Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.144
Πόντοι
456
Και μου κλάσεις το αριστερό ;;;
Πως τη βλέπεις ;;;
Θα ψήσεις το ταγάρι μπας και φας τίποτε ;;;

ή θα μείνεις στο χειροκίνητο , όπως είσαι μια ζωή ;;;;;;;
Τράβα και γαμήσου ρε ανύπαρκτο, αγάμητο, ανάξιο πράμα. Αν εσύ θεωρείς προτέρημα να είσαι άεργος, τράβα στο βίσεγκραντ να ξεβρωμίσει λιγάκι ο νότος απο τη σαπίλα που αντιπροσωπεύεις. Φρόντισε και να παραδώσεις διαβατήριο και υπηκοότητα και τρέχα.
Είσαι ανύπαρκτος εκεί έξω, και γι αυτό χτυπιέσαι σαν πηθικοειδές εδώ μέσα τραβώντας το ζωνάρι σου για να αρπαχτείς με τους πάντες, μπας και αποκτήσει η ανούσια μονοτονία σου κάποια αξία. Είσαι αγάμητος, και αυτό σου βγαίνει σε μια μόνιμα μίζερη κακεντρέχεια, που σε κάνει λυπηρό, όχι άντρα. Είσαι ανάξιος, γιατί αδυνατείς να ξεχωρίσεις το χιούμορ απο το πέσιμο, προφανώς μιας και χωρίς πληρωμή, απλά ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΑΚΟΜΑ!
Δεν έχω ανάγκη ηλίθιε να ψήσω "το ταγάρι" για να γαμήσω, ούτε είμαι λιγούρης σαν και του λόγου σου για να το κάνω. Αν δε μπορεία να καταλάβεις πότε κάνω φιλικό χαβαλέ και πότε την πεφτω, είσαι άξιος για ότι σου σέρνω

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τι τραβάτε κι εσείς οι παντρεμένοι ώρες ώρες...
φίλε εγώ πάω την αφήνω όπου θέλει κ κάθεται ψώνιζει κ εγώ πάω απολαμβάνω το καφεδάκι μου
Δεν έχω τέτοιες ζαλάδες
Ας οψονται οι 2 παπάρες φίλοι μου που φαγώθηκαν να πάμε μαζί τους να πάρουμε ματι
Μιλάμε γνωστό μαγαζί από αυτά με τα γυναικεία με ρούχα κ καλλυντικά κ λοιπά να βλέπεις βομβαρδισμενο τοπίο ρούχα κ πράγματα στο πάτωμα κ μόνο μπουνιές δεν έπεφταν
Τουλάχιστον δεν είδα είχα πιάσει γωνία κ έβριζα τους άλλους δύο :S

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.144
Πόντοι
456
φίλε εγώ πάω την αφήνω όπου θέλει κ κάθεται ψώνιζει κ εγώ πάω απολαμβάνω το καφεδάκι μου
Δεν έχω τέτοιες ζαλάδες
Ας οψονται οι 2 παπάρες φίλοι μου που φαγώθηκαν να πάμε μαζί τους να πάρουμε ματι
Μιλάμε γνωστό μαγαζί από αυτά με τα γυναικεία με ρούχα κ καλλυντικά κ λοιπά να βλέπεις βομβαρδισμενο τοπίο ρούχα κ πράγματα στο πάτωμα κ μόνο μπουνιές δεν έπεφταν
Τουλάχιστον δεν είδα είχα πιάσει γωνία κ έβριζα τους άλλους δύο :S
Πολεμικός ανταποκριτής...κυριολεκτικά. Έχω μπεί σε Χόντο για να πάρω μια κολώνια δώρο και τα είδα όλα... φαντάσου να πρέπει να περιμένεις και τη σύζυγο να τελειώσει τη σύρραξη για να φύγετε

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πολεμικός ανταποκριτής...κυριολεκτικά. Έχω μπεί σε Χόντο για να πάρω μια κολώνια δώρο και τα είδα όλα... φαντάσου να πρέπει να περιμένεις και τη σύζυγο να τελειώσει τη σύρραξη για να φύγετε
φίλε ευτυχώς ήρθε σε μια φάση κ μου λέει "εδώ δεν πρόκειται να ψωνίσουμε τίποτα κάνουν σαν τρελές  πηγενε για καφέ κ εμείς θα πάμε στην Ερμού"
Δεν φαντάζεσαι για ποτέ είχα εξαφανιστεί :S

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.144
Πόντοι
456
φίλε ευτυχώς ήρθε σε μια φάση κ μου λέει "εδώ δεν πρόκειται να ψωνίσουμε τίποτα κάνουν σαν τρελές  πηγενε για καφέ κ εμείς θα πάμε στην Ερμού"
Δεν φαντάζεσαι για ποτέ είχα εξαφανιστεί :S
τουλάχιστον, ήταν καλοκαίριο, να πιάσεις πόστα σε πεζόδρομο για οφθαλμόλουτρο, ή τζίφος;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
τουλάχιστον, ήταν καλοκαίριο, να πιάσεις πόστα σε πεζόδρομο για οφθαλμόλουτρο, ή τζίφος;
τώρα στις τελευταίες εκπτώσεις ήταν Θησείο που πήγα γινόταν πανήγυρη
Αλλά δεν το απόλαυσα είχα βάλει τους άλλους μπροστά κ τους εβριζα
Χαλάνε την πιάτσα
Όταν πήγαμε να φύγουμε λένε οι δικές τους "ρε παιδιά εμείς πως θα τα κουβαλήσουμε όλα θέλουμε βοηθεια" τους είδα έτοιμους να αρχίσουν να το σκέφτονται κ πετάγομαι κ τους λέω να πάρετε όσα μπορείτε να κουβαλήσετε
"Με έχετε γυρίσει στην μισή Αθήνα για ότι θέλετε κ δεν με έχετε αφήσει να κοιτάξω για ένα πουκάμισο που θέλω εσείς τα ψώνια σας κ εμείς τις δουλειές μας" με κοιταγαν οι άλλοι κ με ρωταγαν καλά ρε η δικιά σου δεν μιλάει?
Όταν τους εξηγούσα ότι σε μια σχέση υπάρχουν δύο  χρειάζεται σεβασμός κ από τους 2 με κοιταγαν λες κ μιλάει εξωγήινος

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.144
Πόντοι
456
τώρα στις τελευταίες εκπτώσεις ήταν Θησείο που πήγα γινόταν πανήγυρη
Αλλά δεν το απόλαυσα είχα βάλει τους άλλους μπροστά κ τους εβριζα
Χαλάνε την πιάτσα
Όταν πήγαμε να φύγουμε λένε οι δικές τους "ρε παιδιά εμείς πως θα τα κουβαλήσουμε όλα θέλουμε βοηθεια" τους είδα έτοιμους να αρχίσουν να το σκέφτονται κ πετάγομαι κ τους λέω να πάρετε όσα μπορείτε να κουβαλήσετε
"Με έχετε γυρίσει στην μισή Αθήνα για ότι θέλετε κ δεν με έχετε αφήσει να κοιτάξω για ένα πουκάμισο που θέλω εσείς τα ψώνια σας κ εμείς τις δουλειές μας" με κοιταγαν οι άλλοι κ με ρωταγαν καλά ρε η δικιά σου δεν μιλάει?
Όταν τους εξηγούσα ότι σε μια σχέση υπάρχουν δύο  χρειάζεται σεβασμός κ από τους 2 με κοιταγαν λες κ μιλάει εξωγήινος

Και μετά αναρωτιόνται μερικοί στο σοϊ μου γιατί δεν παντρεύομαι... Θα το τυπωσω αυτό να τους το δείχνω κάθε φορά που θα με ξαναρωτάει η επόμενη 80χρονη θεία "εσύ μαγκούφης θα μείνεις μια ζωή;"

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και μετά αναρωτιόνται μερικοί στο σοϊ μου γιατί δεν παντρεύομαι... Θα το τυπωσω αυτό να τους το δείχνω κάθε φορά που θα με ξαναρωτάει η επόμενη 80χρονη θεία "εσύ μαγκούφης θα μείνεις μια ζωή;"
φίλε δεν είναι έτσι ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του όταν οι άλλοι θέλουν να το παίζουν καλοί κ να τρέχουν αυτά θα τραβήξεις
Εγώ εάν αύριο της πω πάω να βρω τον μαν να πιο καφέ δεν θα πάρει καν τηλέφωνο να δει που είμαι εκτως κ αν πχ θέλει να δει αν θα φάω σπίτι ώστε να φτιάξει κάτι η θα φάω έξω
Έχω βγει με παιδιά από εδώ μέσα κ το είδαν αυτό της είχα πει πάω Αθήνα να δω φίλους κ όσο ήμασταν μαζί το τηλέφωνό δεν κτυπησε
Εγώ πχ όταν διαβάζω το σάιτ δεν κατεβάζω παράθυρο δεν πάει να είναι δίπλα της λέω να διαβάζω κ γράφω στα πολιτικά η διαβάζω τα αστεία οκ εννοητε δεν θα μπω στο νήμα με τις ανεξάρτητες  μπροστά τής η του μαμπα ούτε θα γράφω κριτική κ θα βλέπει
Αλλά δεν της κρύβω ότι διαβάζω εδώ κ μάλιστα έχουμε ρίξει πολύ γέλιο με τις απόψεις μερικών κ αυτή πολύ βρυσιδι σε άλλους που το παίζουν γαμηκουλες ισοπεδώνοντας τα πάντα

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.743
Πόντοι
4.027
41509c1513be280a4c55671b390ec150.png

Ωραια ρωγα εχεις 5γιω...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.144
Πόντοι
456
φίλε δεν είναι έτσι ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του όταν οι άλλοι θέλουν να το παίζουν καλοί κ να τρέχουν αυτά θα τραβήξεις
Εγώ εάν αύριο της πω πάω να βρω τον μαν να πιο καφέ δεν θα πάρει καν τηλέφωνο να δει που είμαι εκτως κ αν πχ θέλει να δει αν θα φάω σπίτι ώστε να φτιάξει κάτι η θα φάω έξω
Έχω βγει με παιδιά από εδώ μέσα κ το είδαν αυτό της είχα πει πάω Αθήνα να δω φίλους κ όσο ήμασταν μαζί το τηλέφωνό δεν κτυπησε
Εγώ πχ όταν διαβάζω το σάιτ δεν κατεβάζω παράθυρο δεν πάει να είναι δίπλα της λέω να διαβάζω κ γράφω στα πολιτικά η διαβάζω τα αστεία οκ εννοητε δεν θα μπω στο νήμα με τις ανεξάρτητες  μπροστά τής η του μαμπα ούτε θα γράφω κριτική κ θα βλέπει
Αλλά δεν της κρύβω ότι διαβάζω εδώ κ μάλιστα έχουμε ρίξει πολύ γέλιο με τις απόψεις μερικών κ αυτή πολύ βρυσιδι σε άλλους που το παίζουν γαμηκουλες ισοπεδώνοντας τα πάντα
Καλά, δε διαφωνώ οτι ο καθένας είναι άξιος της μοιρας του. Και ακριβώς επειδή δεν διαφωνώ, αρνούμαι πεισματικά να παντρευτώ. Στην τελική προτιμώ να μένω ώς έχω, παρά να αποδειχτώ κατώτερος των συνθηκών.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Εχει μικρη θηλή και μεγαλη αρεολα.

δεν εχει γεννησει ακομα...αμα γεννησει και κανει και κανα φαγανο μωρο σαν κι αυτην ...θα της ρουφαει οχι μονο το βυζι αλλα και το μεδουλι..τοτε θα γινει η ρωγα της  σαν επιτραπεζιο λευκο σταφυλι...και λογω ορμονων

μου κανει εντυπωση ομως ...πως και δε τελειωσε το πανηγυρακι εδω...αλλα τι λεω αφου αρχισαμε και βγαζουμε και τη ρωγα στον αερα αλλες τοσες σελιδες θα παμε

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
δεν εχει γεννησει ακομα...αμα γεννησει και κανει και κανα φαγανο μωρο σαν κι αυτην ...θα της ρουφαει οχι μονο το βυζι αλλα και το μεδουλι..τοτε θα γινει η ρωγα της  σαν επιτραπεζιο λευκο σταφυλι...και λογω ορμονων

μου κανει εντυπωση ομως ...πως και δε τελειωσε το πανηγυρακι εδω...αλλα τι λεω αφου αρχισαμε και βγαζουμε και τη ρωγα στον αερα αλλες τοσες σελιδες θα παμε
Κάλιο να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν έχω ανάγκη ηλίθιε να ψήσω "το ταγάρι" για να γαμήσω, ούτε είμαι λιγούρης σαν και του λόγου σου για να το κάνω. Αν δε μπορεία να καταλάβεις πότε κάνω φιλικό χαβαλέ και πότε την πεφτω, είσαι άξιος για ότι σου σέρνω

Το τι είσαι , είναι πασιφανές από μικρές λεπτομέρειες.
Αν μπορούσες να δουλέψεις με την αξία σου , σε δουλειά που θα σου έδινε πάνω από 500 ευρώ το μήνα,
δεν θα ήσουν κομματόσκυλο που περιμένει διορισμό .

ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ Ο,ΤΙ
ΟΤΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ....

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.144
Πόντοι
456
Το τι είσαι , είναι πασιφανές από μικρές λεπτομέρειες.
Αν μπορούσες να δουλέψεις με την αξία σου , σε δουλειά που θα σου έδινε πάνω από 500 ευρώ το μήνα,
δεν θα ήσουν κομματόσκυλο που περιμένει διορισμό .

ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ Ο,ΤΙ
ΟΤΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ....
Ό,τι πείς μεγάλε...
Τώρα, τράβα στις χώρες του βίσεγκραντ και άδειαζέ μας τη γωνιά. Α, και που'σαι... άφησε το διαβατήριό σου στην έξοδο, μην ξεχνιόμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom