maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
σωστη εδώ κανουμε αλλου τυπου συζητήσεις ποιο ουσιωδηςτα πολιτικα στο αλλο νημα οχι εδω!! Λε πουλε !!
σωστη εδώ κανουμε αλλου τυπου συζητήσεις ποιο ουσιωδηςτα πολιτικα στο αλλο νημα οχι εδω!! Λε πουλε !!
Ναι, κοίταξε, ζείς στη χώρα που έκανε μέγα γαστρονόμο τον Gordon Ramsay... τι ακριβώς περίμενες; Δερν σπουδάζεις και σε κανένα Παρίσι, να έχεις και επίπεδα ποιότηταςρε συ εχει ενα σωρο ελληναδικα αλλα δεν εχουν καλο φαι ουτε καλες τιμες
δε μ λειπουν αυτα γτ μαγειρευω
αν κ βαριεμαι να φτιαχνω για μενα οποτε καθε μερα κοτοπουλο με βραστα λαχανικα τρωω
εκτος αν παθω αναλαμπη κ φτιαξω τπτ πιο γκουρμε
η καμια μακαροναδα γτ ειμαι μακαρονου τι να κανουμε! λολλ
Ναι, κοίταξε, ζείς στη χώρα που έκανε μέγα γαστρονόμο τον Gordon Ramsay... τι ακριβώς περίμενες; Δερν σπουδάζεις και σε κανένα Παρίσι, να έχεις και επίπεδα ποιότητας
σωστη εδώ κανουμε αλλου τυπου συζητήσεις ποιο ουσιωδης
μπαααα δεν μπορω δεν κανω εγω γιαυταθα σε βαλω νηματοφυλακα!!
Μα, και οι Έλληνες, και οι Τούρκοι, και οι Κινέζοι, και όλες οι φυλές, αναγκαστικά φτιάχνουν μενού που να τρώνε πρωτίστως οι ντόπιοι. Εκεί είναι το πρόβλημα, δεν έχω κανένα Βρετανικό menu αξιώσεων, με εξαίρεση το wellington ίσως. Γαστρονοικά είναι λιγάκι πίσωγια τους ελληνες λεω
παρηγγειλα μια μερα μουσακα και μ εφεραν χωρις κιμα γτ ηταν veggie option και η μπεσαμελ στοκος και χωρις κολοκυθακι μεσα κ το πληρωσα 10 λιρες ντελιβερι
ενω θα μπορουσα να φτιαξω μονη μ ενα ταψι π το κανω κ πεντανοστιμο αλλα βαριεμαι να κανω για μενα ενα τοσο μπελαλιδικο φαι
Να στήσω τις αλυσίδες στην υπόγα, ή ακόμα;θα σε εκπαιδευσω
δεν εκπαιδεύομαι εγω μιλαμε για τερας αναισθησιαςθα σε εκπαιδευσω
Μα, και οι Έλληνες, και οι Τούρκοι, και οι Κινέζοι, και όλες οι φυλές, αναγκαστικά φτιάχνουν μενού που να τρώνε πρωτίστως οι ντόπιοι. Εκεί είναι το πρόβλημα, δεν έχω κανένα Βρετανικό menu αξιώσεων, με εξαίρεση το wellington ίσως. Γαστρονοικά είναι λιγάκι πίσω
Να στήσω τις αλυσίδες στην υπόγα, ή ακόμα;
για τους ελληνες λεω
παρηγγειλα μια μερα μουσακα και μ εφεραν χωρις κιμα γτ ηταν veggie option και η μπεσαμελ στοκος και χωρις κολοκυθακι μεσα κ το πληρωσα 10 λιρες ντελιβερι
ενω θα μπορουσα να φτιαξω μονη μ ενα ταψι π το κανω κ πεντανοστιμο αλλα βαριεμαι να κανω για μενα ενα τοσο μπελαλιδικο φαι
σωστά κεμπάπ μόνο σε Αραβικό/Ινδικό. Τι κάνουμε ρε γαμώτη μου, μου τρέχουν τα σάλια νυχτιάτικα!οχι αυτοι αποσκοπουν στους ελληνες γτ σε οποιο ελληναδικο να πας το προσωπικο ειναι ελληνες κ ολη η πελατεια ελληνες
νιωθεις ξαφνικα οτι εισαι ελλαδα
φανταζομαι οτι μια παιρνεις κ μετα δε ξαναπαιρνεις
εγω δε θα ξαναπαρω εννοειται
προτιμω τα κεμπαπ του τουρκου που τα κανει ωραια κ σωστα κ σε νορμαλ τιμες
ενα δυσκολακι ραβανι ξερεις να φτιαχνεις?
η αληθεια είναι ότι οπου κ να εχω φαει εξω σε ελληνικα δεν εχουν καμεια σχεση με ελλαδα στο 90% αυτωνοχι αυτοι αποσκοπουν στους ελληνες γτ σε οποιο ελληναδικο να πας το προσωπικο ειναι ελληνες κ ολη η πελατεια ελληνες
νιωθεις ξαφνικα οτι εισαι ελλαδα
φανταζομαι οτι μια παιρνεις κ μετα δε ξαναπαιρνεις
εγω δε θα ξαναπαρω εννοειται
προτιμω τα κεμπαπ του τουρκου που τα κανει ωραια κ σωστα κ σε νορμαλ τιμες
σωστά κεμπάπ μόνο σε Αραβικό/Ινδικό. Τι κάνουμε ρε γαμώτη μου, μου τρέχουν τα σάλια νυχτιάτικα!
η αληθεια είναι ότι οπου κ να εχω φαει εξω σε ελληνικα δεν εχουν καμεια σχεση με ελλαδα στο 90% αυτων
καλα δεν θα συζητησω για το πως είναι σαν εργοδότες οι ελληνες εστιάτορες....
Θέλει δουλειά πολλή η υπόγα, αλλά έχει όλο το industrial aesthetic value για να γίνει τρομερό dungeon, πλάκα-πλάκα... αν, και, υποθέτω, με κάποια απο τα εργαλεία γύρω γύρω, θα φρικάρει κόσμος (Κανονικά εργαλεία, δράπανα, κορδέλες κοπής, δισκοπρίονα...)oh lala!!
δεν σου κανω πλακα αθηνα δεν μπορω να το βρω πουθενα ουτε το το φτιαχνουν τελεια σπιτικο οπως στα γιαννιτσαεχω φτιαξει μια φορα παλια δεν ειναι δυσκολο
γαμησε τα πεινασα σκέφτομαι να ξανακατεβω παραλιακη να παρω πιτα :Sσωστά κεμπάπ μόνο σε Αραβικό/Ινδικό. Τι κάνουμε ρε γαμώτη μου, μου τρέχουν τα σάλια νυχτιάτικα!
τα ξερω... εχω φιλους που πηγαν για δουλειαλερααααα
μακρια!!!