P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
το δαμε κ αυτο!!
Κόφτο ρε μαλάκα και έχω λιγούρες! Τι διάολο, γκαστρωμένος είμαι; Εγω νόμιζα οτι ήταν μπυροκοιλιά!καταλαβα θα τον φωναζουμε μελομακαρονο δηλαδη
φιλε χτυπησα κατι σουβλάκια τωρα ονειρο κ τρωω ένα γλυκο που εφτιαξε η γυναικα με κρεμα βανιλια κ σοκολατα μμμμμμμμμμμμμουρλια(θα σε κανω να παραγγειλεις )Κόφτο ρε μαλάκα και έχω λιγούρες! Τι διάολο, γκαστρωμένος είμαι; Εγω νόμιζα οτι ήταν μπυροκοιλιά!
φιλε χτυπησα κατι σουβλάκια τωρα ονειρο κ τρωω ένα γλυκο που εφτιαξε η γυναικα με κρεμα βανιλια κ σοκολατα μμμμμμμμμμμμμουρλια(θα σε κανω να παραγγειλεις )
Ρε τύποι δεν γαμιεστε βραδιάτικα;
Εγώ είμαι σε διατροφές,μαλακιες κτλ και μου γαμησατε την ψυχολογία.. :'(
ναι εχει μπισκότα με 2 στρωσεις κρεμα μια στρωση σοκολατα και μους σαντυγι με τριμενα καρυδια από πανωαα τι γλυκο ? τυπου ψυγειου? στηλε συνταγη
κι εγω εφαγα στο τουρκο σημερα
κ εγω σε διατροφή είμαιΡε τύποι δεν γαμιεστε βραδιάτικα;
Εγώ είμαι σε διατροφές,μαλακιες κτλ και μου γαμησατε την ψυχολογία.. :'(
Γαμησε τα..Ναι.
Δεν ειναι καθαρά για αδυνάτισμα.Ειναι για καθάρισμα κυρίως.
ναι εχει μπισκότα με 2 στρωσεις κρεμα μια στρωση σοκολατα και μους σαντυγι με τριμενα καρυδια από πανω κ εγω σε διατροφή είμαι
κανω την διατροφή της παναγιας
Το δίκαννο!!!!!φιλε χτυπησα κατι σουβλάκια τωρα ονειρο κ τρωω ένα γλυκο που εφτιαξε η γυναικα με κρεμα βανιλια κ σοκολατα μμμμμμμμμμμμμουρλια(θα σε κανω να παραγγειλεις )
δικαιολογια για ποιο πραγμα?εγω περυσι εκανα πρωτεινη διατροφη κ γυμναστηριο 5 μερες την εβδομαδα
ειχα χασει 30 κιλα
φετος σταματησα λογο μεταπτυχιακου κ τα πηρα πισω
αλλοι εχουν δικαιολογια το γαμο εγω εχω το μεταπτυχιακο λολλλ
δικαιολογια για ποιο πραγμα?
Μαλακια σου...Τώρα πόσο είσαι;Ειλικρινή απάντηση δώσε.
καλα κ εμενατο μυαλο το εχει στο τι θα μαγειρεψειααα δικια μ ειναι! κι εγω οταν ημουν ελλαδα εφτιαχνα συνεχεια
εδω στην αγγλια βαριεμαι που ζω
εσυ ειπαμε, τυχερος εχεις μεταβολισμο καλο
Άμα ψήνεσαι στα υπόλοιπα, τύπε, το βάρος είναι δυετερεύον...Μαλακια σου...Τώρα πόσο είσαι;Ειλικρινή απάντηση δώσε.
Κωλόφαρδε άντρα!καλα κ εμενατο μυαλο το εχει στο τι θα μαγειρεψει
για αυριο μου εχει σουφλε(μαν ακους? )
Άμα ψήνεσαι στα υπόλοιπα, τύπε, το βάρος είναι δυετερεύον...
Χοντροί ενωμένοι, ποτέ νικημένοι! (Που να μας κουνήσουνε, όλα τα βουνά μαζεμένα)
Κωλόφαρδε άντρα!
Εγώ αύριο μάλλον έχω μακαρονάδα του εργένη... απο την πιτσαρία στη γωνία
φιλε η κωλοφαρδια μου εμενα είναι άλληΚωλόφαρδε άντρα!
Εγώ αύριο μάλλον έχω μακαρονάδα του εργένη... απο την πιτσαρία στη γωνία
ποιες φωτο της?Εγώ λέω να μας πούνε οι άλλοι βάση της φωτό σου..
Εγώ στην φωτό σε εκανα 72-76
Μια χαρά μαγειρεύω, αλλά πρέπει να πάω τη γάτα να βγάλει τα ράμματα, μετά την εγχείρηση, οπότε... μία ώρα ο πόλεμος με το κολοβό αιλουροειδές, μία ώρα η διαδρομή, κανένα μισάωρο στο ιατρείο... μέχρι να γυρίσω σπίτι θα έχει μεσημεριάσει, και ποιός μαγειρεύει μες στη ζέστη;γτ ρε δε μαγειρευεις?