Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.149
- Πόντοι
- 456
Γιατί ανηκω στην συνομοταξία των σκατόγερων, όχι των κωλόγερων... ταξικές διαφορές...Σε απαρνιουνται απτο νημα των παπουληδων γτ ετσι?
Γιατί ανηκω στην συνομοταξία των σκατόγερων, όχι των κωλόγερων... ταξικές διαφορές...Σε απαρνιουνται απτο νημα των παπουληδων γτ ετσι?
Όπως θα έλεγε και κάποιος δικηγόρος... Δεν θα γαμήσεις, τύπεΜετά τον βυζο , φούντωσα !αν δείξεις και κάτι άλλο με βλέπω στα επείγοντα περιστατικά!
Αυτό καλύτερα ρωτά την ίδια ;)Όπως θα έλεγε και κάποιος δικηγόρος... Δεν θα γαμήσεις, τύπε
Γιατί ανηκω στην συνομοταξία των σκατόγερων, όχι των κωλόγερων... ταξικές διαφορές...
είμαι στο όριο... η αλλιώς, ελαφρώς ανήλικος για μπαρμπάδικαποιος εγραψε οτι τα μπαρμπαδια ειναι 50+
ποσο εισαι εσυ?
είμαι στο όριο... η αλλιώς, ελαφρώς ανήλικος για μπαρμπάδι
ναι μωρε, παραλίγο πενήντα χρονών βούδας... μωράκι. Την πιπίλα μόνο μην ξεχάσω, και το baby-lino πριν ξαπλώσω και αρχίσω να κλαίω...αα ενταξειι μωρακι εισαι ακομα!
ναι μωρε, παραλίγο πενήντα χρονών βούδας... μωράκι. Την πιπίλα μόνο μην ξεχάσω, και το baby-lino πριν ξαπλώσω και αρχίσω να κλαίω...
Καλά, άμα είναι έτσι, να οργανώσεις μια επιτροπή, να κάνει audition. Τι, έτσι; γουρούνι στο σακί; Τόσο περιζήτητος, να μην έχω και... κριτήρια;για κατι 24χρονες εισαι λουκουμι να ξερειςς
για 18χρονες θα είναι λουκουμι στα δευτερα ηντα?για κατι 24χρονες εισαι λουκουμι να ξερειςς
Παυλίνα σήμερα 8/7 είναι παγκόσμια ημέρα φιλιού!
Ώπα ρε, σιγά σιγά! Θα με ξεθεώσετε ρε σείς, δεν προλαβαίνω τόσα πιπίνια μαζεμένα ο έρμος!για 18χρονες θα είναι λουκουμη στα δευτερα ηντα?
Γι'αυτό στείλε μου ένα φιλάκι!έτσι για το καλό!για μενα καθε μερα ειναι!
καταλαβα θα τον φωναζουμε μελομακαρονο δηλαδηSugar daddy θα είναι τότε τύπε μου!
καλα θα ερθουμε να βοηθήσουμε να τα προλάβεις ρεΏπα ρε, σιγά σιγά! Θα με ξεθεώσετε ρε σείς, δεν προλαβαίνω τόσα πιπίνια μαζεμένα ο έρμος!
Γι'αυτό στείλε μου ένα φιλάκι!έτσι για το καλό!
Καλά, άμα είναι έτσι, να οργανώσεις μια επιτροπή, να κάνει audition. Τι, έτσι; γουρούνι στο σακί; Τόσο περιζήτητος, να μην έχω και... κριτήρια;
Καλό ξημερώμα πάω για ύπνο!
Καλό ξημερώμα πάω για ύπνο!