Ω ρε κάτι καψες.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Αλλοδαποί Απο γυναίκα O Aλβανος και Εγω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 93K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
μετά το χαμό που προκάλεσε η πενταγιώτισσα με τη φωτογραφία, να πω και γω την αποψάρα μου. λαμβάνοντας ως δεδομένο πως στη φωτό είναι η ίδια (γιατί αν ήμουν εγώ στη θέση της, θα τρόλλαρα τους πάντες εδώ μέσα), ψάρωσα που διαβάζοντας τα σχόλια (50 σελίδες αδιάβαστα, λέω τι έγινε) όλοι μείναν σε κραυγές τύπου "βυζγιάαα". ας πω λοιπόν πως αυτό που κάνει τη φωτογραφία σέξυ/καυλωτική/αισθησιακή δεν είναι μια ρώγα ή ένα στήθος, είναι η όλη ιδέα πίσω από αυτή, οι αισθητικές επιλογές (το ασπρόμαυρο, το να δείξεις μέρος του λαιμού, το να παίξεις λίγο με την ύπαρξη του εσώρουχου, το ίδιο το εσώρουχο και η ημι-γύμνια κτλ). εν κατακλείδι, μπράβο στην πενταγιώτισσα, γιατί η φωτο υποδεικνύει μια γυναίκα που γνωρίζει πως να παίξει το παιχνίδι του αισθησιασμού και της πρόκλησης (κάτι που δεν είναι καθόλου αυτονόητο είτε μιλάμε για γυναίκα είτε για άντρα). και αυτό είναι πιο καυλωτικό από μια απλή φωτογραφία με ένα στήθος
:-*
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Σας λυπούμαι.
Σεις είσθε για το νήμα των παππούληδων.
Αγάμητη ως και ημείς(αγάμητοι).
Φευ!
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.463
- Πόντοι
- 33.818
Κρύβει και το μουστάκι με αυτό το πλάνο....μην το ξεχνάς....μετά το χαμό που προκάλεσε η πενταγιώτισσα με τη φωτογραφία, να πω και γω την αποψάρα μου. λαμβάνοντας ως δεδομένο πως στη φωτό είναι η ίδια (γιατί αν ήμουν εγώ στη θέση της, θα τρόλλαρα τους πάντες εδώ μέσα), ψάρωσα που διαβάζοντας τα σχόλια (50 σελίδες αδιάβαστα, λέω τι έγινε) όλοι μείναν σε κραυγές τύπου "βυζγιάαα". ας πω λοιπόν πως αυτό που κάνει τη φωτογραφία σέξυ/καυλωτική/αισθησιακή δεν είναι μια ρώγα ή ένα στήθος, είναι η όλη ιδέα πίσω από αυτή, οι αισθητικές επιλογές (το ασπρόμαυρο, το να δείξεις μέρος του λαιμού, το να παίξεις λίγο με την ύπαρξη του εσώρουχου, το ίδιο το εσώρουχο και η ημι-γύμνια κτλ). εν κατακλείδι, μπράβο στην πενταγιώτισσα, γιατί η φωτο υποδεικνύει μια γυναίκα που γνωρίζει πως να παίξει το παιχνίδι του αισθησιασμού και της πρόκλησης (κάτι που δεν είναι καθόλου αυτονόητο είτε μιλάμε για γυναίκα είτε για άντρα). και αυτό είναι πιο καυλωτικό από μια απλή φωτογραφία με ένα στήθος
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Σας λυπούμαι.
Σεις είσθε για το νήμα των παππούληδων.
Αγάμητη ως και ημείς(αγάμητοι).
Φευ!
Λυπαμαι δεν πληρω τα κριτηρια σας
ειμαι μολις 28 χρονων και αυτη την περιοδο κανω σεξ 2-3 φορες την εβδομαδα.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Λυπαμαι δεν πληρω τα κριτηρια σας
Σοβαρά, ε;
Τι μου λέτε;
Και τότε γιατί έχετε την ανάγκη να περιφέρετε μέρος του στήθους σας εδώ;
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Σοβαρά, ε;
Τι μου λέτε;
Και τότε γιατί έχετε την ανάγκη να περιφέρετε μέρος του στήθους σας εδώ;
ανεβαζω συχνα διαφορες φωτογραφιες αν πατε μερικες σελιδες πισω θα το διαπιστωσετε. Δε καταλαβαινω γτ πρεπει να απολογηθω. οτι δε σας αρεσει προσπεραστε το
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
ανεβαζω συχνα διαφορες φωτογραφιες αν πατε μερικες σελιδες πισω θα το διαπιστωσετε. Δε καταλαβαινω γτ πρεπει να απολογηθω. οτι δε σας αρεσει προσπεραστε το
Ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς μυθοπλασίες σας, σας εκτιμώ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι.
Δεν είσθε sex maschine. Όπως και κανείς μας εδώ μέσα άνευ πληρωμής. Αλλιώς δεν θα είμασταν εδώ.
Ανέμενα περισσότερη αξιοπρέπεια από εσάς. Αν όμως είναι κάτι που ενισχύει την σχέση σας με το στραπόν, τότε θα σιωπήσω.
Υ.Γ. Όχι. Δεν θα πάω σελίδες πίσω για να δω φώτο σας.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
φίλε ο καθένας πρατει όπως αισθάνεται αλλά όπως σε βλέπω δεν θεωρώ ότι θα φαινοσουν κατώτερος καμίας περίστασης απλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ορίσεις εξ αρχήςΚαλά, δε διαφωνώ οτι ο καθένας είναι άξιος της μοιρας του. Και ακριβώς επειδή δεν διαφωνώ, αρνούμαι πεισματικά να παντρευτώ. Στην τελική προτιμώ να μένω ώς έχω, παρά να αποδειχτώ κατώτερος των συνθηκών.
Κ να δείξεις ότι άλλο το κάνω πίσω για κάποιο λόγο άλλο το να εκμεταλλεύεσαι
Εγώ εκεί στυλωνω πόδια χειρότερα κ από κάτι παλιομουλαρα
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς μυθοπλασίες σας, σας εκτιμώ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι.
Δεν είσθε sex maschine. Όπως και κανείς μας εδώ μέσα άνευ πληρωμής. Αλλιώς δεν θα είμασταν εδώ.
Ανέμενα περισσότερη αξιοπρέπεια από εσάς. Αν όμως είναι κάτι που ενισχύει την σχέση σας με το στραπόν, τότε θα σιωπήσω.
Υ.Γ. Όχι. Δεν θα πάω σελίδες πίσω για να δω φώτο σας.
Οταν εκτιματε καποιον αν μη τι αλλο σεβεστε τις αποψεις του.
Τα υπολοιπα δε θα τα σχολιασω καθως εγω τουλαχιστον σεβομαι την ηλικια σας!
Καλο ειναι να υπαρχει και καποιος εδω μεσα που σεβεται καποια πραγματα!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να σέβεται κάποιος; Το στήθος σας που σεις περιφέρετε στα λιγούρια ως νέο Επιτάφιο;;;Οταν εκτιματε καποιον αν μη τι αλλο σεβεστε τις αποψεις του.
Μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα , ένα είναι το σίγουρο δεν θα άντεχες μαζί μου!Λυπαμαι δεν πληρω τα κριτηρια σας
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
;)
Καλά τυπε το τερματίσεις , φενεται ότι δεν γνωρίζεις από πείραγμα τά και αίσθηση χιούμορ!Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να σέβεται κάποιος; Το στήθος σας που σεις περιφέρετε στα λιγούρια ως νέο Επιτάφιο;;;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Καλά τυπε το τερματίσεις , φενεται ότι δεν γνωρίζεις από πείραγμα τά και αίσθηση χιούμορ!
Σοφόν το σαφές!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.945
- Πόντοι
- 24.596
ακουγεται θα ανεβασεις φωτο με κωλοτρυπιδι :S :S :SΟταν εκτιματε καποιον αν μη τι αλλο σεβεστε τις αποψεις του.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Τέλος πάντων.
Αρκετά σας στεναχώρησα. Και δεν έπρεπε.
Όποτε θέλετε, είσθε ευπρόσδεκτη σέ εμάς. Κανείς δεν θα σας προσβάλει.
Αρκετά σας στεναχώρησα. Και δεν έπρεπε.
Όποτε θέλετε, είσθε ευπρόσδεκτη σέ εμάς. Κανείς δεν θα σας προσβάλει.
Μάλλον εννοείς ,Σιφόν το Σαφές!Σογόν το σαφές!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις