P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Τώρα θα έβαζα τίποτα πιο προχώ, αλλά, όλο και θα πεταχτεί κανένας να μου πεί τίποτα να σπάσουνε τα νεύρα μου...
δλδ τι πιο προχω?
Τώρα θα έβαζα τίποτα πιο προχώ, αλλά, όλο και θα πεταχτεί κανένας να μου πεί τίποτα να σπάσουνε τα νεύρα μου...
Βάλτο Τυπε μην μασάς , έχεις πλάτες!Τώρα θα έβαζα τίποτα πιο προχώ, αλλά, όλο και θα πεταχτεί κανένας να μου πεί τίποτα να σπάσουνε τα νεύρα μου...
Καλα να παθετε, αφου εξακολουθειτε να περιφερεστε εδω μεσα και να της προσφερετε κοινό
Ενα βυζι ποσταρισε και τρελαθηκατε
Μποικοταζ τωρα να δειτε πώς θα στρωσει
Το μηνυμα αυτο θα αυτοκαταστραφει
Καλα να παθετε, αφου εξακολουθειτε να περιφερεστε εδω μεσα και να της προσφερετε κοινό
Τι πάθαμε!Καλα να παθετε, αφου εξακολουθειτε να περιφερεστε εδω μεσα και να της προσφερετε κοινό
Βρε Αλεχ , αστεία κάνουμε και λέμε και καμιά μαλάκια ,μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά!
Πάντως θεωρώ ότι ο Αλέχ , είναι ωραίος τύπος!χαχαχα η κοτα εσβησε κ τα μηνυματα! τελειως γελειοςς..
εχω εγω έναν .... εχω εγω έναν... εχω εγω έναν.... στειλε φωτο σουΚαι τώρα που το προσπεράσαμε... ποιός έιπε οτι θα βάλει φώτο είπαμε; Μην κοιτάτε εμένα, δεν μισώ κανέναν τόσο πολύ, που να του δείξω γυμνή μου φώτο
Πάντως θεωρώ ότι ο Αλέχ , είναι ωραίος τύπος!
Ζορίστηκα να βρώ κάτι αρκετά καλλιτεχνικό... έχω και κανα-δυο ακόμα σε αυτό το μοτίβο, το γενικότερο concept Εύα/Λίλιθ είναι απο τα αγαπημένα μου.δλδ τι πιο προχω?
Γνώμη μου ,και μην ξεχνάς ότι υπήρχε μια συμπάθεια μετάξη σας!
ποτε οταν κοιμαται?
Γνώμη μου ,και μην ξεχνάς ότι υπήρχε μια συμπάθεια μετάξη σας!
Ζορίστηκα να βρώ κάτι αρκετά καλλιτεχνικό... έχω και κανα-δυο ακόμα σε αυτό το μοτίβο, το γενικότερο concept Εύα/Λίλιθ είναι απο τα αγαπημένα μου.
Έστω κάτι είναι και αυτό!μονο τσαι!
Εμ, τι κάνουμε... κριτσίνια σπάμε;μαρεσει που το φιδι ειναι στο κωλαρακι
και μαρεσει το χρωμα στο μαλλι
Εμ, τι κάνουμε... κριτσίνια σπάμε;
Τέτοια λέγε μου, να πάω να ανοίξω θρέντ να ανεβάζω τα έργα μου...πολυ καλος! μπραβο!!