Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τέτοια λέγε μου, να πάω να ανοίξω θρέντ να ανεβάζω τα έργα μου...

δε νομιζω να τα εκτιμησουν εδω ασε π μπορει να στα κλεψουν κ να λενε οτι αυτοι τα εκαναν
καλυτερα να τα ανεβασεις καπου που το κοινο θα τα εκτιμησει δεοντως!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.170
Πόντοι
456
δε νομιζω να τα εκτιμησουν εδω ασε π μπορει να στα κλεψουν κ να λενε οτι αυτοι τα εκαναν
καλυτερα να τα ανεβασεις καπου που το κοινο θα τα εκτιμησει δεοντως!
Ανεβασμένα τα έχω ήδη... πολύ θα ήθελα να δω κάποιον να προσπαθεί να πλασάρει δικό μου κομμάτι για δικό του πάντως. Θα έσπαγα πλάκα κάνοντας το χαζό, και ροτόντας πως το έφτιαξε.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
στο σχέδιο, τύπε, δεν μπορώ ούτε ίσια γραμμή να καταφέρω. CGI Renders ειναι
κ εγω πλεον το εχω σταματησει δεν εχω χρονο
με το να φτιαξω τον κορμο δεν εχω θεμα
η σκιαγραφηση είναι που πλεον χανω λιγο τον μπουσουλα

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ανεβασμένα τα έχω ήδη... πολύ θα ήθελα να δω κάποιον να προσπαθεί να πλασάρει δικό μου κομμάτι για δικό του πάντως. Θα έσπαγα πλάκα κάνοντας το χαζό, και ροτόντας πως το έφτιαξε.

που ταχεις

KBIL

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ερωτημα που προεκυψε με βαση τα αποψινα..
74f2277ed88e5b5f06bba3bc818ba922.png

ακριβώς αυτό

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ερωτημα που προεκυψε με βαση τα αποψινα..
74f2277ed88e5b5f06bba3bc818ba922.png
Σε αυτό υπάρχει πολύ φιλοσοφημένη απάντηση και τεκμηριωμένη!Θα πω τι ισχύει για τον εαυτό μου και βάλτε τον δικό σας στη θέση μου---->
Όταν μια κοπέλα μου κάθεται εύκολα ή δύσκολα έχοντας κάνει εκ μέρους μου όλα σωστά τότε είναι μια πολύ καλή κοπέλα!Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν κάνει το ίδιο και σε άλλους αρκεί να δώσει χαρά στο πούτσο μου!
Αν όμως κάποια δεν μου κάτσει για οποιονδήποτε δικό της λόγο ενώ είμαι σωστός μαζί της τότε είναι ΚΑΡΑΚΑΡΓΙΟΛΑΡΑ διότι θα κάτσει σε κάποιον άλλο...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.170
Πόντοι
456
Σε αυτό υπάρχει πολύ φιλοσοφημένη απάντηση και τεκμηριωμένη!Θα πω τι ισχύει για τον εαυτό μου και βάλτε τον δικό σας στη θέση μου---->
Όταν μια κοπέλα μου κάθεται εύκολα ή δύσκολα έχοντας κάνει εκ μέρους μου όλα σωστά τότε είναι μια πολύ καλή κοπέλα!Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν κάνει το ίδιο και σε άλλους αρκεί να δώσει χαρά στο πούτσο μου!
Αν όμως κάποια δεν μου κάτσει για οποιονδήποτε δικό της λόγο ενώ είμαι σωστός μαζί της τότε είναι ΚΑΡΑΚΑΡΓΙΟΛΑΡΑ διότι θα κάτσει σε κάποιον άλλο...
Αυτό τώρα μου θυμίζει το ανέκδοτο...
Ποιά η διαφορά της πόρνης απο την πουτάνα; Η πόρνη πάει με όλους, η πουτάνα πάει με όλους ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Στην περίπτωση που είσαι σωστός αλλά δεν της αρέσεις τι γίνεται αρχηγέ μου;

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ζορίστηκα να βρώ κάτι αρκετά καλλιτεχνικό... έχω και κανα-δυο ακόμα σε αυτό το μοτίβο, το γενικότερο concept Εύα/Λίλιθ είναι απο τα αγαπημένα μου.

4de9de06921d8710d4b5e7c9f57660ba.png

ρε συ αυτη ειναι φτυστη (ειδικα στο μαλλι) η ελενα χατζη!

και το φιδι στο γκωλο μια χαρα παει!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.170
Πόντοι
456
ρε συ αυτη ειναι φτυστη (ειδικα στο μαλλι) η ελενα χατζη!

και το φιδι στο γκωλο μια χαρα παει!
Mόνο που δεν είναι... γιατί, αν ήταν, και πόζαρε έτσι, μόνο μυαλό για να την κάνω 3D model δεν θα είχα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στην περίπτωση που είσαι σωστός αλλά δεν της αρέσεις τι γίνεται αρχηγέ μου;
Γιατί να μην της αρέσω? Δεν βλέπω κάτι που δεν έχω και έχει κάποιος άλλος για μια μέση κοπέλα!

Άρα ΚΑΡΓΙΟΛΑ που δεν της αρέσω!

Καλή κοπέλα αν της αρέσω!

Πολύ απλή λογική και ισχύει για κάθε μέσο άντρα που δεν έχει σοβαρά ψυχολογικά,εμφανισιακά ή οικονομικά προβλήματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom