Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256
σε γενικες γραμμες μπανιο κανουμε στο λιμανι...ξερεις κοσμος,πλεμπα....
γαματα ειναι στην φρεατυδα και στα βοτσαλακια

Τωρα εξηγειται η βαρια εγκεφαλικη βλαβη και η εξωτερικη εμφανιση ωσαν σαυρας με λεπια.... :S :S :S

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
To να ειναι κλωνος καποιου γνωστου κλωνοποιου που κανει τον αυτιστικο οπως παντα για να τσιμπας εσυ και οι υπολοιποι σου περασε απο τον εγκεφαλο τυπε;

Aπτα πολλα που εγραψες καταλαβαινω οτι εισαι εκτος τοπου κ χρονου.
Και επειδη αμφιβαλεις για τη ποιοτητα των σπουδων μ θα σ πω οτι ειμαι αποφοιτος Πολυτεχνειου. Εσυ;;
Οσο για τα ρατσιτσικα κ τα παραλογα που ακουω..ρατσιστρια δεν ειμαι επειδη διαλεγω αντρες σοβαρους που ξερουν τι τους γινεται δεν εχουν ανασφαλειες για τον εαυτο τους κ προσφερουν TLC σε μια γυναικα! Ρατσιστης εισαι εσυ κ ομοιοι σου που πιστευετε οτι οι βορειες φυλες ειναι ανωτερες ολων κ ολοι οι υπολοιποι σκατα. Τελικα ο χιτλερακος το περασε το μηνυμα του και τα χαιβανια το υιοθετησαν. Ζω κ δοξαζω καθε μερα που πλεον ζω σε μια χωρα που δεν εχει τετοια ταμπου εδω ολοι ειναι ισοι και εδω οι ζωντοχηρες με παιδια ανεξαρτητου χρωματος εχουν ιδια μοιρα κ ιδια αντιμετωπιση απο τη κοινωνια.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
ειμαι αποφοιτος Πολυτεχνειου. 
Αν δεν μας πεις τι Μηχανικος είσαι και αν είσαι τότε μπορεί να πει ο καθένας ότι απλά ισχυριζεσαι ότι είσαι του Πολυτεχνείου πες μας τι είσαι να σου κάνουμε ένα γρήγορο τεστ αξιολόγησης ώστε να μην αμφιβάλλουμε για την ποιότητα των σπουδών αλλιώς θα ισχύσει το ρητό πως με τα λόγια χτίζω Ανώγεια και κατώγια

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Aπτα πολλα που εγραψες καταλαβαινω οτι εισαι εκτος τοπου κ χρονου.
Και επειδη αμφιβαλεις για τη ποιοτητα των σπουδων μ θα σ πω οτι ειμαι αποφοιτος Πολυτεχνειου. Εσυ;;
Οσο για τα ρατσιτσικα κ τα παραλογα που ακουω..ρατσιστρια δεν ειμαι επειδη διαλεγω αντρες σοβαρους που ξερουν τι τους γινεται δεν εχουν ανασφαλειες για τον εαυτο τους κ προσφερουν TLC σε μια γυναικα! Ρατσιστης εισαι εσυ κ ομοιοι σου που πιστευετε οτι οι βορειες φυλες ειναι ανωτερες ολων κ ολοι οι υπολοιποι σκατα. Τελικα ο χιτλερακος το περασε το μηνυμα του και τα χαιβανια το υιοθετησαν. Ζω κ δοξαζω καθε μερα που πλεον ζω σε μια χωρα που δεν εχει τετοια ταμπου εδω ολοι ειναι ισοι και εδω οι ζωντοχηρες με παιδια ανεξαρτητου χρωματος εχουν ιδια μοιρα κ ιδια αντιμετωπιση απο τη κοινωνια.
To χασες το νόημα εδώ. Δεν αναφερόταν σ'εσένα, αλλά στο παραληρηματικό παληκάρι με τις παρθένες και τα πιλαφια... ωπα, δεν είχε πιλάφια, γράψε λάθος

Επισκέπτης
Έχει ήδη περάσει μια ολόκληρη ώρα και η "πενταγιώτισα" δεν μπορεί ακόμα να θυμηθεί σε ποιό Πολυτεχνείο πήγε και τι σπούδασε εκεί!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
διαλεγω αντρες σοβαρους

Δηλαδή Αλβανούς και πάκια.Αντί να δίνουν οι Ελλεινίδες το πήδημα του ελέους στους Ελληνες που δεν μπορούν να σταυρώσουν κάτι καλύτερο από μπάζο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Δηλαδή Αλβανούς και πάκια.Αντί να δίνουν οι Ελλεινίδες το πήδημα του ελέους στους Ελληνες που δεν μπορούν να σταυρώσουν κάτι καλύτερο από μπάζο.
Αν είναι τόσο άχρηστοι που και με τα μπάζα βρίσκουν ζόρια, καλά τους κάνουν ρε τύπε! Στην τελική, τι ακριβώς περιμένουμε, να μας πέσουν τα μουνιά απο τον ουρανό;

Επισκέπτης
Όταν σε μια γυναίκα δίνεις μεγαλύτερη αξία από αυτήν που έχει πραγματικά, τότε αυτή θα σου γαμήσει την τσέπη και το μυαλό πριν τελικά σου κάτσει (αν κάποτε σου κάτσει!).

Μεγάλη αξία δίνετε στις γριές και στις χοντρές, μαλάκες! (Μόνον ένας μαλάκας ασχολείται με τέτοιες).

Επισκέπτης
Η "πενταγιώτισα" μόλις εξαφανίστηκε!

Ψάχνει τώρα να βρει κάποιον γνωστό της απόφοιτο κάποιου Πολυτεχνείου για να μας απαντήσει μετά από ώρες αυτός (ή αυτή) σαν "πενταγιώτισα!

Μην ασχολείστε με τέτοια άτομα ούτε λεπτό! Τους δίνετε αξία που δεν δικαιούνται!

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Έχει ήδη περάσει μια ολόκληρη ώρα και η "πενταγιώτισα" δεν μπορεί ακόμα να θυμηθεί σε ποιό Πολυτεχνείο πήγε και τι σπούδασε εκεί!

ΤΕΙ Αθήνας έχει πει παλιά ότι έχει τελειώσει, τώρα δεν ξέρω γιατί το γυρνάει.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Κοίταξε, σχεδόν οι μισές σχολές που στεγάζονται στο ΕΜΠ, τυπικά στα ΤΕΙ ανήκουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν είναι τόσο άχρηστοι που και με τα μπάζα βρίσκουν ζόρια, καλά τους κάνουν ρε τύπε! Στην τελική, τι ακριβώς περιμένουμε, να μας πέσουν τα μουνιά απο τον ουρανό;

Απλά λέω οτι υπάρχουν πολλοί σαβουρογάμηδες που θα αρκούνταν και με χοντρά πενταράκια για γλυφοκώλι κτλ οι οποίοι βλέπουν να τους τρώνε τις γκόμενες Αλβανοί,πάκια κτλ.Προφανώς αν ήταν Τούρκοι θα πλάκωναν τις γκόμενες στις φάπες να τις συνετίσουν αλλά Ελλάδα δεν παίζει.Πάνε οι γκόμενες UK να ελευθερωθούν εκ της οικογενειακής παράδοσης και ξεσαλώνουν.
Είναι το τίμημα της παγκοσμιοποίησης.Οπως εγώ γαμάω το οχτάρι,εννιάρι υπερμουνάρα Ρωσίδα ή την υπερσεξουαλική εφτάρι Πολωνέζα και τη στερώ από το Ρώσο και τον Πολωνό έτσι και ο Αλμπάνας γαμάει το μπαζάκι πεντάρι Ελληνίδα και τη στερεί από το μέσο Ελληνα.Αυτά βέβαια συσσωρεύουν μεγάλο θυμό στους losers του μέσου όρου,άτομα που θεωρούν οτι δε γαμάνε γιατί τους κλέβουν τα χυσοδοχεία οι σπόνσορες,οι baby boomers,οι immigrants,οι πουσταίοι και οι νεομαρξιστές οπότε όλοι αυτοί είναι έμπλεοι θυμού και θα αντιδράσουνε,μιλάμε για συσσώρευση οργής.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Απλά λέω οτι υπάρχουν πολλοί σαβουρογάμηδες που θα αρκούνταν και με χοντρά πενταράκια για γλυφοκώλι κτλ οι οποίοι βλέπουν να τους τρώνε τις γκόμενες Αλβανοί,πάκια κτλ.Προφανώς αν ήταν Τούρκοι θα πλάκωναν τις γκόμενες στις φάπες να τις συνετίσουν αλλά Ελλάδα δεν παίζει.Πάνε οι γκόμενες UK να ελευθερωθούν εκ της οικογενειακής παράδοσης και ξεσαλώνουν.
Είναι το τίμημα της παγκοσμιοποίησης.Οπως εγώ γαμάω το οχτάρι,εννιάρι υπερμουνάρα Ρωσίδα ή την υπερσεξουαλική εφτάρι Πολωνέζα και τη στερώ από το Ρώσο και τον Πολωνό έτσι και ο Αλμπάνας γαμάει το μπαζάκι πεντάρι Ελληνίδα και τη στερεί από το μέσο Ελληνα.Αυτά βέβαια συσσωρεύουν μεγάλο θυμό στους losers του μέσου όρου,άτομα που θεωρούν οτι δε γαμάνε γιατί τους κλέβουν τα χυσοδοχεία οι σπόνσορες,οι baby boomers,οι immigrants,οι πουσταίοι και οι νεομαρξιστές οπότε όλοι αυτοί είναι έμπλεοι θυμού και θα αντιδράσουνε,μιλάμε για συσσώρευση οργής.

ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ, εχεις πιασει το συναισθημα φιλε. Και φυσικα για την ελλαδα και το 5αρακι ειναι πολυτιμο δε το χαριζουμε σε κανεναν. ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

Φανταζεται κανεις ποσες και ποσες ερωτικες απογοητευσεις θα ειχαν αποφευχθει αν ηταν ενα πενταρακι διπλα να παρηγορησει τα παλικαρια;;;;

Αλλα οταν το 5αρακι γλενταει με τον ΧΨΖ (λαθραιο) αλλοδαπο τοτε καποιος ελληνας θα ειναι μονος του. Ποσο μαλλον οταν του το ξεπαρθενιαζουν κιολας το πενταρακι, κατι που γινεται μια και μοναδικη φορα,  αυτο δεν αντεχεται με τιποτα.

Επισκέπτης

Στις Η.Π.Α όλοι αυτοί ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν τον Τραμπ!

Εδώ ο πιό φτωχός βουλευτής έχει περιουσία και καταθέσεις στην Ελβετία αξίας εκατομμυρίων ευρώ και το παίζει παιδί του Ελληνικού λαού!

Η Ελλάδα πωλείται κομμάτι-κομμάτι μαζί με τους Έλληνες!

Ξυπνήστε επιτέλους!

Επισκέπτης
Άτομα σαν την "πενταγιώτισα" πουλάνε σανό με το κιλό και οι περιοσσότεροι από εσάς το τρώτε και ζητάτε κι άλλο!

Η "πενταγιώτισα" είναι μάλλον Αλβανός που το παίζει γκόμενα για να προσβάλλει τους Έλληνες!

Ξυπνήστε και μην φοβάστε τα παραμύθια περί ρατσισμού!

Οι μαύροι της Αφρικής και της Αμερικής και οι Κινέζοι απέναντι στους λευκούς είναι περισσότερο ρατσιστές από τους απανταχού Έλληνες!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Xαχα μιλας για το μεσω ελληνας λες κ εσυ εισαι ανωτερης ταξης.
Επειδη ετυχε να γαμισεις μερικες υπερμουναρες νομιζεις οτι εισαι καλυτερος ανθρωπος; και πιστευεις οτι αυτες οι υπερμουναρες δεν εχουν IQ ραδικιου και ψυχη σκατενια; Η μηπως θες να μας πεις οτι συσχετιζεσαι με τις τελειες γυναικες μονο; τυπε κατουρα κ λιγο!
Χαιρομαι που αποκαλυπτεσαι..  αντρες σαν κ εσας τους εχω για πασατεμπο :)

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
6

Σε αντιθεση με εσενα εχω καλυτερα πραγματα να κανω τη κυριακη μου, οπως σεξ για παραδειγμα και δε κολλαω μπροστα σε μια οθονη οπως εσυ :)

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντήσεις στο ερώτημα όσον αφορά για την ειδικότητα σου αλλά καλό είναι να υπάρχει μια σοβαρότητα χαλάρωσε και πέρνα καλά στο σάιτ χωρίς ανούσιες άγονες αντιπαραθέσεις υποστήριξε τις απόψεις σου με σωστά και σοβαρά επιχειρήματα καλή συνέχεια

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Στις Η.Π.Α όλοι αυτοί ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν τον Τραμπ!

Εδώ ο πιό φτωχός βουλευτής έχει περιουσία και καταθέσεις στην Ελβετία αξίας εκατομμυρίων ευρώ και το παίζει παιδί του Ελληνικού λαού!

Η Ελλάδα πωλείται κομμάτι-κομμάτι μαζί με τους Έλληνες!

Ξυπνήστε επιτέλους!

επίπεδο καφενείου η θεώρηση των πργμάτων για το ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι .... και μάλιστα αυτό το άτομο ψηφίζει ..... χαρείτε τον .....

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36

έχει σημασία το πανεπιστημικαό ίδρυμα και το επίπεδο σπουδών ?  έστι κι αλλιώς όλα τα ελληνικά ΑΕΙ είναι για τα μπάζα .... εικόνα σου είμαι ελλάδα και σου μοιάζω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom