tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.995
- Πόντοι
- 606
τιποτα απ τα δυοΚάτσε... εδώ με μπερδεύεις λιγάκι... κάπου αλλού ειχες γράψει οτι έφυγες γιατί δεν έβρισκες δουλειά εδώ... τελικά τι απο τα δύο ισχύει;
τιποτα απ τα δυοΚάτσε... εδώ με μπερδεύεις λιγάκι... κάπου αλλού ειχες γράψει οτι έφυγες γιατί δεν έβρισκες δουλειά εδώ... τελικά τι απο τα δύο ισχύει;
Τι ειναι το παμπερινγκ?
αναμφισβητητα δεν ειμαι υποχρεωμενη να δωσω την οποιαδηποτε πληροφορια! Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει! Καρφακι δε μ καιγεται
Αν με εχεις διαβασει θα εχεις δει οτι παντοτε επιχειρηματολογω!
Not quitely. Pampering, in classical dictionaries, means the licate comforting of infants. Hence the "Pampers" diapers brand. In modern slang terms, it means treating your significant other extremely generously, comforting and with a large dose of servitude, and it's often associated with the sugar daddy/babygirl and suggar momma/babyboy fetish community.pampering, pamper urself means like treat urself nicely, relax etc
:- :S :S :SKανω μεταπτυχιακες σπουδες στην Αγγλια. Αυτο αρκει.
ο ιακωβος γιατι αργει τελευταια?:- :S :S :S
Not quitely. Pampering, in classical dictionaries, means the licate comforting of infants. Hence the "Pampers" diapers brand. In modern slang terms, it means treating your significant other extremely generously, comforting and with a large dose of servitude, and it's often associated with the sugar daddy/babygirl and suggar momma/babyboy fetish community.
Τι διάλο το'χουμε το ρημάδι το lower;
θα γαμαει τυπε :S :S :Sο ιακωβος γιατι αργει τελευταια?
παλι? :Sθα γαμαει τυπε :S :S :S
λυπαμαι αλλα τα αγγλικα που διδαχθηκαμε δεν εχουν κ πολυ σχεση με αυτα που ομιλουνται σημερα στην Αγγλια. Συγκεκριμενα τη λεξη pampering θα τη βρεις σε φυλλαδια μασατζιδικων κ κεντρων αισθητικης που προσφερουν χαλαρωση. Επισης υπαρχουν και τα λεγομενα pampering parties for kids οπου τα 7χρονα κανουν παρτι και η αισθητικος παει σπιτι τους για 2 ωρες και προσφερει παιδικο μακιγιαζ, νυχια, γκλιτερ και αυτο που ζωγραφιζουν τα προσωπα των παιδιων-δε ξερω πως λεγεται. Οποτε καλυτερα φυλλαξε το lower σου στο συρταρι!
Πολλοί Αλβανοί έχουν πάει τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία επειδή δεν εύρισκαν πιά δουλειά στην Ελλάδα!
Μήπως τα απογεύματα καθαρίζεις τις αίθουσες και τα τζάμια σε κάποιο Πολυτεχνείο της Αγγλίας;
ο ιακωβος γιατι αργει τελευταια?
εγω ημουν ξεκαθαρη τυπε! Εσυ ομως γτ δε μας λες τι καπνο φουμαρεις?
Σε ρώτησα κάτι για τις σπουδές σου πριν από πολλές ώρες και ακόμα δεν έχεις δώσει απάντηση παρά την υπόσχεσή σου!
Τι στο καλο ρε Παυλινα?Σου ειπα το επιπεδο των σπουδων μου, ειδικοτητα δε λεω διοτι ειναι χαρακτηριστικη.
Εσυ τι επιπεδου εισαι?
Τι στο καλο ρε Παυλινα?
Ποσο χαρακτηριστικη ειναι πια? Μονο εσυ την εχεις???
Σου ειπα το επιπεδο των σπουδων μου, ειδικοτητα δε λεω διοτι ειναι χαρακτηριστικη.
Εσυ τι επιπεδου εισαι?
Δεν μας είπες τί έχεις σπουδάσει στο Πολυτεχνείο!
Τύπε σταματα να ρωτας και να ξαναρωταςΔεν μας είπες τί έχεις σπουδάσει στο Πολυτεχνείο!
Καλως σε βρηκαΚαλως τα ματια μ τα δυο!