Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

ντρεπομαι που το ειδος μ εχει εξελιχθει ετσι και αντι να ελευθερωθει απο προκαταληψεις κ ταμπου εχει χωθει περισσοτερο στο μεσαιωνα και στην υποκρισια.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
ντρεπομαι που το ειδος μ εχει εξελιχθει ετσι και αντι να ελευθερωθει απο προκαταληψεις κ ταμπου εχει χωθει περισσοτερο στο μεσαιωνα και στην υποκρισια.
να ντρεπεσαι γι αυτους που ανηκουν στο μουσουλμανικο μεσαιωνα και σε καλιμπραρουν..
επισης υποκρισια ειναι να κ@λοτριβεσαι εδω στο σαιτ ψαχνοντας για ελληνα μ@λακα γαμπρο, ενω γουσταρεις τους ισλαμοφασιστες

Συνημμένα

• lathros-greece.jpg
    lathros-greece.jpg
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
να ντρεπεσαι γι αυτους που ανηκουν στο μουσουλμανικο μεσαιωνα και σε καλιμπραρουν..
επισης υποκρισια ειναι να κ@λοτριβεσαι εδω στο σαιτ ψαχνοντας για ελληνα μ@λακα γαμπρο, ενω γουσταρεις τον ισλαμοφασισμο

γαμπρο δε ψαχνω σιγουρα και ποσο μαλλον ελληνα! Με τα χαλια που εχετε (αποψεις) θα μεινετε στο ραφι! λολλ

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Γιατι αγωνιζεσαι να μας πεισεις οτι εισαι εντελως καμένη?

δεν αγωνιζομαι

δε φταινε αυτα π λεω εγω φταινε τα καμμενα σας αυτια
και οι παρωπιδες που σας χωσανε οταν ησασταν μικρα

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν αγωνιζομαι

δε φταινε αυτα π λεω εγω φταινε τα καμμενα σας αυτια
και οι παρωπιδες που σας χωσανε οταν ησασταν μικρα
Ειδες ρε παιδι μου

Μας χωσανε παρωπιδες και δεν μπορουμε να αντιληφθουμε το μεγαλειο του Αλβανου Μουσουλμανου με περιτομη

Ωρες ωρες αγγιζεις τα ορια της ψυχασθενειας

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ειδες ρε παιδι μου

Μας χωσανε παρωπιδες και δεν μπορουμε να αντιληφθουμε το μεγαλειο του Αλβανου Μουσουλμανου με περιτομη

Ωρες ωρες αγγιζεις τα ορια της ψυχασθενειας

δοκιμασε κ εσυ πεος με περιτομη κ θα με θυμηθειςςς ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο γαμος δεν ειναι αυτοσκοπος μου
αν ποτε βρω τον ιδανικο συντροφο θα κανω γαμο για να γιορτασω αυτη την ιερη ενωση!
Μουσουλμανικο γαμο να υποθεσω
Οπου θα εισαι στον γαμο με μπουργκα
Και θα τρως ξυλο τρεις φορες τη μερα σαν αντιβιωση

Α ξεχασα εμεις εχουμε παρωπιδες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
γαμπρο δε ψαχνω σιγουρα και ποσο μαλλον ελληνα! Με τα χαλια που εχετε (αποψεις) θα μεινετε στο ραφι! λολλ
καλα συνεχισε να διαβαζεις κοσμοπολιταν και αρλεκιν εσυ..
Ραφι;; Για ποιο λογο να αγορασω ολοκληρη την αγελαδα, οταν σε καθε γωνια βρισκω φτηνο γαλα;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
βασικα ντρεπομαι που ειμαι Ελληνιδα!

Εγώ πάντως σε είχα προειδοποιήσει για το λάθος να ποστάρεις την ιστορία εδώ. Τόσο καιρό στο bou, τι διαφορετικό περίμενες; Η πραγματικότητα είναι οτι εδώ η καφρίλα όχι μόνο δεν είναι αρνητικό στοιχείο, αλλά αντίθετα δοξάζεται καθημερινά. Εγω θα ντρεπόμουν να πω οτι ντρέπομαι. Το είδος σου (που είναι και είδος όλων μας εδώ μέσα), γέννησε έναν Αριστοφάνη, έναν Διογένη, μία Λαϊδα, και μία Φρύνη. Και όλοι και όλες οι παραπάνω, είχαν ιδιέταιρα "λιμανίσιο" λεξιλόγιο. Και επίσης μια αντίληψη του να προσπερνάς την επιφανειακή ύβρι και να βλέπεις το νόημα απο κάτω. Ντρέπεσαι λοιπόν για όλα αυτά;
Παρεπτιμπτόντως, είναι η δεύτερη φορά, σήμερα, που έχασες το ειρωνικό χιούμορ μου...

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μουσουλμανικο γαμο να υποθεσω
Οπου θα εισαι στον γαμο με μπουργκα
Και θα τρως ξυλο τρεις φορες τη μερα σαν αντιβιωση

Α ξεχασα εμεις εχουμε παρωπιδες

ουτε στο 1 της χιλιοις δεν μπορεις εσυ να οραματιστεις την ενωση δυο ανθρωπων..

εσυ εισαι ενας βολεμενος δεξιος δικηγορακος της κλασσικης γεννιας με συζυγο και γκομενα που τπτ δε σε ξεκουνα απτη βαρετη κ μιζερη ζωη σ

Επισκέπτης
βασικα ντρεπομαι που ειμαι Ελληνιδα!

Μήπως  είσαι γεννημένη στα Τίρανα από Αλβανό πατέρα και μητέρα Ελληνίδα που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το 1991 ως Βορειοηπειρώτες για να κάνουν την τύχη τους και σου έδωσαν μετά από 15 χρόνια και Ελληνικό διαβατήριο;

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εγώ πάντως σε είχα προειδοποιήσει για το λάθος να ποστάρεις την ιστορία εδώ. Τόσο καιρό στο bou, τι διαφορετικό περίμενες; Η πραγματικότητα είναι οτι εδώ η καφρίλα όχι μόνο δεν είναι αρνητικό στοιχείο, αλλά αντίθετα δοξάζεται καθημερινά. Εγω θα ντρεπόμουν να πω οτι ντρέπομαι. Το είδος σου (που είναι και είδος όλων μας εδώ μέσα), γέννησε έναν Αριστοφάνη, έναν Διογένη, μία Λαϊδα, και μία Φρύνη. Και όλοι και όλες οι παραπάνω, είχαν ιδιέταιρα "λιμανίσιο" λεξιλόγιο. Και επίσης μια αντίληψη του να προσπερνάς την επιφανειακή ύβρι και να βλέπεις το νόημα απο κάτω. Ντρέπεσαι λοιπόν για όλα αυτά;
Παρεπτιμπτόντως, είναι η δεύτερη φορά, σήμερα, που έχασες το ειρωνικό χιούμορ μου...

τυπε ενα πραγμα θα σ πω οταν ρωτησα τον Αγγλο καθηγητη μ γτ δεν ερχεται φετος ελλαδα για διακοπες..
ξερεις τι μ ειπε ευθαρσως?

-γτ να ερθω στην Ελλαδα? Τελευταια φορα που εγινε κατι καλο ηταν χιλιαδες χρονια πριν ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε ενα πραγμα θα σ πω οταν ρωτησα τον Αγγλο καθηγητη μ γτ δεν ερχεται φετος ελλαδα για διακοπες..

-γτ να ερθω στην Ελλαδα? Τελευταια φορα που εγινε κατι καλο ηταν χιλιαδες χρονια πριν ..
Και δεν του ειπες να παει να γαμηθει?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456

Καλύτερα. Δεν ρωτάς και εκείνους τους έρμους σε Κρήτη και Κέρκυρα τι τραβάνε με τους Βρετανούς τουρίστες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom