Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Μήπως  είσαι γεννημένη στα Τίρανα από Αλβανό πατέρα και μητέρα Ελληνίδα που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το 1991 ως Βορειοηπειρώτες για να κάνουν την τύχη τους και σου έδωσαν μετά από 15 χρόνια και Ελληνικό διαβατήριο;
Κατι τετοιο μ  μυριζει..

Συνημμένα

• tenor.gif
    tenor.gif
    936,7 KB · Εμφανίσεις: 54

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
ουτε στο 1 της χιλιοις δεν μπορεις εσυ να οραματιστεις την ενωση δυο ανθρωπων..

εσυ εισαι ενας βολεμενος δεξιος δικηγορακος της κλασσικης γεννιας με συζυγο και γκομενα που τπτ δε σε ξεκουνα απτη βαρετη κ μιζερη ζωη σ
Γαμημενοι μικροαστοι τυπισσα  :S

Επισκέπτης
Πενταγιώτισα, είσαι σίγουρη ότι είσαι Ελληνίδα και όχι αλλοδαπή; (Αν δεν είσαι Αλβανός βέβαια!).

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καλύτερα. Δεν ρωτάς και εκείνους τους έρμους σε Κρήτη και Κέρκυρα τι τραβάνε με τους Βρετανούς τουρίστες;

για καθηγητη πανεπιστημιου μιλαμε ενος απτα τοπ 5 του κοσμου
οχι για 18 χρονα παιδαρελια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ουτε στο 1 της χιλιοις δεν μπορεις εσυ να οραματιστεις την ενωση δυο ανθρωπων..

εσυ εισαι ενας βολεμενος δεξιος δικηγορακος της κλασσικης γεννιας με συζυγο και γκομενα που τπτ δε σε ξεκουνα απτη βαρετη κ μιζερη ζωη σ
Κι εσυ μια ελαφρομυαλη γκομενιτσα, βουτηγμενη στην δηθενιά που νομιζει οτι ζει την επανασταση πηδωντας μαυρους, μουσουλμανους και πακιστανους, εχοντας στο πισω μερος του κεφαλιου της οτι ειναι ξεχωριστη, γαματη και ιδιαιτερη, μια ξερόλα που μονο εκεινη οραματιζεται ενω ολοι οι αλλοι εχουν παρωπιδες και κολλημενο εγκεφαλο και βεβαια στο τελος θα κανει και τον τελειο γαμο που θα ειναι μια ιερη ενωση

Περαστικα

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
για καθηγητη πανεπιστημιου μιλαμε ενος απτα τοπ 5 του κοσμου
οχι για 18 χρονα παιδαρελια
Και ποιός σου είπε εσένα οτι μόνο τα παιδαρέλια το ξεφτιλίζουν; Όντας πενταετής στο Π.Ν., μια εποχή που εσύ ακόμα πήγαινες δημοτικό, μου έχει πάρει πίπα Σκωτσέζα καηθγήτρια μαθηματικός, τύφλα μεθυσμένη, στις 9 το βράδυ, στη μέση του δρόμου, δίπλα στα τραπεζάκια απο το μπάρ που έπινε, γιατί "I like sucking sailors", όταν είμασταν σκοπούν στην Ύδρα, και ενώ ήμουν έξω με την επίσημη στολή. Περιτό να σου πώ βέβαια τι καμπάνα έφαγα, γιατί με είδε όλος ο κόσμος, μαζί και ο Σημαιοφόρος που είχαμε προϊστάμενο στην επιστασία μου.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Κι εσυ μια ελαφρομυαλη γκομενιτσα, βουτηγμενη στην δηθενιά που νομιζει οτι ζει την επανασταση πηδωντας μαυρους, μουσουλμανους και πακιστανους, εχοντας στο πισω μερος του κεφαλιου της οτι ειναι ξεχωριστη, γαματη και ιδιαιτερη, μια ξερόλα που μονο εκεινη οραματιζεται ενω ολοι οι αλλοι εχουν παρωπιδες και κολλημενο εγκεφαλο και βεβαια στο τελος θα κανει και τον τελειο γαμο που θα ειναι μια ιερη ενωση

Περαστικα

γκομεναρα ναι, γκομενιτσα οχι μονο εσυ συσχετιζεσαι με τετοιεςς
ξεχασες κατι,,εγω ερωτευομαι, παθιαζομαι, τα δινω ολα και δε με νοιαζει η καταγωγη του αλλου αρκει να ειναι σωστος και πανω απολα αξιολογος ανθρωπος με οτι αυτο συνεπαγεται :)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
τυπε ενα πραγμα θα σ πω οταν ρωτησα τον Αγγλο καθηγητη μ γτ δεν ερχεται φετος ελλαδα για διακοπες..
ξερεις τι μ ειπε ευθαρσως?

-γτ να ερθω στην Ελλαδα? Τελευταια φορα που εγινε κατι καλο ηταν χιλιαδες χρονια πριν ..
πριν 2000 χρονια οι αρχαιοι ελληνες θεωρουσαν τους αγγλοσαξονες τοσο ντουβαρια, που ειχαν πει
οτι ουτε για σκλαβοι δεν κανουν..  :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Και ποιός σου είπε εσένα οτι μόνο τα παιδαρέλια το ξεφτιλίζουν; Όντας πενταετής στο Π.Ν., μια εποχή που εσύ ακόμα πήγαινες δημοτικό, μου έχει πάρει πίπα Σκωτσέζα καηθγήτρια μαθηματικός, τύφλα μεθυσμένη, στις 9 το βράδυ, στη μέση του δρόμου, δίπλα στα τραπεζάκια απο το μπάρ που έπινε, γιατί "I like sucking sailors", όταν είμασταν σκοπούν στην Ύδρα, και ενώ ήμουν έξω με την επίσημη στολή. Περιτό να σου πώ βέβαια τι καμπάνα έφαγα, γιατί με είδε όλος ο κόσμος, μαζί και ο Σημαιοφόρος που είχαμε προϊστάμενο στην επιστασία μου.

τωρα π εμαθα οτι εισαι ναυτακι σε βλεπω με αλλο ματι λολλλλλλλ

τι μ το λες φιλε? εδω στην ελλαδα τα εφτιαξα με το μαθηματικο μ στο πανεπιστημιο ..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Τυπε δεν σηκωνει και δευτερο παραμυθά το θρεντ  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τωρα π εμαθα οτι εισαι ναυτακι σε βλεπω με αλλο ματι λολλλλλλλ

τι μ το λες φιλε? εδω στην ελλαδα τα εφτιαξα με το μαθηματικο μ στο πανεπιστημιο ..
Φανταζομαι ερωτευτηκες και παθιαστηκες κι εκει επειδη ηταν αξιολογος ανθρωπος

Οχι οτι θα ειχες ετσι ευνοικη μεταχειριση στα μαθηματα
Να μην το σκεφθουμε αυτο

Και συμφεροντολογα λοιπον

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Να μην το σκεφθουμε αυτο

τυπε εκει ηταν ερωτας με τη πρωτη ματια..μολις τον ειδα...
το εχω κανει και νημα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Να μην το σκεφθουμε αυτο
:cool2:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (6).jpg
    αρχείο λήψης (6).jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Τυπε δεν σηκωνει και δευτερο παραμυθά το θρεντ  :S
Έλα ρε τύπε, ούτε τόσο δα;
Στα σοβαρά τώρα, έγινε. Και έφαγα ένα ωραιότατο σκίσιμο, και μια ωραιώτατη καθέραιση, με αποτέλεσμα να περάσω τα τελευταία δύο χρόνια σαν κανονικός στρατεύσιμος ΗΝ/ΑΥ. Για πόσο ηλίθιο θα με έκοβες, να αφήσω τον σταθερό μισθό στα 25 μου και να ξεκινήσω απο σχεδόν το μηδέν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom