P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Αν εγραψα κατι που δεν ισχυει να μου πεις. Διοτι η πεμταγοψτισα μπορει να ειναι μπαζο αλλα ενας ελληνας αναλογου διαμετρημετος δικαιουτω να την ξεπαρθενιασει. Αυτος ο ελληνας ομως δεν την ξεπαρθενιασε, χαζη ειναι οταν εχει τον νταβραντισμενο αλλοδαπο με 10+ χρονια εμπειρίας να παει με τον μπουλουκο συννομηλικο της;;;
Δουλεια του κράτους και των γονιων της να την αποτρεψουν οι τελευταιοι, να εξαφανίσουν τον αλλοδαπο οι πρώτοι.
Και μπορει ξαναλεω η πεμταγιωτησα να ειναι μπαζο αλλα εγω ξερω και περιπτώσεις απο πολυ καλα μουνακια που τα ξεπαρθενιασαν αλλοδαποι 10 χρονια μεγαλυτεροι.
Εγω τι εφταιξα να πρεπει να ανταγωνιστψ αυτους;;;
Η μηπως επρεπε και εγω στα 26 μου να τριγυρναω με 16 χρονες;;;;; και να τις στερω απτους συνομηλικους τους αλλα και να τρεμω την "αποπλανηση"... ;;;
Ολα αυτα επειδη καποιος επετρεψε στον αλβανο να τριγυρίζει διπλα στην πεμταγοωτησα χωρις παραλληλα να φροντισει να της εμφυσησει την ιεραρχια: σε ποιον ωφειλει να ανοιγει τα ποδια πρωτα
τυπε λυπαμαι για αυτο που σου συμβαινει τυγχανει ομως να αποφευγω αντρες με ανασφαλειες. Φανταζομαι κ οι υπολοιπες γυναικες σκεφτονται το ιδιο γιαυτο θα σε συμβουλευα να ξεκινησεις να βρεις το λαθος πρωτα απο μεσα σου και μετα απο τη κοινωνια. Ολα ξεκιναν απο μας!