Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αν εγραψα κατι που δεν ισχυει να μου πεις. Διοτι η πεμταγοψτισα μπορει να ειναι μπαζο αλλα ενας ελληνας αναλογου διαμετρημετος δικαιουτω να την ξεπαρθενιασει. Αυτος ο ελληνας ομως δεν την ξεπαρθενιασε, χαζη ειναι οταν εχει τον νταβραντισμενο αλλοδαπο με 10+ χρονια εμπειρίας να παει με τον μπουλουκο συννομηλικο της;;;

Δουλεια του κράτους και των γονιων της να την αποτρεψουν οι τελευταιοι, να εξαφανίσουν τον αλλοδαπο οι πρώτοι.

Και μπορει ξαναλεω η πεμταγιωτησα να ειναι μπαζο αλλα εγω ξερω και περιπτώσεις απο πολυ καλα μουνακια που τα ξεπαρθενιασαν αλλοδαποι 10 χρονια μεγαλυτεροι.

Εγω τι εφταιξα να πρεπει να ανταγωνιστψ αυτους;;;

Η μηπως επρεπε και εγω στα 26 μου να τριγυρναω με 16 χρονες;;;;; και να τις στερω απτους συνομηλικους τους αλλα και να τρεμω την "αποπλανηση"... ;;;

Ολα αυτα επειδη καποιος επετρεψε στον αλβανο να τριγυρίζει διπλα στην πεμταγοωτησα χωρις παραλληλα να φροντισει να της εμφυσησει την ιεραρχια: σε ποιον ωφειλει να ανοιγει τα ποδια πρωτα

τυπε λυπαμαι για αυτο που σου συμβαινει τυγχανει ομως να αποφευγω αντρες με ανασφαλειες. Φανταζομαι κ οι υπολοιπες γυναικες σκεφτονται το ιδιο γιαυτο θα σε συμβουλευα να ξεκινησεις να βρεις το λαθος πρωτα απο μεσα σου και μετα απο τη κοινωνια. Ολα ξεκιναν απο μας!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Η χρήσιμη πληροφορία της ώρας είναι ότι έχει ήδη ξεκινήσει ολονύκτιο πάρτυ στα πρώην ΤΕΙ Αιγάλεω με συμμετοχή 2000 φοιτητριών ντυμένων σαν να κάνουν πιάτσα στη Συγγρού! Η είσοδος είναι εύκολη για τους εμφανίσιμους!
Πολύ καλή πληροφορία αν και έχουμε δώσει τόπο στα νιάτα οι Παλαίμαχοι Τειτζηδες σπεύδουμε με μια ευέλικτη ομάδα κρούσης να τους μάθουμε πως παίζουν μπάλα σε κάνα μισάωρο συνάντηση Άγιο Σπυρίδωνα over :rockon:

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
τυπε λυπαμαι για αυτο που σου συμβαινει τυγχανει ομως να αποφευγω αντρες με ανασφαλειες. Φανταζομαι κ οι υπολοιπες γυναικες σκεφτονται το ιδιο γιαυτο θα σε συμβουλευα να ξεκινησεις να βρεις το λαθος πρωτα απο μεσα σου και μετα απο τη κοινωνια. Ολα ξεκιναν απο μας!

καταλαβαινεις φυσικα οτι εγω ο τσιλιβιθρας θα αισθανομαι ανασφαλεια να ερθω να σε "κλεψω" απο τον Αλβανο που ηταν τοσο σκληροτραχηλος ωστε να περπατησει τα συνορα, σε ενα κρατος που δεν μου παρεχει ασφαλεια απεναντι του ετσι;;;

Και ο Αλβανος θα αισθανοταν ανασφαλεια αν επρεπε να κανει το ιδιο πχ στην σαουδικη αραβια που θα τον κρεμαγαν απο την κεντρικη πλατεια αν τον  ανακαλυπταν.

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
υπαρχουν ατομα που περιμενουν 6 μηνες για να γαμησουν καποια?
θα πηδαγε αλλες αυτος μεχρι να του κατσει η συγκεκριμένη τυπε, επισης ο τυπος παιζει να επαιρνε τυχαια νουμερα τηλεφωνο μεχρι να πετυχει μια εφηβη σαν την 5ι καλη ωρα και να της πιασει την κουβεντα 
Α και να μην ξεχασω, οσο μιλαγατε στο τηλ με τις ωρες αυτος παιζει να την ειχε βγαλει εξω και να την ειχε κανει λάστιχο  :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η κοινωνικη μορφωση κ τα πτυχια

εσυ δεν εχεις ουτε το ενα ουτε το αλλο.

αν ειχες κοινωνικη μορφωση δεν θα πηγαινες με κατωτερους κοινωνικα οπως ειναι οι οικονομικοι μεταναστες. η γυναικα επιδιωκει τους ανωτερους κοινωνικα για να την εξασφαλισουν, εσυ επεσες χαμηλα.

πτυχιο εχεις παρει ελληνικο? απο κανενα ΑΕΙ θεωρητικων σπουδων να φανταστω? φιλολογια ή μαρκετινγκ μανατζμεντ, οικονομικα-λογιστικη, κοινωνιολογια οτι του φιλοσοφησει η γκλαβα του?

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
κανονικα ο τιτλος θα επρεπε να ειναι το ξεπαρθενιασμα της γιωτισας και η φυγη της στην αγγλια να βρισκει κωλους να στραποναρει ! μιας και απο το γαμησι δεν ειναι και τοσο ευχαριστημενη ! χαχααχχααχ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
υπαρχουν ατομα που περιμενουν 6 μηνες για να γαμησουν καποια?
δεν περιμενουν ρε, γαμανε και αλλες και αφηνουν την χαζη πενταγιωτισσα στα 16 της να νομιζει οτι στα 26 ο αλλος παιζει ρομαντικα μονο σε ενα ταμπλω.

το οτι ειχε υπομονη να ασχολειται 6 μηνες ειναι το κατορθωμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το κειμενο ειχε συγκεκριμενο σκοπο

ποιο σκοπο?
να ενθαρυνει τις ελληνιδες να πηγαινουν με φτωχους μεταναστες με υψηλα ποσοστα ηπατιτιδας?
εσυ θα ελεγες στην κορη σου να παει με φτωχο αφρικανο μεταναστη αντι με πλουσιο "καθαρο" σουηδο τουριστα?

το μονο καλο ειναι οτι οι τοξικομανεις, οι αριστεροι κλπ αυτοκαταστροφικοι σταδιακα εξαφανιζονται απο την φυσικη επιλογη.

μια γνωστη μου που παντρεφτηκε μαυρο και εκανε ενα μαυρακι, ζει μονη της τωρα και φυσικα κανεις αλλος δεν διατιθεται πλεον να κανει παιδι μαζι της, παρα την ομορφια της. πολυ πιο ασχημες και θεουσες γινονται πολυτεκνες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.951
Πόντοι
6.256
Ακόμα κι έτσι να'ναι ρε τύπε, ποιός είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα; Αυτός που ανεβάζει τη μαϊμού ιστορία, ή όσοι τσιμπάνε και αρχίζουν το παραλήρημα;

To να ειναι κλωνος καποιου γνωστου κλωνοποιου που κανει τον αυτιστικο οπως παντα για να τσιμπας εσυ και οι υπολοιποι σου περασε απο τον εγκεφαλο τυπε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να συμπληρωσω οτι η εν λογω γνωστη μου που παντρεφτηκε τον αφρικανο (ο οποιος ειχε σχεση με αλλη και παρολα αυτα του εκατσε Η ΗΛΙΘΙΑ), ο αφρικανος λοιπον ειναι απο χωρα που εχει aids 1 στους 7,

η ιδια σε κλαμπακι μεσα την εβλεπα να ριχνει χυλοπιττες σε κατι δικους μας φοιτητες ιατρικης (ουσα φοιτητρια φιλολογιας η ιδια)

για τετοια ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ μιλαμε.

να την ακολουθησουν και αλλες στο αντιρατσιστικο της παραδειγμα πενταγιωτισσα???????

μεγαλωνει μονη της τωρα το μαυρακι και ο τυπος ειναι γερμανια με χαρτια νομιμα κλπ.

ποσοι θα θελουν να κανουν παιδι που θα εχει αδερφακι μαυρο?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.145
Πόντοι
456

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
ποσοι θα θελουν να κανουν παιδι που θα εχει αδερφακι μαυρο?

κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τοσο το μαυρο αδερφακι οσο το οτι η ιδια επελεξε να βγει εκτος της ομαδας "μας", δε μας γουσταρε, γουσταρε καποια αλλη ομαδα και πλεον δε μπορει να το κρυψει

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τοσο το μαυρο αδερφακι οσο το οτι η ιδια επελεξε να βγει εκτος της ομαδας "μας", δε μας γουσταρε, γουσταρε καποια αλλη ομαδα και πλεον δε μπορει να το κρυψει
Πόσοι έχουν το θάρρος να πάνε με μια που έχει παιδί από μαύρο; Πέρα από το ότι πρέπει να αντέχεις στη σύγκριση με τον μαύρο, (στο καυλι), πρέπει να έχεις και τα ανάλογα αρχιδια να το κάνεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.047
Πόντοι
5.506

παππουλη με την μανα αντετοκουμπο θα πηγαιναν οι πιο πολλοι γιατι ειναι γλιτσες και ανικανοι να δουν οτι παρα του οτι ειναι λευκοι ειναι πουθεναδες αλλα αυτος ο μαυρος πχ κατι καταφερε...
ποσο ναυαγια ειναι μερικοι εδω μεσα

Επισκέπτης
Πόσοι έχουν το θάρρος να πάνε με μια που έχει παιδί από μαύρο; Πέρα από το ότι πρέπει να αντέχεις στη σύγκριση με τον μαύρο, (στο καυλι), πρέπει να έχεις και τα ανάλογα αρχιδια να το κάνεις.

Για να κάνεις μια μαλακία δεν χρειάζεσαι θάρρος αλλά μαλακισμένο εγκέφαλο, που βρίσκεις άφθονο στους σημερινούς Έλληνες και στις Ελληνίδες!

Επισκέπτης
παππουλη με την μανα αντετοκουμπο θα πηγαιναν οι πιο πολλοι γιατι ειναι γλιτσες και ανικανοι να δουν οτι παρα του οτι ειναι λευκοι ειναι πουθεναδες αλλα αυτος ο μαυρος πχ κατι καταφερε...
ποσο ναυαγια ειναι μερικοι εδω μεσα

Το μπάσκετ δεν απαιτεί ιδιαίτερες διανοητικές ικανότητες!

Ο άντρας ξεχωρίζει από το μυαλό του και όχι από τις διαστάσεις του! Για αυτές ενδιαφέρονται πρωτίστως όσοι και όσες έχουν σοβαρά σωματικά ή πνευματικά ελαττώματα!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.047
Πόντοι
5.506
σιγα ρε....αριοι της πουτσας

Stories

Νέο!

Stories