Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Ώπα, τύπε... το πραγματικό άδικο είναι που δε μας μοιράζεις τα ληγμένα που πίνεις.... κοίτα ρε πράματα, να κυκλοφορούν τέτοια ψυχότροπα και να μην μας δίνει τζούρα κανένας...αν δεν υπηρχε ο Αλβανος ομως μπορει να σε ξεπαρθενιαζα εγω καταλαβες; Που επισης ημουν διατεθημενος στα 16 και τα 17 μου να περιμενω 6 μηνες.
Εσυ εκμεταλευτηκες την αδυναμια του κρατους να επιβαλλει την ταξη και τους νομους και υπεκυψες στο φλιρτ του εισαγωμενου γαμεα, στεροντας απο εμενα την ευχαριστηση να ειμαι αυτος που θα σε ξεπαρθενιασει οπως και ηταν προγραμματισμενο να γινει αν ο Αλβανος δεν εκανε την εμφανιση του εκεινη την περιοδο ως μαγκας "τι κοιτας α;;;"
Δεν ειναι ακριβως τυχερα αυτα. Καταλαβαινεις οτι για καθε μια Ελληνιδα που ξεπαρθενιαστηκε απο αλλοδαπο (υπαρχουν αρκετρες) αυτο σημαινει οτι ενας Ελληνας δε θα ξεπαρθενιασει ποτε καμια, ή θα ξεπαρθενιασει αλλοδαπη. Δηλαδη επειδη εσυ γουσταρες τον Αλβανο, εγω θα επρεπε να ξεπαρθενιασω Αλβανιδα για να ισσοφαρισει καπως η κατασταση. Με οτι πιθανες εμπλοκες θα μπορουσε να εχει κατι τετοιο (ασχετα που τοτε δεν υπηρχαν και πολλες στην Ελλαδα).
Πιστευεις οτι αυτο ειναι δικαιο; Πιστευεις οτι εγω και ολοι οι αλλοι που βρεθηκαμε στην ιδια μοιρα δεν πληγωνομαστε διαβαζοντας ενα τετοιο κειμενο;;;
Λοιπον να αναζητησεις φορους, ασφαλεια και οτιδηποτε αλλο χρειαζεται μια γυναικα και της το παρεχει το κρατος απο τον Αλβανο και εσυ και ολες οι ομοιες σου, εγω δε γαμησα οποτε δε πληρωνω.
Για να σοβαρευτούμε τώρα... διάβασες λιγάκι τι έγραψες, πρίν πατήσεις "Αποστολή"; Τι σκατά σχέση έχουν οι φόροι και οι νόμοι που εσύ στην εφηβεία σου παρέμεινες αγάμητος;
Άκου να σου πω τυπάκο, σα μεγαλύτερος που σίγουρα είμαι... ούτε οι νόμοι, ούτε το κράτος, ούτε ο Αλβανός φταίει που δεν ξεπαρθένεψες γκόμενα στα 17 σου... τον φταίχτη, ψάξε να τον βρείς σε αυτό το μαγικό πράγμα που λέγεται καθρέφτης