Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
τυπε γτ ανησυχεις? Με κραζουν..με θαυμαζουν!

Αλλα δυστυχως βλεπω οτι το νοημα που ηθελα να περασω δε περασε! Την επομενη φορα θα επιχειρησω λοβοτομη σε καποια αρσενικα μυαλα.

τυπησα  στη συνεχια αναμενω δραμα στην ιστορια. σε βιασαν οι φιλοι του και καταληξες στα μπορδελα της φυλης ή στην πατησιων να κανει πιατσα με τις μαυρες :S και γυρνοντας σπιτι ο αλβανος εφερνες κι αλλες κοπελες που θα ειχαν τη δικη σου τυχη και καταφερς να δραπετεψεις και πηγες αγγλια και τα λοιπα γιατι ο αλβανος θα σε πουλαγε στην ιταλια κι ετσι να ουμε :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
αμα βαλεις και λιγο νικολουλη που σε ψαχνει να εχει και αγωνια μπορει να το ξενηχτησουμε αποψε :rockon: :rockon: βαλε ομως και καμια φοτογραφια να  :bigdick:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
να γράψει κ μια με αφγανο
Και μια με πάκι
Κ μια με λυκοακυλο

το κειμενο ειχε συγκεκριμενο σκοπο. Το τι κανω στο κρεβατι μ ειναι μια ιδιωτικη πιπερατη υποθεση παρολα αυτα κατα καιρους εχω αφηγηθει ψιγματα..

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
275
Πόντοι
36
τυπησα  στη συνεχια αναμενω δραμα στην ιστορια. σε βιασαν οι φιλοι του και καταληξες στα μπορδελα της φυλης ή στην πατησιων να κανει πιατσα με τις μαυρες :S και γυρνοντας σπιτι ο αλβανος εφερνες κι αλλες κοπελες που θα ειχαν τη δικη σου τυχη και καταφερς να δραπετεψεις και πηγες αγγλια και τα λοιπα γιατι ο αλβανος θα σε πουλαγε στην ιταλια κι ετσι να ουμε :S
εχω κλασει στα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :S :S :S

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
275
Πόντοι
36
Αναμενουμε iakovo να μας πει την γνωμη του  :S :S :S

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Ας παραθεσω και εγω την ιστορια μου... Εγω δυστυχως περασα τα 30 και δε καταφερα να ξεπαρθενιασω καμια... και γενικα ολες μου οι σχεσεις ηταν ανω των 20 και ηδη ειχαν αρκετα χιλιομετρα.. Γιατι; Διοτι τις ξεπαρθενιαζε ο Αλβανος 10 χρονια μεγαλυτερος μας οταν ηταν οι ιδιες 16... Εγω εχω ξενερωσει με αυτα που διαβαζω διοτι πολυ θα ηθελα να ημουν στη θεση του Αλβανου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.188
Πόντοι
6.256
Να περιγράψεις και το ταξίδι σας στο εξωτικό Τεπελένι για να σου γνωρίσει τα πεθερικά... :idiot:

Ιασο κοκλα δεν σου είπε την πρώτη φορά;

:2funny: :2funny: :2funny:

Ψοφαει ο κακομοιρης ο Πενταγιωτης για λιγη προσοχη και παει και γραφει ολες αυτες τις παπαριες για να ασχολουνται μαζι του...κοτσαρε και τον Αλβανο στο παραμυθι για να ξυπνησει την οργη των φασιστοεθνικα υπερηφανων μελων του σαι που αφθονουν εδω μεσα. :grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.188
Πόντοι
6.256
Ας παραθεσω και εγω την ιστορια μου... Εγω δυστυχως περασα τα 30 και δε καταφερα να ξεπαρθενιασω καμια... και γενικα ολες μου οι σχεσεις ηταν ανω των 20 και ηδη ειχαν αρκετα χιλιομετρα.. Γιατι; Διοτι τις ξεπαρθενιαζε ο Αλβανος 10 χρονια μεγαλυτερος μας οταν ηταν οι ιδιες 16... Εγω εχω ξενερωσει με αυτα που διαβαζω διοτι πολυ θα ηθελα να ημουν στη θεση του Αλβανου

Τυπε θα μπορουσες να κατσεις να σε ξεπαρθενιασει ο Αλβανος να μην το εχεις παραπονο.... :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.188
Πόντοι
6.256
το κειμενο ειχε συγκεκριμενο σκοπο. Το τι κανω στο κρεβατι μ ειναι μια ιδιωτικη πιπερατη υποθεση παρολα αυτα κατα καιρους εχω αφηγηθει ψιγματα..

Ρε μαλακα Πενταγιωτη πως σκατα ειναι ιδιωτικη υποθεση οταν συνεχως γραφεις με ποιον,και καλα,γαμηθηκες; :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.316
Πόντοι
2.636
Αλλα δυστυχως βλεπω οτι το νοημα που ηθελα να περασω δε περασε!

Τυπε σε νιώθω! Όπως και ο ΓΑΠ που έλεγε λεφτά υπάρχουν αλλά τελικά δεν πήραμε το νόημα που ήθελε να μας περάσει λέγοντας το

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

Τυχερα ειναι αυτα. Καποιοι προτιμουν τις πιο εμπειρες γτ οντως οι παρθενες σπανε νευρα. Ο τυπος 6 μηνες με περιμενε..δε νομιζω αλλος να το εκανε.

klaparxidis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
1
Τυχερα ειναι αυτα. Καποιοι προτιμουν τις πιο εμπειρες γτ οντως οι παρθενες σπανε νευρα. Ο τυπος 6 μηνες με περιμενε..δε νομιζω αλλος να το εκανε.

αν δεν υπηρχε ο Αλβανος ομως μπορει να σε ξεπαρθενιαζα εγω καταλαβες; Που επισης ημουν διατεθημενος στα 16 και τα 17 μου να περιμενω 6 μηνες.
Εσυ εκμεταλευτηκες την αδυναμια του κρατους να επιβαλλει την ταξη και τους νομους και υπεκυψες στο φλιρτ του εισαγωμενου γαμεα, στεροντας απο εμενα την ευχαριστηση να ειμαι αυτος που θα σε ξεπαρθενιασει οπως και ηταν προγραμματισμενο να γινει αν ο Αλβανος δεν εκανε την εμφανιση του εκεινη την περιοδο ως μαγκας "τι κοιτας α;;;"

Δεν ειναι ακριβως τυχερα αυτα. Καταλαβαινεις οτι για καθε μια Ελληνιδα που ξεπαρθενιαστηκε απο αλλοδαπο (υπαρχουν αρκετρες) αυτο σημαινει οτι ενας Ελληνας δε θα ξεπαρθενιασει ποτε καμια, ή θα ξεπαρθενιασει αλλοδαπη. Δηλαδη επειδη εσυ γουσταρες τον Αλβανο, εγω θα επρεπε να ξεπαρθενιασω Αλβανιδα για να ισσοφαρισει καπως η κατασταση. Με οτι πιθανες εμπλοκες θα μπορουσε να εχει κατι τετοιο (ασχετα που τοτε δεν υπηρχαν και πολλες στην Ελλαδα).

Πιστευεις οτι αυτο ειναι δικαιο; Πιστευεις οτι εγω και ολοι οι αλλοι που βρεθηκαμε στην ιδια μοιρα δεν πληγωνομαστε διαβαζοντας ενα τετοιο κειμενο;;;

Λοιπον να αναζητησεις φορους, ασφαλεια και οτιδηποτε αλλο χρειαζεται μια γυναικα και της το παρεχει το κρατος απο τον Αλβανο και εσυ και ολες οι ομοιες σου, εγω δε γαμησα οποτε δε πληρωνω.

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
381
Πόντοι
2.272
αν δεν υπηρχε ο Αλβανος ομως μπορει να σε ξεπαρθενιαζα εγω καταλαβες; Που επισης ημουν διατεθημενος στα 16 και τα 17 μου να περιμενω 6 μηνες.
Εσυ εκμεταλευτηκες την αδυναμια του κρατους να επιβαλλει την ταξη και τους νομους και υπεκυψες στο φλιρτ του εισαγωμενου γαμεα, στεροντας απο εμενα την ευχαριστηση να ειμαι αυτος που θα σε ξεπαρθενιασει οπως και ηταν προγραμματισμενο να γινει αν ο Αλβανος δεν εκανε την εμφανιση του εκεινη την περιοδο ως μαγκας "τι κοιτας α;;;"

Δεν ειναι ακριβως τυχερα αυτα. Καταλαβαινεις οτι για καθε μια Ελληνιδα που ξεπαρθενιαστηκε απο αλλοδαπο (υπαρχουν αρκετρες) αυτο σημαινει οτι ενας Ελληνας δε θα ξεπαρθενιασει ποτε καμια, ή θα ξεπαρθενιασει αλλοδαπη. Δηλαδη επειδη εσυ γουσταρες τον Αλβανο, εγω θα επρεπε να ξεπαρθενιασω Αλβανιδα για να ισσοφαρισει καπως η κατασταση. Με οτι πιθανες εμπλοκες θα μπορουσε να εχει κατι τετοιο (ασχετα που τοτε δεν υπηρχαν και πολλες στην Ελλαδα).

Πιστευεις οτι αυτο ειναι δικαιο; Πιστευεις οτι εγω και ολοι οι αλλοι που βρεθηκαμε στην ιδια μοιρα δεν πληγωνομαστε διαβαζοντας ενα τετοιο κειμενο;;;

Λοιπον να αναζητησεις φορους, ασφαλεια και οτιδηποτε αλλο χρειαζεται μια γυναικα και της το παρεχει το κρατος απο τον Αλβανο και εσυ και ολες οι ομοιες σου, εγω δε γαμησα οποτε δε πληρωνω.

:jerking: :jerking: :jerking:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
513
Πόντοι
316
ξέρουμε αν το σκιπτάρι ξαναγάμησε free από τότε?  :zfuck:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.975
Πόντοι
216

Τύπε οι Έλληνες δεν ξεπαρθενιάζουμε το κάθε σκουπίδι.
Αυτό είναι δικαιοσύνη.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.800
Πόντοι
1.406
τυπε γτ ανησυχεις? Με κραζουν..με θαυμαζουν!

Αλλα δυστυχως βλεπω οτι το νοημα που ηθελα να περασω δε περασε! Την επομενη φορα θα επιχειρησω λοβοτομη σε καποια αρσενικα μυαλα.
Θα αναγνωριστεις μετα θανατον τυπισσα,αυτη ειναι η μοιρα των "μεγαλων"  :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.226
Πόντοι
5.506

επος....
για καθε μια Ελληνιδα που ξεπαρθενιαστηκε απο αλλοδαπο (υπαρχουν αρκετρες) αυτο σημαινει οτι ενας Ελληνας δε θα ξεπαρθενιασει ποτε καμια
νομπελ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom