Νέα

Νυμφομανείς γκόμενες της περιοχής σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
λιγο πολυ ολοι πιστευω εχουν παει με καποια κοπελα που ειναι νυμφομανεις και την γνωριζει ολη η πολη η το χωριο!ανοιγω αυτο το θεμα για να ανταλλαξουμε εμπειριες και πληροφοριες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λιγο πολυ ολοι πιστευω εχουν παει με καποια κοπελα που ειναι νυμφομανεις και την γνωριζει ολη η πολη η το χωριο!ανοιγω αυτο το θεμα για να ανταλλαξουμε εμπειριες και πληροφοριες!

Οχι βεβαια και σε παρακαλω να σταματησεις αμεσως
αυτα ειναι του διαολου τυπε
για αλητες μας περασες?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παίχτη εγώ ξέρω κάποιες τρελές νυμφομάνες και ωραία μουνιά.Πάνε με καμιά 20-30 άτομα το 8άωρο και αν μπορούσαν θα έπαιρναν κι άλλους.

Θα τις βρεις Φυλής,Μεταξουργείο κλπ.Από 20-30 ευρώπουλα καθαρίζεις τη μπουγάδα εντός 5πτου.

OP
OP
A

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
ενοω χωρις λεφτα φιλε μου!εμενα παντος μου εχει τυχει 2 φορες και ειχε τρελο γελιο!για καποια περιπτερου εξω απο καποιο στρατοπεδο ειχα ακουσει παλι!νομιζο εξω απο το πευκο αλλα δεν ξερω περετερο πληροφοριες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενοω χωρις λεφτα φιλε μου!εμενα παντος μου εχει τυχει 2 φορες και ειχε τρελο γελιο!για καποια περιπτερου εξω απο καποιο στρατοπεδο ειχα ακουσει παλι!νομιζο εξω απο το πευκο αλλα δεν ξερω περετερο πληροφοριες!

και μενα μου χει τυχει
τυπε μου αλλα μετα αλλαξα
πλευρο και τελειωσε αδοξα  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φοβουνται να φτιάξουν την ζωη απο μονες τους,πλεον δυσκολο σημερα...

Θελουν καβατζόσουν καποιον με λεφτα για να ειναι κυριες.....

Εδω στο λυκειο και μετα ηξερα κατι 20αρες 19αρες που τους κανανε προξενειο με 30αρηδες....  :headbang: :headbang: :headbang:

Συγκεκριμενα αλβανιδες, το εχουν εθιμο εκει αυτο....

OP
OP
A

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
μαλλον φιλε μου δεν καταλαβενεις τι σημενει νυμφομανεις!νυμφομανεις ειναι αυτες που δεν χορτενουν με τιποτα το σεξ!κανουνε γενικα οργια χωρις πληρωμη,και θελουν παντα να ευχαριστησουν τον αλλο και τον εαυτο τουσ!δεν σημενει οτι θελουν γαμο!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Τραβάτε να αυτοκτονήσετε ρε μαλάκες μερικοί, μέρα νύχτα εδω μέσα, να φυλάτε ποιος θα ανοίξει περίεργο θέμα να του την πείτε αμέσως  :jerking:
Και καλά ο μπορδελομορτης είναι και πιτσιρικάς και μαλακίζεται στο νετ ολη μερα  :jerking:
εσυ ρε αρχιμακάκα χαουζ δεν έχεις να κάνεις τιποτα καλύτερο πρωτοχρονιάτικα :uglystupid:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλώς την πέρδικα.Καλή χρονιά μαλάκα

OP
OP
A

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Νυμφομανία ή μητρομανία είναι ένας περιγραφικός όρος που δηλώνει την υπερβολική ή παθολογική επιθυμία μιας γυναίκας για συνουσία.

Οι νυμφομανείς κατά κανόνα δεν έχουν οργασμό, γι αυτό και επιδίδονται σε μια συνεχή και αγωνιώδη αναζήτηση της ολοκληρωμένης ικανοποίησης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στα αρχιδια μας?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Τραβάτε να αυτοκτονήσετε ρε μαλάκες μερικοί, μέρα νύχτα εδω μέσα, να φυλάτε ποιος θα ανοίξει περίεργο θέμα να του την πείτε αμέσως  :jerking:
Και καλά ο μπορδελομορτης είναι και πιτσιρικάς και μαλακίζεται στο νετ ολη μερα  :jerking:
εσυ ρε αρχιμακάκα χαουζ δεν έχεις να κάνεις τιποτα καλύτερο πρωτοχρονιάτικα :uglystupid:

γαμικουλα της κακιάς  ωρας, θα ηθελες να μαθεις την γνώμη μου για την θειά σου?
υποδειξεις για το τι θα κανει ο καθενας κανεις? ρε ουστ   :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε δεν φταιω εγω που
δεν σε πηρα μπουρδελοτσαρκα
σου ειχα πει να κανεις μπανιο
και να σταματησεις να μου την πεφτεις  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom