Νέα

Nylon, heels & lingerie

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Madman17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Point_Seven___Taking_a_Stand_by_lady_atropos.jpg

7124bf0f42429870.jpg

Extreme_Anthology_volume_2_by_Ctphotoguild.jpg

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καποιος ηθελε goths... ποιος να ηταν....  :booty:

dark_3_x_extreme_x_by_x_extreme_x.jpg

Claw_by_LadyLitanie.jpg

Dead_watcher_by_eccehomo.jpg

Duality_by_Miss_Terror.jpg

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και ενα μεγαλουτσικο να γιορτασω το post no 600 και να κλεισω με κατι διαφορετικο...

μερικες για τις (λιγοστες) κυριες του forum

Mick_by_96jac.jpg

slave_by_Theosimage.jpg

Shadow_Man_by_arachnid15.jpg

Transaction_Complete_by_mragrimm.jpg

Object_Of_Desire_by_dizzz.jpg

handcuffs_underground_by_Northcumbria.jpg

ελπιζω να τις δουν...  3 κ ο κουκος βλεπουμε το thread εδω οπως και να χει  :dancing:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλη μερα και καλη 'βδομαδα!

[move]
Turning_The_Other_Cheek_by_DivaDestruct.jpg
[/move]

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σημερα βαριεμε να ψαχνω φωτο για εδω. αντι αυτου νομιζω οτι θα προσπαθισω να ξεπερασω τον εαυτο μου ως προς το πλεον ανουσιο thread στο μπουρδελα.

να αναφερω απλα οτι αρχισα πριν μερικους μηνες thread με θεμα τον σωστο frappe....

αυτο τα λεει ολα  :jerking:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και μιας και στα 2 πρωινα posts που εκανα σημερα το πρωι σε καποιον δεν αρεσαν, ας παραθεσω και το pm που ελαβα σχετικα, οπου ο φιλος μας μου την ελεγε αφου τολμησα να κανω 2 posts σε ενα Thread 130 σελιδων που δεν ειχαν σχεση (αν και το πρωτο εγω βλεπω οτι ειχε)

*QUOTE*
το ποιος εχει ορεξη να αρπαχτει φανηκε απο τα 2 σου ποσταρισματα..
δεν εχω κανενα πονο..απλα προσπαθω να καταλαβω ποσο μαλακας ειναι ο καθε πικραμενος εδω μεσα..συνεχισε να μαλακιζεσαι οπως σου καυλωνει..ανικητη η βλακεια ετσι & αλλιως..σε συνδεω..
*UNQUOTE*

αυτο το ελαβα αφου του ειπα οτι δεν ειχα ορεξη να αρπαχτω και οτι αν ειχε προβλημα με κατι που εγραψα ας τραβαγε σε εναν mod να ερθει να το κανει delete.

για να μην στραβωσει πιο πολυ ο τρισμεγιστος αρχοντας του thread, αναγκαστικα τωρα βαζω μερικες φωτο ετσι να υπαρχουν...

Heels_no_183_by_PeepeyePhotography.jpg

French_Maid_by_IMSirReal.jpg

Lets_do_some_black_things_toni_by_blackfantastix.jpg

Azcra_by_elaisted.jpg

Comic_Study_1_by_lady_atropos.jpg

και για να μην πει οτι λεω την ιστορια μιση, ας πω ολο το διαλογο (ευτυχως συντομος) οπου ξεκινισε με το να θελει να του πω τον λογο για τα 2 posts μου, απαντισα οτι το ενα ειναι μια καλημερα και το αλλο απλα αρχισα να κοιταζω φωτος, βαρεθικα και το εγραψα, και οτι δεν ειχαν πιο πολυ ουσια απο αλλα posts του στυλ "χωσε" κτλ. Επεστρεψε λεγοντας οτι γαμαω το thread με το να γραφω μαλακιες, και ο διαλογος κατεληξε στα πιο πανω.

μπραβο ρε, μεγας εισαι. μονο εσυ εχεις το δικαιωμα να γραφεις εδω μεσα και κανεις αλλος. alexxx η καποιος απο τους admins  ας μου γραψει pm αν θελει να τους περασω το ονομα. καντε τον mod γιατι προφανος το παιδι εχει καποιο κομπλεξ.

αλλα δε βαριεσε, πρωτος ειναι? καπου στις σελιδες 70-80 δεν ειχα λαβει ενα αναλογο pm και το ειχα αναφερει εδω?

ευτυχως σε χαμηλα επιπεδα αυτη η ποιοτητα δεν εχει πεσει ποτε εδω γυρω

και μιας και ξεπερασα τον αριθμο λεξεων που μου επιτρεπουν οι 5 φωτος, ας βαλω και αλλη μια μη πει τιποτα ο μελλοντικος mod.

solitary_by_SelinaKyle.jpg

καλημερα σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom