You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nylon, heels & lingerie
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Madman17
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 193K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
heelover, pleasuregiver και οι υπολοιποι που ποσταρετε εδω, πειτε αν θελετε να αλαξουμε το ονομα του thread σε fetish η κατι αναλογο μιας και βρισκω οτι ειμαι συνεχεια οριακα αλλα ταυτοχρονα πιστευω οτι τεριαζει καλυτερα εδω και δεν θελω να ανοιξω καινουριο.
μαλακιες να γραφουμε να περναει η ωρα γιατι το γραφειο δεν υπαρχει σημερα.... βλεπς και τα βυζια της Tiffany διπλα και ξενερωνω
μαλακιες να γραφουμε να περναει η ωρα γιατι το γραφειο δεν υπαρχει σημερα.... βλεπς και τα βυζια της Tiffany διπλα και ξενερωνω
Επισκέπτης
φιλε δεν πιστευω οτι χρειαζεται να ανοιξεις νεο θρεντ..συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις,ομως καλο θα ηταν να ποσταριζες μεσω γιατι ετσι θα πιανεις λιγοτερο χωρο & δεν θα ειναι τοσο κουραστικο για τους υπολοιπους να βλεπουν το θρεντ..heelover, pleasuregiver και οι υπολοιποι που ποσταρετε εδω, πειτε αν θελετε να αλαξουμε το ονομα του thread σε fetish η κατι αναλογο μιας και βρισκω οτι ειμαι συνεχεια οριακα αλλα ταυτοχρονα πιστευω οτι τεριαζει καλυτερα εδω και δεν θελω να ανοιξω καινουριο.
Επισκέπτης
[move] [/move]
Naughty at home
Naughty at home
Συνημμένα
Επισκέπτης
[move] [/move]
Naughty at home
Naughty at home
Συνημμένα
Επισκέπτης
[move] [/move]
Naughty at home
Naughty at home
Συνημμένα
Επισκέπτης
[move] [/move]
Naughty at home
Naughty at home
heelover, pleasuregiver και οι υπολοιποι που ποσταρετε εδω, πειτε αν θελετε να αλαξουμε το ονομα του thread σε fetish η κατι αναλογο μιας και βρισκω οτι ειμαι συνεχεια οριακα αλλα ταυτοχρονα πιστευω οτι τεριαζει καλυτερα εδω και δεν θελω να ανοιξω καινουριο.
Όχι αγόρι μου, μια χαρά είναι το όνομα του θρεντ!
Και τα ποστ σου είναι "άλλου επιπέδου"!!
Συνέχισε και μη μου αγχώνεσαι...;)!!
pleasuregiver μου ειπες να βαζω τα images μεσω του imagevenue, αλλα για την ωρα δε θα ακολουθησω αλλιως το thread θα γινει ενα ακομα με links (ασχετο αν ειναι πολυ καλα ) και με μικρες φωτο απο κοπελες που φορανε απλα τακουνια/ενδιαφεροντα εσωρουχα αλλα η φωτογραφια δεν εχει αυτα στο επικεντρο.
οπως εχω γραψει πολλες σελιδες πισω, το fetish ειναι η διεγερση του ατομου μεσω αψυχων πραγματων, και διχως την υπαρξη αλλων ερεθισματων, ευρητερα αποδεκτων απο τον υπολοιπο κοσμο.
απο την πλευρα μου βλεπω οτι βαζω κατι στο thread για να του δωσω αυτο που θα το κανει διαφερει απο την μεγαλη μαζα. οπως ισως θα εχεις δει, απελπιστικα λιγες απο τις φωτο που βαζω ειναι in-your-face. προσπαθω να ειναι σημειολογικες και αποσκοπουν στο να ξυπνανε το ενστικτο, παρα να τρεφουν το ματι.
αν ειναι ομως απλα θεμα χαμηλης συνδεσης, αγνοησε τα πιο πανω και πες μου να αλαξω
και εδω ειναι και το δικο μου fetish.... δε μιλαω ουτε για τον κορσε, ουτε για τα tattoos ουτε για το piercing
Για το μαλλί λες άρχοντα;;
Πολύ ωραίο το γκομενάκι πάντως ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις