Νέα

Nylon, heels & lingerie

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Madman17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Bondage_Wings_by_arobst.jpg

Homage_to_Fetish___Vettriano__by_pamilicious.jpg

PoW__2__by_pinkeye.jpg

frozen_fetish_by_xLaCesLicex.jpg

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
heelover, pleasuregiver και οι υπολοιποι που ποσταρετε εδω, πειτε αν θελετε να αλαξουμε το ονομα του thread σε fetish η κατι αναλογο μιας και βρισκω οτι ειμαι συνεχεια οριακα αλλα ταυτοχρονα πιστευω οτι τεριαζει καλυτερα εδω και δεν θελω να ανοιξω καινουριο.

μαλακιες να γραφουμε να περναει η ωρα γιατι το γραφειο δεν υπαρχει σημερα.... βλεπς και τα βυζια της Tiffany διπλα και ξενερωνω  :rockon:

Επισκέπτης
heelover, pleasuregiver και οι υπολοιποι που ποσταρετε εδω, πειτε αν θελετε να αλαξουμε το ονομα του thread σε fetish η κατι αναλογο μιας και βρισκω οτι ειμαι συνεχεια οριακα αλλα ταυτοχρονα πιστευω οτι τεριαζει καλυτερα εδω και δεν θελω να ανοιξω καινουριο.

μαλακιες να γραφουμε να περναει η ωρα γιατι το γραφειο δεν υπαρχει σημερα.... βλεπς και τα βυζια της Tiffany διπλα και ξενερωνω  :rockon:
φιλε δεν πιστευω οτι χρειαζεται να ανοιξεις νεο θρεντ..συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις,ομως καλο θα ηταν να ποσταριζες μεσω γιατι ετσι θα πιανεις λιγοτερο χωρο & δεν θα ειναι τοσο κουραστικο για τους υπολοιπους να βλεπουν το θρεντ..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

Όχι αγόρι μου, μια χαρά είναι το όνομα του θρεντ!
Και τα ποστ σου είναι "άλλου επιπέδου"!!
Συνέχισε και μη μου αγχώνεσαι...;)!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
pleasuregiver, η desirae απο το naughty at home σταθερη αξια

heelover, εσενα πρεπει να σε κερασω μια μπυρα  :thumbsup:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλημερα σε οσους εχουν συγγενεις στην αλλη πλευρα της γης... εμεις οι αλλοι μπορουμε μονο να ελπιζουμε  :2funny:

Fetish_Geisha___Yaya_Han_IV_by_Phoenixtear.jpg

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Got_my_red_glitter_coffin_by_girltripped.jpg

Cold_Hudson_River_3_by_pinkeye.jpg

Distraction_by_ulorinvex.jpg

pleasuregiver μου ειπες να βαζω τα images μεσω του imagevenue, αλλα για την ωρα δε θα ακολουθησω αλλιως το thread θα γινει ενα ακομα με links (ασχετο αν ειναι πολυ καλα  :grin:) και με μικρες φωτο απο κοπελες που φορανε απλα τακουνια/ενδιαφεροντα εσωρουχα αλλα η φωτογραφια δεν εχει αυτα στο επικεντρο.

οπως εχω γραψει πολλες σελιδες πισω, το fetish ειναι η διεγερση του ατομου μεσω αψυχων πραγματων, και διχως την υπαρξη αλλων ερεθισματων, ευρητερα αποδεκτων απο τον υπολοιπο κοσμο.

απο την πλευρα μου βλεπω οτι βαζω κατι στο thread για να του δωσω αυτο που θα το κανει διαφερει απο την μεγαλη μαζα. οπως ισως θα εχεις δει, απελπιστικα λιγες απο τις φωτο που βαζω ειναι in-your-face. προσπαθω να ειναι σημειολογικες και αποσκοπουν στο να ξυπνανε το ενστικτο, παρα να τρεφουν το ματι.

αν ειναι ομως απλα θεμα χαμηλης συνδεσης, αγνοησε τα πιο πανω και πες μου να αλαξω  :grin:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
The_Dark_Side_by_VelvetMemories.jpg

και εδω ειναι και το δικο μου fetish.... δε μιλαω ουτε για τον κορσε, ουτε για τα tattoos ουτε για το piercing  :grin: :grin: :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
The_Dark_Side_by_VelvetMemories.jpg

και εδω ειναι και το δικο μου fetish.... δε μιλαω ουτε για τον κορσε, ουτε για τα tattoos ουτε για το piercing  :grin: :grin: :grin:

Για το μαλλί λες άρχοντα;;
Πολύ ωραίο το γκομενάκι πάντως ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom