Νέα

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό πιστεύετε θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής;

• Νίκη Ολυμπιακού

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισοπαλία

• Νίκη ΠΑΟ

• Συντριβή ΠΑΟ

• Συντριβή Ολυμπιακού

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε αφού έχει τόσο ευρωπαϊκή ομαδάρα ο βάζελος γιατί τσην Ελλάδα δεν μπορεί να νικήσει το Θρύλο;Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια τους νικάγαμε;Θεωρείς σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία του βάζελου την πορεία στο uefa το 2003;Στην πρώτη σοβαρή ομάδα που βρήκε μπροστά(Πόρτο) του αποκλείστηκε.Ήταν σοβαρή πορεία το 1992 που έφτασε στους 8 αποκλείοντας το μεγαθήριο που λέγεται Γκέτεμποργκ(!);Το 96 που έφτασε στους 4,αποκλείοντας στους 8 το πολωνικό μεγαθήριο(Βίτζεφ Λοτζ);Όσον αφορά το Θρύλο:Ήταν λίγος ο αποκλεισμός το 1993 της Μονακό του Βεγκέρ,του Κλίνζμαν,του Τζορκαέφ,του Τυράμ;Σε χάλασε η μπαλάρα που έπαιξε η ομάδα του Μπάγεβιτς το 99,ακόμα και το 2005 που αποκλειστήκαμε με 10 βαθμούς;Ήταν λίγος ο αποκλεισμός της Σέλτικ το 75 που ήταν φαβορί γαι το πρωταθλητριών;

γιατι θελεις να ακουσεις αληθειες;. τα εν οικο μη εν δημο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε αφού έχει τόσο ευρωπαϊκή ομαδάρα ο βάζελος γιατί τσην Ελλάδα δεν μπορεί να νικήσει το Θρύλο;Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια τους νικάγαμε;Θεωρείς σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία του βάζελου την πορεία στο uefa το 2003;Στην πρώτη σοβαρή ομάδα που βρήκε μπροστά(Πόρτο) του αποκλείστηκε.Ήταν σοβαρή πορεία το 1992 που έφτασε στους 8 αποκλείοντας το μεγαθήριο που λέγεται Γκέτεμποργκ(!);Το 96 που έφτασε στους 4,αποκλείοντας στους 8 το πολωνικό μεγαθήριο(Βίτζεφ Λοτζ);Όσον αφορά το Θρύλο:Ήταν λίγος ο αποκλεισμός το 1993 της Μονακό του Βεγκέρ,του Κλίνζμαν,του Τζορκαέφ,του Τυράμ;Σε χάλασε η μπαλάρα που έπαιξε η ομάδα του Μπάγεβιτς το 99,ακόμα και το 2005 που αποκλειστήκαμε με 10 βαθμούς;Ήταν λίγος ο αποκλεισμός της Σέλτικ το 75 που ήταν φαβορί γαι το πρωταθλητριών;

κατ'αρχην το 96 δεν ηταν η βιτζεφ λοτζ αλλα η λεγκια....την ναντ ομως που πηγε ημιτελικα και παραλιγο να αποκλεισει την γιουβεντους την νικησε ο ΠΑΟ 3-1 και πηρε χ μεσα εκει 0-0...το οτι νικησε και τον μεγαλο AJAX εκεινης της περιοδου μεσα στο σπιτι του και αυτο ειναι μικρο γεγονος.....κατι ειπες και για το 2003 με την πορτο.....εσυ πιστευεις οτι ο ολυμπιακος θα περναγε απο την τουρκια με 1-1(φενερμπαχτσε)? θα προκρυνοταν με την αντερλεχτ?το 92 η γκετεμποργκ ηταν κακη ομαδα?ή μηπως η μολντε και η χερενφειν και ποσες αλλες μικρες ομαδουλες απο τις οποιες ξεφτιλιστηκαμε ειναι καλυτερες απο την γκετεμποργκ?α!και βεβαια το 2004 φτασαμε τους 10 βαθμους και αποκλειστηκαμε....ωραια μυαλα ρε παληκαρι....κερδισαμε την πεθαμενη και ισως χειροτερη λα κορουνια της ιστοριας της,κερδισαμε επισης την πεσμενη μονακο και την λιβερπουλ σε κακη κατασταση(οταν την πεξαμε εντος)....εκτος ομως?ειχαμε την μεγιστη ομαδα με τους ανατολακηδες και τους παντους ωστε καταφεραμε μια καλη στιγμη του συλλογου μας να την κανουμε θρηνο....βαλε και την εφταρα χωρις απαντηση(7-0) απο την γιουβε και εχεις ολοκληρωσει την νεροβραστη σουπα που λεγεται"ευρωπαικη καταξιωση του θρυλου! και δεν αναφερθηκα σε δεκαετια του 70 ή νωριτερα διοτι τοτε το ποδοσφαιρο μας ειχε αξιους ολους τους εκπροσωπους μας....και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ μαζι με ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ειχαν κανει μεγαλες νικες και προκρισεις επι σπουδαιων ομαδων της εποχης εκεινης...οπως το 6-1 της ΑΕΚ επι της ΠΟΡΤΟ το 1977,το 4-0 του ΠΑΟΚ επι της ΛΥΩΝ,την προκριση του ΑΡΗ επι της ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ....την μεγαλη νικη του ολυμπιακου μεσα στην καλιαρι του μεγα τζιτζι ριβα(69-70 αν δεν κανω λαθος)...το 3-0 του θρυλου μας επι της αντερλεχτ στην πατρα με τη διαιτησια του ανεκδιηγητου παλοται(οπως υποστηριζουν οι πατεραδες μας που τα εβλεπαν τοτε και ο τοτινος τυπος) και την νικη επι της σελτικ!

Επισκέπτης
Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τον Ολυμπιακό,άλλωστε σε τόσα χρόνια ιστορίας 4 μόνο αξιοπρεπείς ευρωπαϊκές πορείες(90,93,99,2005) είναι λίγες.Αλλά όχι και να μου αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό σαν ευρωπαϊκό μεγαθήριο.Δεν αποτελεί κατόρθωμα ότι απέκλεισε τη Φενέρ ή την ʼντερλεχτ το 2003(άσχετα με το τί θα έκανε ο Ολυμπιακός).Ξεχνάς κάτι ήττες όπως 6-1 από μία ρουμάνικη,5-0 από μάντσεστερ και μπάρτσα,5-1 από Βέρντερ.Είσαι άδικος με τις πορείες του Ολυμπιακού το 99 και το 2005.Το 2005 παίζαμε με τη φιναλίστ του προηγούμενου cl(μονακό),μία ομάδα που έφτασε την προηγούμενη χρονιά στους 4(λα κορούνια)και την ομάδα που κατέκτησε τελικά το τρόπαιο(λίβερπουλ) αποκλείοντας Λεβερκούζεν,Γιουβέντους,Τσέλσι,Μίλαν.Νομίζω ότι ο όμιλος αυτός ήταν πιο δύσκολος απο αυτούς του Παναθηναϊκού και στις 2 φάσεις ομίλων το 2002.Μην ξεχνάς ότι εκείνη τη χρονιά όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου είχαν έρθει στράβά για μας,είχε ακκυρωθεί κανονικό γκολ του Οκκά στη Γαλλία(με το οποίο θα είχαμε προκριθεί),η Λα κορούνια άνοιξε τα πόδια στη μονακό τελευταία αγωνιστική και αποκλειστήκαμε με γκολάρα του Τζέραρντ στο 86.Μην ξεχνάς ότι εκείμη τη χρονιά είχε επιβληθεί από την εξέδρα στον Μπάγεβιτς να παίζει και με τους 2 περιπατητές στην εντεκάδα(Ριβάλντο,Τζιοβάνι).Προς Θεού δε λέω ότι ο Ολυμπιακός είναι κάποιο καταξιωμένο ευρωπαϊκά σωματείο,αλλά τουλάχιστον 2 φορές με Μπάγεβιτς τα πήγαμε καλά.Ειδικά το 99 ήταν πραγματικά κρίμα που δεν φτάσαμε στους 4.Σας αφήνω τώρα,πάω στο ΣΕΦ για το μπάσκετ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τον Ολυμπιακό,άλλωστε σε τόσα χρόνια ιστορίας 4 μόνο αξιοπρεπείς ευρωπαϊκές πορείες(90,93,99,2005) είναι λίγες.Αλλά όχι και να μου αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό σαν ευρωπαϊκό μεγαθήριο.Δεν αποτελεί κατόρθωμα ότι απέκλεισε τη Φενέρ ή την ʼντερλεχτ το 2003(άσχετα με το τί θα έκανε ο Ολυμπιακός).Ξεχνάς κάτι ήττες όπως 6-1 από μία ρουμάνικη,5-0 από μάντσεστερ και μπάρτσα,5-1 από Βέρντερ.Είσαι άδικος με τις πορείες του Ολυμπιακού το 99 και το 2005.Το 2005 παίζαμε με τη φιναλίστ του προηγούμενου cl(μονακό),μία ομάδα που έφτασε την προηγούμενη χρονιά στους 4(λα κορούνια)και την ομάδα που κατέκτησε τελικά το τρόπαιο(λίβερπουλ) αποκλείοντας Λεβερκούζεν,Γιουβέντους,Τσέλσι,Μίλαν.Νομίζω ότι ο όμιλος αυτός ήταν πιο δύσκολος απο αυτούς του Παναθηναϊκού και στις 2 φάσεις ομίλων το 2002.Μην ξεχνάς ότι εκείνη τη χρονιά όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ομίλου είχαν έρθει στράβά για μας,είχε ακκυρωθεί κανονικό γκολ του Οκκά στη Γαλλία(με το οποίο θα είχαμε προκριθεί),η Λα κορούνια άνοιξε τα πόδια στη μονακό τελευταία αγωνιστική και αποκλειστήκαμε με γκολάρα του Τζέραρντ στο 86.Μην ξεχνάς ότι εκείμη τη χρονιά είχε επιβληθεί από την εξέδρα στον Μπάγεβιτς να παίζει και με τους 2 περιπατητές στην εντεκάδα(Ριβάλντο,Τζιοβάνι).Προς Θεού δε λέω ότι ο Ολυμπιακός είναι κάποιο καταξιωμένο ευρωπαϊκά σωματείο,αλλά τουλάχιστον 2 φορές με Μπάγεβιτς τα πήγαμε καλά.Ειδικά το 99 ήταν πραγματικά κρίμα που δεν φτάσαμε στους 4.Σας αφήνω τώρα,πάω στο ΣΕΦ για το μπάσκετ.

κανεις δεν ειπε τον παναθηναικο μεγαθηριο,ποσο μαλλον εγω(μην παραποιεις λογια) και το 2005 καταφεραμε και φαγαμε τεσσαρα απο την νιουκαστλ....τουλαχιστον οι αλλοι τα εφαγαν απο μπαρτσελονα,μαντσεστερ και βερντερ οπου εχουν φαει ουκ ολιγες ομαδες στο παρελθον.....απο την νιουκαστλ ομως δεν νομιζω να εχουν φαει πανω απο 2,3 ομαδες σε ολη την ευρωπαικη ιστορια της νιουκαστλ τεσσαρα......αλλα το προβλημα των ολυμπιακων ειναι οτι γουσταρουν να εξισορροπουν τα παντα για να μην νιωθουν μειονεκτικα απεναντι στους παναθηναικους κυριως....λες και θιγεται το σπιτι τους...και αυτο συμβαινει και με αρκετους βαζελους που νιωθουν μειονεκτικα(οχι οι μεγαλυτεροι οπαδοι) κυριως οι μικροτερης ηλικιας επειδη ο ολυμπιακος εχει παρει σχεδον ολα τα τροπαια που κυκλοφορουν εν ελλαδι....

OP
OP
A

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
να κανεις τί ρε αδερφε?να δεις τον στολτιδαρο?ή τον τζορτζεβιτς με ενεσιμα?αλλα τί περιμενουμε εμεις οι υγιεις ολυμπιακοι?μια ζωη τα ιδια.........φετος ειδικα ειναι η πιο αποτυχημενη μας χρονια ever!και δεν εννοω τον αποκλεισμο απο το κυπελλο απο μια καλυτερη ομαδα οπως τα γιαννενα ουτε την συνηθη "χειμωνιατικη" πορεια στην ευρωπη.......οσο την ανανεωση του "λεμονη"!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!για μενα οποιος παταει στο καραισκακη σε αγωνες του ολυμπιακου ειναι τουλαχιστον ηλιθιος για να μην πω τιποτα χειροτερο......ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ!αντε και πηγες στο γηπεδο....αντε και κερδισες αυτον τον ΠΑΟ.....ε και?σε ρωταω....ε και?αλλα ξερω την απαντηση ολων σας που θα πατε στο γηπεδο ή που απεγνωσμενα ψαχνετε να βρειτε εισητηριο.....τΗ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΣ να γαζωνει τα βαζελια!!!!!!!!ας παιρνουμε λοιπον το πουλο καθε δεκεμβριο,να σιωπαμε και να καθομαστε απολαυστικα στους καναπεδες μας και να βλεπουμε τη συνεχεια των ευρωπαικων διοργανωσεων.......δεν με ενδιαφερει ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ ουτε ασχολουμαι με τα επικριτικα τους σχολια......δημοκρατια εχουμε και οτι θελουν ας πουν και ολα ειναι αποδεκτα μεσα σε λογικα πλαισια.......αλλα το λεω ειδικα σε καποιους απο μας που επειδη ειναι πολυ εγωιστες και κιβδηλοι προσπαθουν να συγκρινουν πορειες ομαδων μας σε ευρωπαικα κυπελλα και μονιμως βγαζουν τις πορειες του βαζελου ως "πυροτεχνηματα" ή δεν ξερω γω τί αλλο.....εστω λοιπον οτι ηταν πυροτεχνηματα(που για μενα σαφως και δεν ηταν) ποσα πυροτεχνηματα εχουμε κανει εμεις?ποσα?την προκριση στους "8" του κυπελλουχων το 93?που αποκλεισαμε τσερνομορετς και μονακο?δηλ.με 2 αποκλεισμους φτασαμε στους 8?&#
954;αι εκει που επρεπε να κανουμε την υπερβαση(μεσα στο βιθεντε καλντερον εννοω) εβλεπα τον σαββιδη και τους χαντζιδη-τσαλουχιδη να βαρανε την μπαλλα σε κενο τερμα 15 μετρα αουτ......την προκριση στους "8" του champions league μετα απο μια και μονο φαση ομιλων εν αντιθεση με τον ΠΑΟ που το 2002 εφτασε στους "8" μετα απο 2 φασεις ομιλων?πιστευετε φιλοι ολυμπιακοι οτι ο ολυμπιακος θα τα καταφερνε ακομη και το 98-99 που ειχε πολυ καλη ομαδα?εγω προσωπικα διατηρω επιφυλλαξεις για αυτο....Τί αλλη πορεια θεωρειτε οτι εχει κανει ο ολυμπιακος ολα αυτα τα τελευταια 25 χρονια στην ευρωπη?μηπως πηγε στους "4" ποτε οπως ο ΠΑΟ 2 φορες?(1985-2006).Μηπως περασε στους "8" του champions league μετα απο 2 φασεις ομιλων και παραλιγο να αποκλεισει την μπαρτσα?Μηπως εφτασε ποτε στους "8" εστω του ΟΥΕΦΑ οπως εφτασε ο ΠΑΟ 2 φορες στο παρελθον?(1988-2003)?Μηπως περασε δευτερη φορα φαση ομιλων οπως ο ΠΑΟ το 2000-2001?Μηπως σε χρονια που δεν εφερε προκριση ο ΠΑΟ επαιξε arketa καλη μπαλα τουλαχιστον σε ομιλο του champions league?(1991-92).Αν ολα αυτα ειναι πυροτεχνηματα τοτε μακαρι και εμεις οι κωλογαυροι φιλοι αυτου του κωλοσωματειου -που ποτε του δεν θελει να παραδεχθει την αληθεια και να προχωρησει μπροστα με καινοτομιες- να περηφανευομασταν για τετοια "πυροτεχνηματα".....αλλα με λουβαρη-κοκκαλη και ΛΑΟ του ΘΡΥΛΟΥ ξεχαστε το........μια ζωη καναπεου και ξεφτιλεου!!!!!!τωρα πηγαιντε στο γηπεδο να δοξασετε τον ριμπο!

Εγώ για τον βαζελο τα έχω ξαναγράψει και θα τα γράφω για τις δήθεν πορείες στην Ευρώπη με στοιχεία και αποτελέσματα για το παραμύθι τους και μπορώ να κουβεντιάσω το ζήτημα με οποίον βαζέλα θέλει να μιλήσουμε με στοιχεία

Αλλά εσύ ρε αδελφέ που δηλώνεις Ολυμπιακός και απαξιώνεις όλους τους εγχώριους τίτλου&
#962; που έχει πάρει ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού και πιστεύεις ότι αυτά που έχει κάνει με ευρωπαϊκές ομάδες είναι μηδαμινά τότε ρε αφεντικό γιατί είσαι Ολυμπιακός??????? Γιατί δεν υποστηρίζεις τον πάo στο γήπεδο όπως τον υποστηρίζεις στο γραπτό σου? Είμαι σίγουρος η βαζελοκερκιδα έχει ανάγκη από την στήριξη σου (αν πάλι επιμένεις να δηλώνεις ολυμπιακός αλλά να μην βρίσκεις τίποτα στον ολυμπιακό χρήζεις ψυχανάλυσης
Και πρόσεχε μην μου αρχίσεις τα κουλά ότι πηγαίνω να βγάλω δήθεν ευρωπαίο τον Ολυμπιακό όχι φίλε μου όλοι έχουμε πολύ μεγάλες προσδοκίες από τον Θρύλο και σίγουρα δεν θα ανεχτούμε αλλά χαστουκιά . αλλά άλλο αυτό και άλλο να αναρωτιέμαι όπως εσύ αν θα πάω στο γήπεδο να δω τον Στολτιδαρο και τον Τζορτζεβιτς γιατί πολύ απλά ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΩ για να τους  δω να κερδίζουν και αν είναι δυνατόν να ντροπιάσουν τον αντίπαλο τους ΝΑΙ αυτό θέλω αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του ποδοσφαίρου  να κερδίζω τον αντίπαλο μου όλα τα αλλά είναι και καλά φιλολογίες
Αν πάλι δεν σε έπεισα (που είμαι σίγουρος για αυτό γιατί δεν θέλεις να πειστείς) άσε εμάς να είμαστε στο γήπεδο την Κυριακή και εσύ απόλαυσε ότι άλλο θέλεις

OP
OP
A

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχουν βρεθεί οι "'ένοχοι" 
  Κύριε πρόεδρε,
Γνωρίζετε, φυσικά, πως τίποτε στη ζωή δεν είναι τυχαίο και η δήλωση του Τζίγγερ περί «πρωταγωνιστή» του ντέρμπι ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ. Είναι πολύ απλό.
Έχει διπλό ρόλο και στόχο:
1ον: Να επηρεάσει σαφώς τον «πρωταγωνιστή», όπως τον εννοεί ο κ. Βαρδινογιάννης, το διαιτητή δηλαδή?
2ον: Να έχει ετοιμάσει το κλίμα, ούτως ώστε σε μια πιθανή αποτυχία να έχει «στηρίγματα» για να χρεώσει την ήττα.
Για τον Παναθηναϊκό υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος σ? αυτό το ματς. Να δημιουργηθεί ένας νέος μύθος, πως, δηλαδή, ο Ολυμπιακός «και μισός μπορεί να νικήσει» τον πλήρη και σε πλήρη ετοιμότητα αιώνιο αντίπαλό του.
Κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο για το αφεντικό του Παναθηναϊκού.
Μην ξεχνάμε πως στο βάθος ετοιμάζεται, όσο κι αν από σεμνότητα και στάση ζωής δεν βγαίνει ποτέ μπροστά, ένας εσωτερικός «αντίπαλος». Ο «ενιαίος και αδιαίρετος» Παύλος.
Ετοιμάζει τη δική του πράσινη εφημερίδα, η οποία φυσικά θέλει να «εισπράξει» κάθε δυσαρεστημένο οπαδό του Παναθηναϊκού.
Το ματς βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το Βελιγράδι.
Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος ο κ. Μουνιόθ κερδίζει πολλούς πόντους, οι οποίοι προστίθενται στους ήδη κερδισμένους απ? την «ανακάλυψη Νίκη», οπότε το φιλαράκι μου ίσως δεν έχει τη χαρά της συνεργασίας με τον κ. Βαρδινογιάννη (τον Βαρδή πάντα). Διότι ο? φίλος μου ποτέ δεν μιλάει με τους γιους.
Σήμερα, στο οπλοστάσιο της προπαγάνδας του ΠΑΟ για το ντέρμπι θα προστεθεί ακόμα ένα στοιχείο. Η ΑΘΩΩΣΗ Καστίγιο.
Ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό απ? όλους εκείνους οι οποίοι θα αναζητούν «άλλοθι» για την ήττα του Παναθηναϊκού.
Το «μήνυμα» που πρέπει να περάσουν μέσα από τα ΜΜΕ, οι διάφοροι γάτοι, είναι σαφές: «Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί, θα ευθύνονται όλοι οι άλλοι εκτός απ? τους ίδιους.
Οι «ένοχοι» έχουν ήδη βρεθεί.
Με σεβασμό

ΥΓ. 1: Με την ευκαιρία, ποιος ήταν ο «πρωταγωνιστής» χθες στο ΟΑΚΑ, στο 0-0 του ΠΑΟ με τη Skoda;
Μήπως εκείνος που τους έκλεψε υπερσίγουρο γκολ δείχνοντας οφσάιντ τον Βρύζα;

ΥΓ. 2: Είπε, λοιπόν, προχθές ο Τζίγγερ, έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, πως ελπίζει να μην είναι στο κυριακάτικο ντέρμπι πρωταγωνιστής αυτός που πρωταγωνιστεί κάθε Κυριακή. Τι ήθελε να πει ο? ποιητής; Αυτό ακριβώς ρώτησαν, χθες, στην ΕΤ3 τον Αιμίλιο Παπαθανασίου. Και η απάντηση που εκείνος τους έδωσε ήταν η πλέον ακριβής: «Μάλλον τον Ριβάλντο θα εννοούσε. Εγώ αυτόν ξέρω ότι είναι πρωταγωνιστής κάθε Κυριακή. Οπότε, μάλλον ελπίζει να μην παίξει ο Βραζιλιάνος. Γιατί άμα παίξει?»!
Σωστός ο παίκτης! Γιατί και ο Τζίγγερ, όπως και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί «Ρίμπο». Τόσο πέρυσι, άλλωστε, όσο και πρόπερσι αυτός έκρινε τα «αιώνια» ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη». Πριν από δύο χρόνια έβαλε το μοναδικό γκολ, πέρυσι σκόραρε δύο στα τρία. Λέτε να ήρθε η ώρα για χατ τρικ; Από το μοναδικό πρωταγωνιστή!

ΥΓ. 3: «Έπεσε», λέει, η ποινή του Καστίγιο χθες και ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε. Σιγά τη δικαίωση! Ναι, σιγά τη δικαίωση! Αν κάποιος αθώος κατηγορηθεί για φόνο και προφυλακιστεί, έστω και για μία μόνο εβδομάδα, θα νιώθει δικαιωμένος όταν αποφυλακιστεί; Εσείς θα νιώθατε; Εγώ όχι. Θα κουβαλούσα μια ζωή το «στίγμα». Οι μόνοι που δικαιώθηκαν ήταν εκείνοι που, τεχνηέντως, έκαναν άνω-κάτω την ομάδα για μία εβδομάδα. Και σήμερα, είμαι σίγουρος, θα? φωνάζουν για την εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού. Αυτό θα πει δικαίωση.

ΥΓ. 4: Δεν θέλω ν? αγχώσω τα φιλαράκια μου στο Ρέντη, όμως θέλω να πιστεύω ότι έχουν αντιληφθεί πλήρως ότι το ντέρμπι της Κυριακής είναι η τελευταία ευκαιρία για να δώσουν μια σημαντική χαρά στον κόσμο και γενικότερα σε όλους όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα. Στην Ευρώπη, πίκρα. Στο Κύπελλο, πίκρα. Στο πρωτάθλημα, μικρές χαρές κι αυτή μπορεί να είναι η μεγάλη. Ας είναι αυτό το δικό τους? πριμ προς τον κόσμο του Ολυμπιακού.

ΥΓ. 5: Για τον Πιζάρο της Μπάγερν ποιος έγραφε πριν από μερικές ημέρες;

ΥΓ. 6: Γι? αυτόν τον Λούκας Πεζίνι της Γκρέμιο, που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, μαθαίνω ότι είναι στο στυλ του Ρεντόντο. Και αρέσει πολύ στους «ερυθρολεύκους».

ΥΓ. 7: Για 5-6 μεταγραφές πρώτης γραμμής θα κινηθούν το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι», άσχετα αν τώρα λένε ότι είναι δύσκολο.

ΥΓ. 8: Αν όλα πάνε καλά την Κυριακή, η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ κρίσιμη σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Αν πάρει και το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, θα ληφθούν άμεσα αποφάσεις για όλους και για όλα.

(πρωταθλητης)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε αλεξανδρε επειδη καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου οτι εισαι πιτσιρικας(διορθωσε αν κανω λαθος) σου λεω απλα οτι ειμαι ολυμπιακος αποτα γενοφασια μου και απο παππου προς παππου,αλλα δυστυχως μεγαλωνοντας,παιζοντας ποδοσφαιρο,βλεποντας ποδοσφαιρο μεσα και εξω απο τα γηπεδα διαπιστωσα καποια κακως κειμενα στον θρυλο με αποτελεσμα
να με κανουν να σιχαθω αυτην την ομαδα,τη νοοτροπια της,την αδυναμια της να δεχθει την ηττα απο τον αντιπαλο με ευγενικο τροπο,την πρωταθληματοπαθεια των οπαδων της και γενικα το επιπεδο αυτης της ομαδος.Δυστυχως αυτο μου βγαινει και αυτο λεω,δεν μπορω να γινω φιλος του παναθηναικου(πως ειναι δυνατον να γινει αυτο?) αλλα θα κοιτω αποστασιοποιημενος τα πραγματα και τις εξελιξεις σε αυτο το σωματειο......αν δεν σου γτανουν οι εξηγησεις αυτες ποσως με ενδιαφερει..

FWIAW

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε αλεξανδρε επειδη καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου οτι εισαι πιτσιρικας(διορθωσε αν κανω λαθος) σου λεω απλα οτι ειμαι ολυμπιακος αποτα γενοφασια μου και απο παππου προς παππου,αλλα δυστυχως μεγαλωνοντας,παιζοντας ποδοσφαιρο,βλεποντας ποδοσφαιρο μεσα και εξω απο τα γηπεδα διαπιστωσα καποια κακως κειμενα στον θρυλο με αποτελεσμα
να με κανουν να σιχαθω αυτην την ομαδα,τη νοοτροπια της,την αδυναμια της να δεχθει την ηττα απο τον αντιπαλο με ευγενικο τροπο,την πρωταθληματοπαθεια των οπαδων της και γενικα το επιπεδο αυτης της ομαδος.Δυστυχως αυτο μου βγαινει και αυτο λεω,δεν μπορω να γινω φιλος του παναθηναικου(πως ειναι δυνατον να γινει αυτο?) αλλα θα κοιτω αποστασιοποιημενος τα πραγματα και τις εξελιξεις σε αυτο το σωματειο......αν δεν σου γτανουν οι εξηγησεις αυτες ποσως με ενδιαφερει..

ετσι οπως γραφεις δεν εισαι ολυμπιακος εισαι πρωην-ολυμπιακος νυν-βαζελοφιλος.

Εγω χθες συμφωνησα μαζι σου οτι ειμαστε "η χαρα της ευρωπης" και οτι χρειαζομαστε εναν αλλο προεδρο και μια αλλη νοοτροπια στην ομαδα προκειμενου να παμε μπροστα και στην ευρωπη .
Απο την αλλη οπως λεει και το τραγουδι των γαυρων(εσυ σαφως δεν περιλαμβανεσαι και δεν  θελεις κιολας να λεγεσαι ετσι).

"... και αν δεν γινει αυτο στα αρχιδια μας τα δυο.
  παντα αρωστοι με τον Ολυμπιακο"

Αλλα μεχρι εκει , αμαν με τους  πρασινους υμνους της ομαδας του παρασκηνιου, των πολιτικων διασυνδεσεων, του παρακαλετου για τζαμπα γηπεδο, των μικροφωνων στα αποδυτηρια , ανθοδεσμων , των προπηλακισμων των διατητων.

Ο Ολυμπιακος για εμας τους γαυρους ειναι ενα κομματι του ευατου μας.
Πολλοι αναρωτιουνται γιατι οι γαυροι δεν ανεχονται Ηττα , ουτε στον υπνο τους , ετσι ειναι ,και το οτι δεν το καταλαβαινεις ειναι γιατι δεν εισαι πραγματικος Ολυμπιακος.

Οταν μιλαμε για ποδοσφαιρο , ξεχναμε τις αλλες ιδιοτητες μας , μιλαμε για τι μερακι μας, για την αγαπη μας , την καβλα την αναγκη μας να ανηκουμε σε ενα συνολο , ναι πεστο και ετσι.

Δεν χωραει λογικη , το 90% των οπαδων του Ολυμπιακου ετσι αισθανομαστε, και δεν θελουμε να αλλαξουμε ,μιλαμε για μπαλλα , οχι για ευγενη αμιλλα και αλλες παπαριες των νεροβραστων ....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Tο παιχνίδι με την Mπάνατ εκτός έδρας ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον του Nτούσαν Mπάγεβιτς στον πάγκο του Eρυθρού Aστέρα. O «πρίγκιπας του Nερέτβα» είχε συνάντηση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας με τον πρόεδρο του συλλόγου Nτράγκαν Στοϊκοβιτς, ο οποίος ήταν δυσαρεστημένος από την ήττα στο ντέρμπι με την Παρτιζάν με 4-2.

Oι εφημερίδες του Bελιγραδίου, μάλιστα, έγραφαν χθες ότι ο Bλάντιμιρ Γιούγκοβιτς, που είναι και μέλος της διοίκησης του συλλόγου, ενδέχεται να είναι ο αντικαταστάτης του Nτούσκο.

απο το goalday.gr

οποιος χασει........

OP
OP
A

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους η ηλικία μου είναι 30 ετών και πηγαίνω φανατικά στο γήπεδο από το 1989 . όπως καταλαβαίνεις έγινα Ολυμπιακός όταν δεν παίρναμε το πρωτάθλημα !!! έγινα Ολυμπιακός εξαιτίας του Πατέρα μου που δεν ζει πια ο οποίος πέθανε με το όνομα μου και το όνομα του  Θρύλου στα χείλη (όπως μας είπε ο γιατρός που ήταν κοντά του την στιγμή του μοιραίου ). Έγινα Ολυμπιακός λοιπόν γιατί όπως μου έμαθε αλλά και φρόντισα να μάθω από μόνος μου μελετώντας το αρχείο του Θρύλου γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πρεσβεύει το πάθος για ΝΙΚΗ και μόνο για ΝΙΚΗ αυτό πηγαίνει στο(την πρωτάθληματοπάθεια των οπαδών της) που είπες εσύ . Ο Ολυμπιακός από την ίδρυση του πρεσβεύει το πάθος των ανθρώπων του λιμανιού (θα έχεις ακούσει για την πολιτικοκοινωνική κατάσταση που επικρατούσε στον Πειραιά στις αρχές του αιώνα) να ΠΕΤΥΧΟΥΝ να ξεφύγουν από τον βραχνά της πεινάς της φτώχιας και της ανεργίας και να εξελιχθούν κοινωνικά , πάντα με τίμιο τρόπο πάντα με αγώνα,  πρεσβεύει λοιπόν τον φτωχό που παλεύει να γίνει  κάτι να ανεληχθει  , πάντα με την ΔΟΥΛΕΙΑ  του και όχι με κλάψα(διάφορα με αεκτζιδες) δεν είπε ποτέ και κανένας από αυτούς που ιδρύσαν τον Ολυμπιακό ότι είναι ευρωπαίοι – κολωνακιώτες η αστοί αυτά τα πρέσβευαν πάντα οι παναθηναϊκοί (σαν τον αδελφό του Κωνσταντίνου στο « καλώς ήρθε το δολάριο » )
Ένα παράδειγμα από το αρχείο του Θρύλου

«Περνούσαν από τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας για να διατρανώσουν τη νίκη επί των Αθηναίων, κατηφόριζαν την οδό Πειραιώς και κατέληγαν με ζητωκραυγές στον κεντρικό Πειραιά α&#955
;λά και ακόμη παραπέρα στις απόμακρες φτωχογειτονιές που ήταν τα σπίτια τους. Ήταν οι στιγμές της δικαίωσης, της καταξίωσης που έφερνε η νίκη επί των αθηναίων ανταγωνιστών. Ιδιαίτερα οι επιτυχίες κατά του Παναθηναϊκού γιορτάζονταν με ένα ξεχωριστό τρόπο. Οι ολυμπιακοί φίλαθλοι επινοούσαν διάφορα για να πανηγυρίσουν τη νίκη και να περιγελάσουν τους υποστηρικτές του αντίπαλου.»
δεν ξερω αν εχει ακουσει επισης την ιστορια του Νικου Γοδα παιχτη του Θρυλου προπολεμικα και κουμουνιστη που οταν ηρθε η ωρα για την εκτελεση του στις φυλλακες κερκιρας στην διαρκεια του εμφυλιου ζητησε ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ τα τελευταια του λογια "Να μου ρίξετε και να με δολοφονήσετε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να μη μου δέσετε τα μάτια, για να βλέπω τα χρώματα της ομάδας μου, πριν από τη χαριστική βολή".

αυτή ήταν λοιπόν η πείνα  των οπαδών του αιώνιου δαφνοστεφανομενου έφηβου να δείξουν ότι είναι καλύτεροι , ότι αξίζουν ,ότι τα κατάφεραν να κερδίσουν ΜΕΣΑ στο γήπεδο τους πλούσιους ,τους αστούς .για αυτό τώρα πια στα εκατομμύρια των πιστών του ανήκουν άνθρωποι όλων των κατηγόριων κοινωνικών μορφωτικών κ.τ.λ
αν δεν αισθάνεσαι έτσι καλά κανείς μην κρίνεις όμως αυτούς που αισθάνονται ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ και θέλουν να κερδίζουν στο γήπεδο και στην ζωή τους γιατί έτσι έμαθαν !!!
για αυτό και πάντα ινδάλματα του ήταν παίχτες μάγκες τσαμπουκάδες και συνήθως φτωχόπαιδα όπως εκείνος , ποιος ξεχνάει το τι έγινε στην κηδεία του   Μουρατη  το 2001 που είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο από το 1956 ?αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία του κόσμου του Ολυμπιακού και μάλλον εσύ δεν ανήκεις εκεί . Ο μπαμπάς σου και ο πα&#9
60;πούς άνηκαν εσύ όχι

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
λοιπον για να τελειωνουμε(δεν εχει νοημα να το συζηταμε πολυ) αν εσεις ειστε ευχαριστημενοι απο τον σημερινο ολυμπιακο εχει καλως, εγω παντως δεν ειμαι...παρακολουθω τον ολυμπιακο απο 6,7 χρονων παιδακι και εχω χαρει μπαλλα απο αυτην την ομαδα παμπολες φορες εκτος απο τα τελευταια 6-7 χρονια.....απο το 2001 και επειτα η φθινουσα πορεια της ομαδας με καποια διαλειμματα καλων εμφανισεων ειναι καταγεγραμμενη στο μυαλο των υγιων φιλαθλων και εμφανης παραλληλα μεσα στον αγωνιστικο χωρο..τωρα αν αρεσουν σε μερικους παικτες που μεχρι να κανουν κοντρολ-πασα επιστρεφει οχι μονο ολη η αντιπαλη αμυνα αλλα και ο τηλεθεατης που εχει παει για κατουρημα τοτε η βλακεια ειναι αηττητη οπως και ο ολυμπιακος ειναι αηττητος σαν νοοτροπια οπαδων.....για αυτο πηγαινετε να δειτε τον παικταρα αμυντικο μεσο στολτιδαρο....τους επιθετικους της τριακονταπενταετιας κωνσταντινου-οκκα και κυριως μπορχα(ακου borja) και την γρανιτιενα αμυνα των ανατολακη(παρτο αλλιως),σεζαρ(συναγωνιζεται και μαλλον ξεπερνα στα λαθη τον μορρις) και δεν ξερω εγω τί αλλο!πραγματικα πειτε μου ολοι οι ολυμπιακοι που ειστε εδω μεσα ποιον νεο ποδοσφαιριστη εχει προωθησει στην πρωτη ομαδα ο οποιοσδηποτε προπονητης την τελευταια 6-7ετια?ειτε απο τις ακαδημιες της ομαδος ειτε απο μεταγραφη.....ο ταραλιδης?ο παππας?ο μενδρινος?ο φακινος?παλι καλα που πηρανε και τον τοροσιδη και το παιδι ειναι καυλωμενο και τα δινει ολα+οτι ξερει φανερα καλυτερη μπαλα απο στολτιδηδες και δε συμμαζευεται!και ο καστιγιο καλυτερα να φυγει να μας αδειασει την γωνια τετοιο μαλακισμενο κωλοπαιδι που ειναι!η ομαδα της ξεφτιλας της ευρωπης επι τοσα και τοσα χρονια!η ομαδα που εφαγε 7 γκολ σε αγωνα ανευ σημασιας....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αλλα ολα εδω πληρωνονται και τωρα που και οι υπολοιπες δεν πηγανε καλα τα τελευταια 3,4 χρονια και η βαθμολογια της ελλαδος μειωθηκε αισθητα στην ουεφα και θα χρειαζομαστε απο του παραχρονου να παιζει προκριματικα και ο πρωταθλητης και μαλιστα απο τον δευτερο γυρο νομιζω.......εκει θα δω τον θρυλο αν του κατσει καμμια καλουτσικη(οχι μεγαθηριο) ομαδα ποσα απιδια πιανει ο σακος του.....εις το επανιδειν! :jerking:

OP
OP
A

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον να μιλαμε με αποτελεσματα και στοιχεια

164
Matches 68
Olympiakos Piraeus 53
Draws 43
Panathinaikos
Full Match Statistics    Player Statistics   

Previous matches
06 November 2006
  Panathinaikos - Olympiakos Piraeus
  Panathinaikos

1 - 0

15 January 2006
  Olympiakos Piraeus - Panathinaikos
  Olympiakos Piraeus

3 - 2

28 August 2005
  Olympiakos Piraeus

0 - 2

10 April 2005
  Panathinaikos
  A' Ethniki
  1 - 0

04 December 2004
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  1 - 0

08 May 2004
  Panathinaikos
  Greek Cup-Final
  3 - 1

18 April 2004
  -
  A Ethniki
  2 - 2

22 November 2003
  -
  A Ethniki
  1 - 1

11 May 2003
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  3 - 0

12 January 2003
  Panathinaikos
  A Ethniki
  3 - 2

24 March 2002
  -
  A Ethniki
  1 - 1

01 December 2001
  -
  A Ethniki
  2 - 2

21 March 2001
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup
  1 - 4

04 March 2001
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  1 - 0

07 February 2001
  -
  Greek Cup
  1 - 1

12 November 2000
  -
  A Ethniki
  0 - 0

26 March 2000
  -
  A Ethniki
  2 - 2

21 November 1999
  Panathinaikos
  A Ethniki
  2 - 0

08 May 1999
  -
  A Ethniki
  0 - 0

05 May 1999
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup-Final
  2 - 0

05 December 1998
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 4

04 April 1998
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  0 - 2

01 December 1997
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  3 - 1

06 April 1997
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  0 - 2

08 December 1996
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  1 - 0

27 April 1996
  Panathinaikos
  A Ethniki
  1 - 0

03 December 1995
  Panathinaikos
  A Ethniki
  1 - 2

07 May 1995
  -
  A Ethniki
  1 - 1

08 March 1995
  Panathinaikos
  Greek Cup
  2 - 3

22 February 1995
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup
  1 - 2

28 December 1994
  -
  A Ethniki
  1 - 1

06 January 1994
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  1 - 2

22 September 1993
  -
  A Ethniki
  0 - 0

12 May 1993
  Panathinaikos
  Greek Cup-Final
  1 - 0

02 May 1993
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 3

13 December 1992
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  1 - 0

07 June 1992
  -
  A Ethniki
  1 - 1

08 April 1992
  -
  Greek Cup
  1 - 1

11 March 1992
  -
  Greek Cup
  0 - 0

26 January 1992
  Panathinaikos
  A Ethniki
  3 - 0

10 March 1991
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  0 - 1

04 November 1990
  -
  A Ethniki
  0 - 0

04 April 1990
  -
  Greek Cup
  3 - 3

22 March 1990
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup
  2 - 1

25 February 1990
  Panathinaikos
  A Ethniki
  3 - 4

14 October 1989
  -
  A Ethniki
  2 - 2

05 March 1989
  -
  A Ethniki
  1 - 1

06 November 1988
  Panathinaikos
  A Ethniki
  2 - 1

08 May 1988
  -
  Greek Cup-Final
  2 - 2

06 March 1988
  -
  A Ethniki
  1 - 1

08 November 1987
  Panathinaikos
  A Ethniki
  1 - 4

15 February 1987
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 1

21 September 1986
  -
  A Ethniki
  1 - 1

28 May 1986
  Panathinaikos
  Greek Cup-Final
  4 - 0

16 March 1986
  Panathinaiko
s - Olympiakos Piraeus
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  1 - 2

07 November 1985
  Panathinaikos
  A Ethniki
  1 - 2

31 March 1985
  -
  A Ethniki
  1 - 1

20 February 1985
  Panathinaikos
  Greek Cup
  2 - 1

06 February 1985
  Panathinaikos
  Greek Cup
  0 - 1

18 November 1984
  -
  A Ethniki
  0 - 0

06 May 1984
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 1

08 January 1984
  -
  A Ethniki
  0 - 0

22 May 1983
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  0 - 1

13 April 1983
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup
  4 - 0

09 March 1983
  Panathinaikos
  Greek Cup
  1 - 0

03 January 1983
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 1

29 June 1982
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki-Final
  2 - 1

31 January 1982
  -
  A Ethniki
  1 - 1

13 January 1982
  Panathinaikos
  Greek Cup
  3 - 2

06 September 1981
  -
  A Ethniki
  1 - 1

29 March 1981
  -
  A Ethniki
  0 - 0

02 November 1980
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  0 - 1

11 May 1980
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  1 - 0

13 January 1980
  Panathinaikos
  A Ethniki
  2 - 0

06 May 1979
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  1 - 0

31 December 1978
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 3

12 February 1978
  Panathinaikos
  A Ethniki
  1 - 0

09 October 1977
  Panathinaikos
  A Ethniki
  1 - 2

08 June 1977
  Panathinaikos
  Greek Cup
  2 - 1

11 April 1977
  Panathinaikos
  A Ethniki
  2 - 0

12 December 1976
  -
  A Ethniki
  1 - 1

04 April 1976
  -
  A Ethniki
  0 - 0

07 December 1975
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  4 - 2

18 June 1975
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup-Final
  1 - 0

29 March 1975
  -
  A Ethniki
  1 - 1

24 November 1974
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 1

08 May 1974
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup
  1 - 0

17 March 1974
  -
  First Division
  1 - 1

29 October 1973
  -
  A Ethniki
  1 - 1

11 March 1973
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 0

06 December 1972
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  0 - 1

20 February 1972
  -
  A Ethniki
  0 - 0

10 October 1971
  Panathinaikos
  A Ethniki
  3 - 2

28 March 1971
  -
  A Ethniki
  2 - 2

07 November 1970
  Panathinaikos
  A Ethniki
  0 - 1

11 May 1970
  Panathinaikos
  A Ethniki
  0 - 1

28 December 1969
  -
  A Ethniki
  0 - 0

09 July 1969
  -
  Greek Cup-Final
  1 - 1

15 June 1969
  Olympiakos Piraeus
  A Ethniki
  2 - 1

26 January 1969
  -
  A Ethniki
  0 - 0

21 July 1968
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup-Final
  0 - 1

03 March 1968
  Olympiakos Piraeus
  championship
  1 - 0

22 November 1967
  Panathinaikos
  championship
  1 - 0

26 February 1967
  Olympiakos Piraeus
  championship
  4 - 0

06 November 1966
  Olympiakos Piraeus
  championship
  0 - 1

26 June 1966
  Olympiakos Piraeus
  cup
  1 - 2

21 May 1966
  -
  championship
  1 - 1

05 February 1966
  Olympiakos Piraeus
  championship
  1 - 0

14 July 1965
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup-Final
  1 - 0

13 June 1965
  -
  championship
  1 - 1

10 January 1965
  -
  championship

1 - 1

24 May 1964
  Panathinaikos
  championship
  0 - 1

29 December 1963
  -
  championship
  1 - 1

16 June 1963
  Olympiakos Piraeus
  cup
  3 - 5

17 March 1963
  Panathinaikos
  championship
  2 - 0

11 November 1962
  Olympiakos Piraeus
  championship
  3 - 2

17 June 1962
  -
  championship
  1 - 1

28 January 1962
  Panathinaikos
  championship
  1 - 2

25 June 1961
  Panathinaikos
  championship
  1 - 0

29 January 1961
  Olympiakos Piraeus
  championship
  1 - 0

11 September 1960
  Olympiakos Piraeus
  Greek Cup-Final
  3 - 0

07 August 1960
  -
  cup
  0 - 0

24 July 1960
  Panathinaikos
  championship
  1 - 4

14 February 1960
  -
  championship
  0 - 0

07 June 1959
  Olympiakos Piraeus
  championship
  1 - 2

01 March 1959
  Olympiakos Piraeus
  championship
  2 - 0

20 July 1958
  Olympiakos Piraeus
  cup
  3 - 0

06 July 1958
  Panathinaikos
  championship
  0 - 1

23 April 1958
  -
  championship
  1 - 1

04 September 1957
  Olympiakos Piraeus
  cup
  1 - 0

18 July 1957
  Olympiakos Piraeus
  championship
  1 - 0

15 July 1957
  -
  championship
  0 - 0

07 July 1957
  Panathinaikos
  championship
  1 - 0

17 March 1957
  Olympiakos Piraeus
  championship
  2 - 1

23 May 1956
  Olympiakos Piraeus
  championship
  1 - 2

17 July 1955
  Olympiakos Piraeus
  championship
  2 - 1

08 May 1955
  -
  championship
  0 - 0

27 June 1954
  -
  championship
  1 - 1

20 June 1954
  -
  championship
  1 - 1

21 June 1953
  -
  championship
  0 - 0

31 May 1953
  -
  championship
  1 - 1

03 May 1953
  Olympiakos Piraeus
  cup
  1 - 2

10 July 1949
  Olympiakos Piraeus
  championship
  2 - 0

26 June 1949
  Panathinaikos
  championship
  3 - 2

09 March 1947
  -
  cup
  0 - 0

30 April 1940
  Olympiakos Piraeus
  cup
  2 - 0

26 March 1939
  Olympiakos Piraeus
  cup
  2 - 0

23 May 1937
  Olympiakos Piraeus
  championship
  2 - 0

18 April 1937
  Olympiakos Piraeus
  championship
  0 - 1

16 February 1936
  Olympiakos Piraeus
  championship
  6 - 1

17 November 1935
  Panathinaikos
  championship
  4 - 1

12 May 1935
  Olympiakos Piraeus
  championship
  2 - 0

07 April 1935
  Panathinaikos
  championship
  1 - 0

06 May 1934
  Panathinaikos
  championship
  1 - 2

11 March 1934
  Olympiakos Piraeus
  championship
  0 - 1

09 April 1933
  Olympiakos Piraeus
  championship
  2 - 0

26 March 1933
  Panathinaikos
  championship
  3 - 0

13 November 1932
  Olympiakos Piraeus
  cup
  1 - 6

05 June 1932
  -
  championship
  1 - 1

22 May 1932
  Panathinaikos
  championship
  2 - 1

17 May 1931
  Olympiakos Piraeus
  championship
  3 - 1

12 April 1931
  Olympiakos Piraeus
  championship
  2 - 3

15 June 1930
  Panathinaikos
  championship
  1 - 2

01 June 1930
  Panathinaikos
  championship
  8 - 2

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό ,ήσυχο & ΔΙΚΑΙΟ ντέρμπι να έχετε κ ας κερδίσει ο καλύτερος.Καλό Σ/Κ.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πραγματικα εμεινα αναυδος με τον φιλο τον Αλεξανδρο
και τα post του.
+100000000000000000 κ οσο παραπανω παει φιλε αλεξ

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Προσωπικα πιστευω πως επι της ουσιας ειναι ενα αδιαφορο ματς!Οπως ειναι τα τελευταια 3 χρονια που το πρωταθλημα εχει κριθει απο το Δεκεμβρη.Απο εκει και περα για εμας τους Παναθηναικους μια νικη μεσα στο Καραισκακη θα σημαινει πολλα για ψυχολογικους λογους κυριως και τιποτα αλλο.Μια σφαλιαρα στους γαβρους να μην μας τη λενε συνεχεια,καπως ετσι!Οπως αυτοι μας κερδισαν στο μπασκετ μεσα στο ΟΑΚΑ και κερδισαν ενα σεβασμο για παραδειγμα.Αν και για μενα το θεμα ειναι να μεινει ο Μουνιοθ το καλοκαιρι,αλλιως οποια δουλεια εγινε θα παει χαμενη.Δεν ειναι η πρωτη φορα που ο Παναθηναικος κανει καλο δευτερο γυρο ομως...πανε  χρονια που να εχει κανει μια καλη(συνεπη) χρονια και αυτο ειναι το ζητουμενο.

Υ.Γ:To ντερμπυ το δειχνει η ΝεΤ η΄το supersport?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
01 June 1930
  Panathinaik os - Olympiakos Piraeus
  Panathinaik os
  championshi p
  8 - 2

8 στην Ρουμανία με χόρτο και με λάσπη (από τότε ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός θριάμβευε)
8 και στην Αθήνα με γήπεδο εντάξει

Βάλαμε 8 στον Ολυμπιακό
κι άλλα 4 στον ʼρη
γεια σου ʼγγελε Μεσσάρη.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
H NET. Ψήνεται , λέει, και στο βόλει ντέρμπι? Τελικός κυπέλλου? Για να δούμε...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παντως Θελω να δω ποσο γραφικες θα ειναι οι εφημεριδες την επομενη του ματς!Κερδιζει ο ολυμπιακος:"Νομος Ριμπο-Τζολε"  "Η πειρα νικησε τα νιατα"  "Takis,o ανθρωπος των ντερμπυ,μπραβο Θειε" = αλλη μια χρονια στη μαπα οι γερο γλομποι+με Sir Takis στο τσαμπιονς λιγκ για νεες φαπες ξεγυρισμενες!Κερδιζει ο Παο:"To μελλον τους ανηκει"  και φαε στη μαπα βυντρα,ρομερο,,λεοντιου,εμπεντε,γκαλινοβιτς,νιλσον,μπισκαν,βικτορ για αλλη μια χρονια + προετοιμασια σχολικης 5ημερης τραλαλι τραλαλο μιας και γιναμε ομαδαρα ξαφνικα!Ε ρε γελια!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
01 June 1930
  Panathinaik os - Olympiakos Piraeus
  Panathinaik os
  championshi p
  8 - 2

8 στην Ρουμανία με χόρτο και με λάσπη (από τότε ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός θριάμβευε)
8 και στην Αθήνα με γήπεδο εντάξει

Βάλαμε 8 στον Ολυμπιακό
κι άλλα 4 στον ʼρη
γεια σου ʼγγελε Μεσσάρη.

Βέβαια και τότε το κατεστημένο είχε επιλέξει την εθνική ομάδα με βάση το γάβρο. Έτσι έφαγε 8 στη Ρουμανία....

Και λίγο μετά η ίδια ουσιαστικά ομάδα έφαγε και 8 στη λεωφόρο, ενώ οι λιμανίσιοι είχαν σίγουρη τη νίκη (είχαν φέρει νεκροφόρα και κάσα για την κηδεία μας.....    :2funny:  ) Από τότε είχαν αυξημένη αντίληψη.    :2funny:  Δεν προέκυψε τώρα.

Η μόνη διαφορά με το φίλο Studian είναι ότι στη μνήμη μου έρχεται το "με γήπεδο χορτάρι" για τη Ρουμανία (αν και η λάσπη ριμάρει καλύτερα, βέβαια).

Tότε όλα τα ελληνικά γήπεδα ήταν ξερά. Εννοείται πως πρώτα μπήκε χορτάρι στη ΛΕΩΦΟΡΟ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ψήνεται , λέει, και στο βόλει ντέρμπι? Τελικός κυπέλλου? Για να δούμε...
Μπα... ʼκυρος ο τελικός κυπέλλου. Στον ημιτελικό μας καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες ...η Λαμία.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom