Νέα

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό πιστεύετε θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής;

• Νίκη Ολυμπιακού

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισοπαλία

• Νίκη ΠΑΟ

• Συντριβή ΠΑΟ

• Συντριβή Ολυμπιακού

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.120
Πόντοι
42.697
Σήμερα θυμήθηκα γιατί δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. 90 λεπτά υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο και τελικά κέρδισε η άλλη. ʼντε και του χρόνου

Γεια σου ρε Τiπε άρχοντα! Τα είπες 'ολα!
Respect!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σήμερα θυμήθηκα γιατί δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. 90 λεπτά υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο και τελικά κέρδισε η άλλη. ʼντε και του χρόνου

Να κάνουμε καινούργιο κανονισμό. Όταν έχεις περισσότερη ώρα την μπάλλα να σου δίνουν ένα γκολ.

Ρε μάθετε να χάνετε κάποτε!!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
λιγο ακομα και θα κερδιζε ο ολυμπιακος 2-1 διοτι κατα τον σχολιαστη στη νετ "δικαιουταν" 2 γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αιντε επιστημονες ριχτε τα καπνογονα σας.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αναρωτιεμαι οσοι πηγαν στο γηπεδο ασχετα με το ποιος νικησε ξερουν απο μπαλα?
Δηλαδη το οτι ενα ντερμπι με μεταξυ των υποτιθεμενων καλυτερων ομαδων της χωρας δεν ειχε θεαμα καθολου,μας ικανοποιει?
Βαρεθηκα να βλεπω φαουλ και λαθη,ελεος!Με 35αρηδες στις ομαδες?Σε καθε μονομαχια οι παικτες να πεφτουν κατω σαν τις γκομενες και να ζητανε φαουλ?WTF?
Ετη φωτος μακρια απο ευρωπη παιδες..
Μαλλον εχω επηρεαστει απο τα ξενα πρωταθληματα που βλεπω και κανω λαθος.Μαλλον..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πειτε οτι θελετε ρε κουφαλες βαζελοι αλλα μην λετε οτι μας επαιξε κι ο καζναφερης σημερα...ημαρτον...παιξατε σε Μαρκαριαν μοντελο(ολοι πισω παντα) και σε μια μαλακια βαλατε γκολ...αν μεινατε ικανοποιημενοι απ την ομαδα σας τοτε οκ...εγω απ την δικια μου δεν εμεινα κι οχι γιατι εχασε...κι εμεις να το καρφωναμε στο 89 παλι δεν θα μουν ικανοποιημενος...απλα σκεφτομαι σωστα και λογικα...πχ με χαλασε που ο Νινης σημερα δεν επαιξε μπαλιτσα η δεν τον αφησε ο Ζεβλακοφ να παιξει...περιμενα πιο πολλα κι απ αυτον!!!απλα τωρα κανει πιο λιγο κρυο εδω ψηλα...και για τον φιλο που ειπε οτι μονο στην Ελλαδα ο πρωταθλητης δεν κερδιζει τον 2ο και τον 3ο ας δει λιγη μπαλα please...

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ε βεβαια...Ειναι δυνατον να λεει κανεις οτι ο Κασναφερης (συγγνωμη θειε που ηρθε διπλο) δεν εδωσε πεντακαθαρο πεναλτι στον Παπδοπουλο...;
Ελεος δηλαδη!!! Αν επρεπε να δωσει κατι, αυτο ηταν ΚΟΚΚΙΝΗ για θεατρο...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αναρωτιεμαι οσοι πηγαν στο γηπεδο ασχετα με το ποιος νικησε ξερουν απο μπαλα?
Δηλαδη το οτι ενα ντερμπι με μεταξυ των υποτιθεμενων καλυτερων ομαδων της χωρας δεν ειχε θεαμα καθολου,μας ικανοποιει?
Βαρεθηκα να βλεπω φαουλ και λαθη,ελεος!Με 35αρηδες στις ομαδες?Σε καθε μονομαχια οι παικτες να πεφτουν κατω σαν τις γκομενες και να ζητανε φαουλ?WTF?
Ετη φωτος μακρια απο ευρωπη παιδες..
Μαλλον εχω επηρεαστει απο τα ξενα πρωταθληματα που βλεπω και κανω λαθος.Μαλλον..

Ναι έχεις δίκιο!! Και εγώ λυπήθηκα από την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Πόσο απέχουμε ακόμα άραγε από το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;

Πολύ λυπήθηκα!

Ααααααα ρεεεεεεεε Πανάθα τους πάτησες μες το λιμάνιιιιιιι!!!!!!!!!

Συγγνώμη παρασύρθηκα! Κάτι λέγαμε για την ποιότητα του ποδοσφαίρου.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ναι έχεις δίκιο!! Και εγώ λυπήθηκα από την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Πόσο απέχουμε ακόμα άραγε από το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;

Πολύ λυπήθηκα!

Ααααααα ρεεεεεεεε Πανάθα τους πάτησες μες το λιμάνιιιιιιι!!!!!!!!!

Συγγνώμη παρασύρθηκα! Κάτι λέγαμε για την ποιότητα του ποδοσφαίρου.

Όντως την πρόσφατη "ποιότητα" του ποδοσφαίρου του "Θρύλου" δεν τη φτάσαμε...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Συνημμένα

• osfp_pao_papadopoulos.jpg
    osfp_pao_papadopoulos.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 2947.jpg
    2947.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 44

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ο "αντικειμενικός" βερνίκος, ο οποίος πληρώνεται αδρότατα από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, τι ακριβώς εννοούσε με τη φράση "τώρα είναι τα δύσκολα" με το που κλέβει τη μπάλα ο Σάλπι και βγαίνει τετ-α-τετ ο Παπ στο 89'?

:sunglasses:

Έχουν τελικά αυτά τα υποκείμενα έστω ίχνος αξιοπρέπειας? 

:sunglasses:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτό δεν ήταν ντέρμπυ..ΤΣΟΝΤΑ ήταν..κρίμα που το είδαν μικρά παιδια...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ ευχαριστήθηκα την δήλωση αντωνίου στον μίχο και στον .....βερνίκο....ο ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλλας αλλά ο παο έβαλε γκόλ......αφού τον είχαν πρ'ηξει τον άνθρωπο με την κατοχή... :dancing:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
κριμα πολυ κριμα να διαμορφωνει ο διαιτητης το αποτελεσμα.

αν εδειχνε κοκκινη στον Παπαδοπουλο για το πεναλτυ και ειχε δειξει και μια δευτερη κιτρινη στον Σαλπιγγιδη τοτε θα ηταν το ματς 0-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

α ρε πουτανα διαιτησια!!!!!!!!!!!!!!

ρε τι θρασος ρε να σφυραει ετσι μεσα στο καραισκακη???
δεν υπαρχει σεβασμος στο θρυλλο...............

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλε Λάγαρε, οι περισσότεροι γάβροι αυτό ακριβώς πιστεύουν , όσο γελοίο και αν φαίνεται...      :2funny:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ο μουνιοθ ειναι γατα!Ηξερε πως ο Ολύμπιακος συστημα δεν εχει.Απλα κραταει μπαλλα,τη γυρναει γυρω-γυρω και προσπαθει ειτε με γερο-ριμπο ειτε με τον καστιγιακο να μπει με τη μπαλα στα διχτυα!Ουτε καν σουτ απο μακρυα.Οι ανθρωποι ειναι απιστευτα προβλεψιμοι.Ετσι σου λεει αστους να χτυπιουνται γκολ δεν βαζουν.Εγω ενα γκολ θα τους το σφυριξω ΣΤΑΝΤΑΡ σε αντεπιθεση.Και αυτο επρεπε να το χαν φαει απο το πρωτο ημιχρονο για να ανοιξει η τρυπα και μετα θα ερχοντουσαν κι αλλα μπαλακια,αλλα το κορακι εδειξε για αλλη μια φορα τι κωλογαυρος ειναι.Η φοβερη ατακα της βραδιας του προπονητη ανεκδοτο Sir Takis: "O Παναθηναικος δεν αλλαζε πανω απο 3 πασες και εκανε συνεχεια βαθιες μπαλιες προς τους 2 επιθετικους για να αποφυγει την πιεση,μη πει κανεις οτι ηταν βαση συστηματος η' εντολη προπονητη!".Ναι ρε Τακη εχεις δικιο...ο Μουνιοθ τους ειχε πει να αλλαζουν 100 χιλιαδες πασες αλλα αυτοι δεν αντεχαν την ασφυκτικη πιεση του Μαριτς και του Ριβαλντο που ειναι μεγαλες κοφτουρες μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Γεωργιου:"Κατοχη υπηρχε μονο το 45'!".Αντε γειααααααα!

Υ.Γ:Γαβρακια δεν φανταζεστε ποσο γουσταρω που λογω του πρωταθληματος που παιρνετε θα μεινει Sir Takis-Γλομπος-Γεροπαραλυτος και τους χρονου.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Ολυμπιακός ? ΔΕΥΤΕΡΟΙ 0-1
Γιατί στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και εκπλήξεις?
Με τακτική ομάδας Γ? εθνικής, σύστημα 8-2-0 και ..αντεπιθέσεις, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Καραϊσκάκη με μία νίκη που δεν άξιζε, επιβεβαιώνοντας τον νόμο του ποδοσφαίρου σχετικά με τις εκπλήξεις στα παιχνίδια των μεγάλων με τους μικρούς?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εμαθα οτι στην Λετονία-Εσθονία-Φερόε εχουν ξεσηκωθεί και ζητούν να κληρωθούν με γάβρο...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Σημασία δεν έχει  ότι απέχουμε, αλλά ότι η απόσταση θα μεγαλώσει κι άλλο...

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
να στε καλα ρε παιδια!!!!
κερναει ο πειραιας σημερα οπως ελεγε και ο πρωταθλητης...
εγω δεν ξερω τι να πω ειτε δεν εχει παικτες ο οσφπ, ειτε δεν μπορει , ειτε δεν γινεται, δεν ξερω τι στο διαλο φταει, παντως γκολ δεν βαζει....   :huh:

μετριο παιχνιδι και ακομη πιο φλυαρος μεχρι κουρασης ο οσφπ ..... :huh:

δεν πειραζει κρατηστε και του χρονου ριμπο :2funny:    ανατολακη μπορχα παντο νικοπολιδη τζολε και ολα καλα

με λιγα λογια

-η πεναλταρα

-το χειροκροτημα στο νινη μεσα στο καραισκακι
(αρε τσουκαλα που να ξερες..)

-η προστασια αλα κασανφερη οταν το σφηρηξε πιο γρηγορα στο τελος

-η φλυαρια και η αποτελεσματικοτητα

καληνυχτα και περαστικα...

[size=10pt]Τωρα,  -παρτε το πρωταθλημα [/size]

2 νικες στο μπασκετ 2 στο ποδοσφαιρο 1 στο volley
τουλαχιστον για φετος....

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom