Νέα

Ντενισα απο Ρεμουνδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε περιεργα πραματα με αυτην την ντενιζ(α)...
διιστανται βλεπω οι αποψεις...
οι μισοι την βγαζουν σαν την απολυτη πορνοσταρ κ οι αλλοι μισοι σαν τις αλλες  τανες...

παντως ο φιλος για την ολγα που λεει εχει δικιο.
σαββατο απογευμα πηγα να την βρω,υπηρχε μια αλλη λογω βαρδιας,κ την τσατσα που ρωτησα μου ειπε πωσ θα λειψει για 3-4 μερες..

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
'Εκανα κτάθεση για πρώτη φορά σήμερα στην Ντενίζ και οι απόψεις μου είναι οι εξής...
Πρωταπόλα ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ! "Σάπια" θα την χαρακτήριζα προσωπικά...Σε φάση άμα την πετύχαινα στο δρόμο ούτε κάν θα τη παρατηρούσα Φάτσα εντελώς γύφτικη βυζιά όχι άσχημα μεν αλλα ψιλοπεσμένα δε να ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΤΣΟΥΛΙ..πραγματικά πιστεύω οτι η κολώνια που φοράει δέν κάνει πάνω απο 2 ευρώ... έχει και ένα μικρό τατουάζ πάνω απτον κώλο.
Δε λέω...πρόθυμη η κοπέλα να σε ικανοποιήσει... φιλάκια παντού,γλείφει και λίγο το αφτί λίγο ρώγες ...πίπα μέτρια (με καπότα) και γλείφει και μπάλες επίσης μέτρια.. δέν ξέρω τι έχει κάνει σε άλλους πάντως σε μένα ήταν ψιλομέτρια.
Μετά απο ολίγων δευτερολέπτων πίπας σου ανοίγει τα τεράστια μουνόχειλά της που κρέμονται σαν κυμάς για να την γαμήσεις και κάνει οτι φωνάζει...
Με λίγα λόγια έμεινα απογοητευμένος! Όχι για τα λεφτά μου... σιγά τα 20 ευρώ, αλλά απο τις κριτικές που έχω εδώ μέσα... δίαβασα απο μερικούς που την χαρακτήρισαν ως sylvia saint??!! Μάλον λεχετε πρόβλημα όρασης μάγκες!
Τώρα θα με ρωτούσε κάποιος... μα καλά ρε φίλε αφού είναι τόσο σάπια όπως λές γιατί μπήκες να την γαμήσεις? και θα του απαντούσα εγώ... έλα ντέ?! τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα είπα να την δοκιμάσω..
Και τώρα μή μου πείτε οτι καυλώνετε να σας γλέιφει και να σας φιλάει παντού μία πουτάνα η οποία απο το πρωί έχει γλείψει τα αρχίδια άλλων 300 (όχι του λεωνίδα)....
Δέν θα ξαναπήγαινα

Επισκέπτης
Ερωτηση 1η ---> Τι ωρες δουλευει στη Ρεμουνδου και σε ποιον αριθμο ( Περασα σημερα με σκοπο να βρω την Ολγα αλλα η τσατσα μου λεει οτι θα πιασει δουλεια απο την Πεμπτη)
Ερωτηση 2η ----> Τι επιπλεον σου κανει εσενα? Και πως καταφερες να συννενοηθεις μαζι της? Εγω που της μιλαγα Αγγλικα δεν καταλαβαινε γρι,με κοιταζε σαν ufo.
Ερωτηση 3η ----> Τι γλωσσες τελικα μιλαει για να συννενοηθουμε μαζι της?
1) στο διπλανο απο της ολγας και αυριο δεν δουλευει τωρα για μεθαυριο δεν ξερω θα παω και θα ποσταρω
2)φιλε καταλαβαινει τις λεξεις σημερα,αυριο,φυλης,εδω,ρεπο,σπιτι...τωρα την προταση που της εκανα εγραψα οτι δεν ξερω αν το καταλαβε....αν πας σε μια πουτανα 5 φορες σε μια βδομαδα θα καταλαβεις οτι αν σε γνωριζει και αν σε παρει με καλο ματι κανει καλυτερο γαμησι....
3)μου ειπε οτι μιλαει ντοιτσ (γερμανικα)
Γιατι δεν μπορεις να το περιγραψεις? Πιστευης οτι ειναι ακαταλληλο για ενα site που συζητευτε το γαμηση, το χυσι και καθε ανωμαλια που μπορει να γινει?

Εσυ και τυχερος ρε μπαγασα που σου κανει αλλα κολπα και πραγματα, ισως ξερεις και εναν φιλαρακο μου που ειναι πολλη τυχερος και αυτος τοσο πολλη που γαμαει τσαμπα στα μπουρδελα!!  Καλο παιδι ειναι αλλα λιγο.......
πιστευω πως ειναι σεβαστο απο ολους να μην θελω να μοιραστω κατι μαζι σας..... τωρα αν νομιζεις οτι λεω φιδια μην ασχολησε μαζι μου.. αλλα βρηκες ευκαιρια να κανεις 1 ποστ ε?????????????
Εγω στην χωματιανου ΔΕΝ εχω δει ποτε τπτα καλο
η πατριτσια δουλευε και ρεμουνδου απεναντι απο της ολγας εκει την γαμησα πρωτη φορα.....
Να προσεχεις φιλαρακι με τα αλλα πραματα
Γιατι πανω στην καυλα ενιοτε κανουμε πραγματα για τα οποια ενδεχετε να μετανιοσουμε πικρα αργοτερα .

Παντως ξαναλεω οτι η γκομενα ΔΕΝ μου εκανε κανενα κλικ την κυριακη που πηγα ( φυλης ).

Και τη θυμαμαι τελικα και απο πιο πριν 1 1/2 - 2 χρονια την ιδια που ηταν ( σε ρδελο) σε ενα πεζοδρομο καθετο στην αχαρνων με το ιδιο μενου ( και στα κρυφα με + 5ε πιπα χωρις )
φιλε εχω μετανοιωσει για μαλακιες που εκανα σε πουτανες.. αλλα με την ντενιζα ειμαι πολυ προσεκτικος.....
ρε περιεργα πραματα με αυτην την ντενιζ(α)...
διιστανται βλεπω οι αποψεις...
οι μισοι την βγαζουν σαν την απολυτη πορνοσταρ κ οι αλλοι μισοι σαν τις αλλες  τανες...
φιλε ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο διαφερουν γουστα και αντιληψεις.... εγω ας πουμε νομιζω οτι η ντενιζ ειναι ενα 20ααρικο που αν καταθεσεις αρκετες φορες μπορεις να κανεις πολλα πραγματα π.χ. λοκω κτλ αν ολοι ειχαμε τα ιδια γουστα τοτε θα δουλευαν 2-3 κοπελες στην αθηνα και οι αλλες θα επλεναν σκαλες

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
εγω που μολις γυριζα απο καταθεση στην ντενιζα συμφωνω απολυτα με το συναγωνιστη gsx r600 πληρης απογοητευση ολα ψευτικα μονο το χυσιμο πανω της παντου αξιζει γουστα ειναι ομως αυτα.α και εγω πηγα λογω των κριτικων που διαβασα στο φορουμ μας.
προτιμω αλινα και σονια με χιλια.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω που μολις γυριζα απο καταθεση στην ντενιζα συμφωνω απολυτα με το συναγωνιστη gsx r600 πληρης απογοητευση ολα ψευτικα μονο το χυσιμο πανω της παντου αξιζει γουστα ειναι ομως αυτα.α και εγω πηγα λογω των κριτικων που διαβασα στο φορουμ μας.
προτιμω αλινα και σονια με χιλια.

εσυ ρε παλικαρι που πηγες?ρεμουνδου ή φυλης?

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ρεμουνδου ειναι πρωι και βραδυ φυλης απο εκει να φανταστεις οτι ολη μερα γαμιεται σου λεει τιποτα αυτο.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αν δεις πιο πανω αυτο ακριβως εχω γραψει...
τι διαολο παιρνει κ γαμιεται ολη μερα?
παντως ενα ξερω
εχει καταφερει να ασχολειτε αρκετος κοσμος μαζι της κ αλλος τοσος την εχει γαμησει μονο απο αυτα που ακουει
συμπερασμα?η εχει καλο promotion η οντως γαμιεται καλα

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μαλλον το πρωτο ειναι πιο κοντα στην αληθεια και οτι κανει με 20 ευρω οτι αλλες με 50

Επισκέπτης
Εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα την χάσουμε σύντομα γιατί αν γαμιέται έτσι πρωί-μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ, και ένα ευρώ να παίρνει από το κάθε γαμήσι σε λίγο καιρό θα είναι ζάμπλουτη!!! :cheesy:

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
προσωπικα δεν ξαναψηφιζω εκει αλλα οποιος θελει μπορει

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παντως πρεπει το μουνι της να εχει γινει πηγαδι!

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να κανω αλλο ενα ποστ για να γινουνε δυο  :2funny:

Καλη η Ντενιζα ισως στο τοπ τις Αθηνας αλλα σιγουρα οχι το απολυτο μουνι η sex machine.  Δεν με τρελαινε οι ψευδο βογγες τις, αλλα καλυτερα αυτο παρα κατι αλλες μπαχατελες που ειναι ψοφιες. 

Εαν εισαι καρρειριστας μπουρδελιαρης τη γαμας για το βιογραφικο, εαν εισαι φαντασμενος και νομιζες οτι  κανεις τις πουτανες να χυνουν, τοτε τη γαμας για να το πιστευεις.  Ο καθενας εχει τους λογους του που γαμαει τη πουτανα που γουσταρει, εγω προσωπικα σαλια, φιλια η το δακτυλο μου σε μουνι πουτανας, δεν το κανω.  Αυτα ειναι για τις μη-δηλωμενες πουτανες που τις κανουμε γκομενες και μας τα περνουν οντως χοντρα.  Οχι τιποτα αλλο εαν εβλεπα μια πουτσο τριχα κολλημενη στα δοντια τις θα ξερναγα!! *P *P

Επισκέπτης
Να κανω αλλο ενα ποστ για να γινουνε δυο   :2funny:

Καλη η Ντενιζα ισως στο τοπ τις Αθηνας αλλα σιγουρα οχι το απολυτο μουνι η sex machine.   Δεν με τρελαινε οι ψευδο βογγες τις, αλλα καλυτερα αυτο παρα κατι αλλες μπαχατελες που ειναι ψοφιες. 

Εαν εισαι καρρειριστας μπουρδελιαρης τη γαμας για το βιογραφικο, εαν εισαι φαντασμενος και νομιζες οτι  κανεις τις πουτανες να χυνουν, τοτε τη γαμας για να το πιστευεις.   Ο καθενας εχει τους λογους του που γαμαει τη πουτανα που γουσταρει, εγω προσωπικα σαλια, φιλια η το δακτυλο μου σε μουνι πουτανας, δεν το κανω.   Αυτα ειναι για τις μη-δηλωμενες πουτανες που τις κανουμε γκομενες και μας τα περνουν οντως χοντρα.  Οχι τιποτα αλλο εαν εβλεπα μια πουτσο τριχα κολλημενη στα δοντια τις θα ξερναγα!! *P *P
φιλε δεν μιλας με κανενα μαλακα δεν ειπα οτι κανω καμια πουτανα να χυνει απλα και οι πουτανες με μερικους πελατες το ευχαριστιουνται οχι σεξουαλικα αλλα κανουν χαβαλε..... αν π.χ. μπει η πουτανα μεσα και εισαι χαμογελαστος της πεις καμια μαλακια και κανετε πλακιτσα να εισαι σιγουρος οτι θα σε περιποιηθει καλυτερα οπως αν μπεις στην τραπεζα και εισαι ευδιαθετος και γινεις αρεστος στον υπαληλο την επομενη φορα δεν θα προσπαθησει να σε εξυπηρετισει καλυτερα?????? ετσι και αν η πουτανα σε συμπαθησει θα προσπαθησει να σε κανει να περασεις καλα..... στο κατω κατω ειναι δικαιωμα μου να μου αρεσει να γαμαω οποια θελω και να κανω οτι μου γουσταρει... εαν προσεχες τι εγραψα θα εβλεπες οτι εγραψα πως δεν κανω φιλια και μαλακιες σε πουτανες (εχω κανει αλλα εχω καταλαβει το λαθος στο παρελθον).... οποτε πιστευω οτι δεν εχεις δικιαιωμα να μου την λες......... σωρρυ για αυτο που σου εγραψα με το ενα ποστ αλλα δεν δεχομαι να μπαινει ο καθενας και να μου την λεει..... λοιπον επειδη δεν θελω να συνεχιστει αυτη η κουβεντα θα παρακαλουσα τους mods να διαγραψουν το ποστ που εγραψα για την ντενιζ και τις απαντησεις μου σε αυτα μου μου ειπαν οκ? περιμενω να διαγραφουν γιατι εγω δεν ξερω πως να το κανω.....

OP
OP
G

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
πιστευω πως ειναι σεβαστο απο ολους να μην θελω να μοιραστω κατι μαζι σας.....
Απολύτως σεβαστό . Πάντως και εσυ κάνεις φάουλ . Αν δε θες να μοιραστείς κάτι που σου έκανε μαζί μας, μην ξεκινάς να μας το λες και στα μισά να λες δε θέλω να το μοιραστώ.
Ψιλοξενερώνω όταν ακούω, :" Μου κάνει και άλλο που δεν μπορώ να σας το πω".  Αν δε θες να το πεις , μην το αναφέρεις καν ούτε σαν υποννούμενο.
Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τί μπορεί να είναι αυτό το κάτι,... Ακάποτα, κώλο, χυσίματα στη μάπα - στόμα, γλωσσόφιλα . Δεν έμεινε και κάτι .

OP
OP
G

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
μερικούς που την χαρακτήρισαν ως sylvia saint??!! Μάλον λεχετε πρόβλημα όρασης μάγκες!
Έχει παρεξηγηθεί αυτό που πρωτοείπα εγώ και κάποιος άλλος συμφώνησε. Μοιάζει "εθνολογικά" με τη Σίλβια Σαίντ. Δε λεω είναι δίδυμη αδερφή της. Απλά καταλαβαίνεις ότι είναι από την ίδια χώρα.

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μην εισαι τοσο ευαισθητος και τα παιρνεις ολα προσωπικα, αρκετοι εχουν πει οτι βαζουν δακτυλα και σαλια, δικαιωμα & γουστο καθενος... απλως, δεν ειναι δικο μου. 

Ο καθενας εκφραζει αυτο που θελει η γουσταρει, ετσι και εγω.  Δεν υπαρχει κακο σε αυτο.  Εγω ειπα τους λογους που βλεπω εγω να γαμηση καποιος την Ντενιζα, αλλος θα τη γαμαει επειδη  ειναι ξανθια, τσεχα, κολαρου κτλ., 

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Απολύτως σεβαστό . Πάντως και εσυ κάνεις φάουλ . Αν δε θες να μοιραστείς κάτι που σου έκανε μαζί μας, μην ξεκινάς να μας το λες και στα μισά να λες δε θέλω να το μοιραστώ.
Ψιλοξενερώνω όταν ακούω, :" Μου κάνει και άλλο που δεν μπορώ να σας το πω".  Αν δε θες να το πεις , μην το αναφέρεις καν ούτε σαν υποννούμενο.
+10000 φιλε

Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τί μπορεί να είναι αυτό το κάτι,... Ακάποτα, κώλο, χυσίματα στη μάπα - στόμα, γλωσσόφιλα . Δεν έμεινε και κάτι .

Σιγουρα ??? :jerking: :humpleg: :thefinge:

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει ρε ηρεμιστε λιγο δεν θα τσακοθουμε κιολασ για μια πουτανα...σε μερικουσ αρεσει το γαμηση που κανει σε αλουσ οχι....τι να κανουμε τορα..απλοσ το καλο εινε οταν γραφουμε την εμπειρια μασ να τα λεμε ολα...η αλοιοσ το κραταμε για παρτι μασ και ουτε γατα ουτε ζημια,,,,,,,,,ετσι πυστευο εγο τουλαχιστον..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom