Καταρχάς γαμιεται? Και αν ναι που?
Στο στομα ισως, στο μουνι σιγουρα και απ'το κωλο ολοι ελπιζουμε!!!
Καταρχάς γαμιεται? Και αν ναι που?
καλα ρε φιλε λες να ειναι μητρομανης???? επειδη και εγω ελεγα καποτε τετοιες μαλακιες καταλαβαινω ποσο αστειος ημουν..... απλα η κοπελα κανει την δουλεια της και φωναζει και δειχνει παθος, δηλαδη ελεος "ο ορισμος της μητρομανους" δηλαδη λες οτι το κανει επειδη ειναι γουσταρει τοτε γιατι παιρνει λεφτα????Καλά ρε παιδιά έχει γυρίσει η Ντενίζ; Δεν αναφέρεται πουθενά.... Να έχει γυρίσει και να μην γαμιέται απίθανο- ο ορισμός της μητρομανούς.
Νυμφομανής εννοούσα, όσο για τ'άλλα έχει συνδυάσει την δουλειά με την διασκέδαση αλλιώς πως εξηγείτε ότι σε κρατάει μέσα της ενώ έχεις τελειώσει για κανα πεντάλεπτο ενώ στο σαλόνι γίνεται της πουτάνας; Θα μπορούσε να γαμηθεί λυσσαλέα να τελειώσεις και να σηκωθεί να φύγει όμως το απολαμβάνει και γι'αυτό κάνει την διαφορά. Εξάλλου νυμφομανής δεν είναι κακό πράγμα.καλα ρε φιλε λες να ειναι μητρομανης???? επειδη και εγω ελεγα καποτε τετοιες μαλακιες καταλαβαινω ποσο αστειος ημουν..... απλα η κοπελα κανει την δουλεια της και φωναζει και δειχνει παθος, δηλαδη ελεος "ο ορισμος της μητρομανους" δηλαδη λες οτι το κανει επειδη ειναι γουσταρει τοτε γιατι παιρνει λεφτα????
μα για το παραμυθι που πουλαει κανει την διαφορα.... πιστεψε με κατι ξερω, απλα εκανε στην φυλης τοτε τα δικα της, τραβηξε κοσμο εβγαλε μαρουλακι και τωρα ειναι κυριλα.... καταλαβες φιλαρακι.... απλα μερικες πουτανες ξερουν να καβλωνουν τον αντρα... μπορω να σου γραψω ενα παραδειγμα να καταλαβεις αλλα ειμαι νυσταγμενος πρωι-πρωι.....Νυμφομανής εννοούσα, όσο για τ'άλλα έχει συνδυάσει την δουλειά με την διασκέδαση αλλιώς πως εξηγείτε ότι σε κρατάει μέσα της ενώ έχεις τελειώσει για κανα πεντάλεπτο ενώ στο σαλόνι γίνεται της πουτάνας; Θα μπορούσε να γαμηθεί λυσσαλέα να τελειώσεις και να σηκωθεί να φύγει όμως το απολαμβάνει και γι'αυτό κάνει την διαφορά. Εξάλλου νυμφομανής δεν είναι κακό πράγμα.
Υπερωρίες το κορίτσι.........Πού δουλεύει. Λοιπόν, η Ντενίζα δουλεύει τα πρωινά στο στούντιο της Παιωνίου 10 (με τις 2 γκόμενες ) και τα απογεύματα εναλλάξ στα μπουρδέλα Φυλής 71 (πάνω) και Φυλής 134...