είπαμε μετά την 1η μαίου, μπορεί να είναι και 5 ή 6 μαίου δεν ξέρω ακόμα. περιμένουμεθα γυρισει την εργατικη πρωτομαγια
οταν γυρίσει θα ενημερωθείτε ακριβώς
είπαμε μετά την 1η μαίου, μπορεί να είναι και 5 ή 6 μαίου δεν ξέρω ακόμα. περιμένουμεθα γυρισει την εργατικη πρωτομαγια
μαγκες πεθαινετε τοσο για μια μουνιτσα με μουνοχειλα μαρουλια ?μια φορα την πηρα-φοβερη ως touch αλλα μην λετε κιολας περι αυτοκτονιας κτλ-παιζουν παντου ξεκωλια διψασμενα και προθυμα-coolπαιδια πηγα πριν 3-4 μερες ρεμουνδου και τα ειπαμε με την τσατσα της ντενις... λοιπον με επιασε καταθλιψη..... περιμενει την ντενις για να ρεφαρει την χασουρα τοσων βδομαδων καθως στο σπιτι με της πουτανες που της στελνουν δεν παταει ανθρωπος!!!!!! μου ειπε οσο την περιμενεις εσυ εγω την περιμενω 100 φορες τοσο..... αφου βγηκε η πουτανα και δεν την παρουσιασε καν, δεν με ρωτησε αν θα μπω οταν τελειωσαμε την κουβεντα μου ειπε στο "καλο" .... ουτε καν με ρωτησε αν θα περασω...... ντενις γυρνα να σωσεις τον κοσμο απο την χρεοκοπια και την αυτοκτονια!!!!!
Παλιά χορεύαμε τσατσά
μά πλέον , λέει η τσατσά :
Ω! τώρα δεν πατάει κανείς
όλοι προσμένουν την Ντενίς !
Σωστόςςςςςςςς........gangstaXZ εμείς οι δύο θα κολλήσουμε μούσι και χλαμύδα και θα κάνουμε .. ραψωδικούς αγώνες στο τέλος ..!!
>> να διορθώσω >...κι όταν τον κώλο σου ->γαμώ παθαίνω επιληψία! (αφού είχες έτοιμη ρίμα στο 100%, τι το άλλαξες? ...)
----
Ως σεις παλιοί , αυτή η Ντενίς
ήτο Ρωσίς ή Ελληνίς ?
γίναμε ερωτομανείς
για νάρθει, ουρανό κινείς
μα δεν σε βοηθείς κανείς
όταν στους όρχεις, συ πονείς !
Καλα ρε Πιτσιλιστη !!!!αντε να ερθει το εργαλιο να το πιτσιλισουμε και εμεισ!!!!
γελατε εσεις αλλα μια βδομαδα να αργησει ακομα η ντενις θα βρουμε την τσατσα της κρεμασμενη απο το φωτιστικο με το συρμα που κρεμανε τα ρουχα!!!!!!!
φιλε ηρθε η ωρα να μαθεις την αληθεια....(ας κατουρησω και λιγο!!!!) λοιπον η ντενις αρχικα ηταν να γυρισει 23 απριλη... μετα αλλαξανε γνωμη και ειπαν να επιστρεψει 6 μαιου... τωρα εχουν ξαναλλαξει γνωμη και θελουν να γυρισει 23 απριλη... αλλα μετα την αλλαγη των εισητιριων υπαρχει προβλημα να ξαναλλαξουν και αν μπορεσουν να τα αλλαξουν θα γυρισει 23 απριλη αν οχι στανταρ 6 μαιου.....Λογικά η Ντενίζ να επιστρέψει την άλλη βδομάδα στη Ρεμούνδου γιατί πριν 1 βδομάδα που είχα πάει ρώτησα την τσατσά και μου είπε επιστρέφει σε 2 βδομάδες.