Νέα

Νότης Μαριας μια σπίθα σττο σκοτάδι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jnr32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
J

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Kαι αν καποιος αλλος μπουμπουνας υποστηριξει οτι το κρατος δεν χρωσταει αλλα του χρωστανε μερικα τρις τοτε θα ειναι καλυτεροτερος.
Το μπατσοκος και μαλιστα 3ης κατηγοριας ειναι για να δωσει το στυλ του προφεσορα δηλ μαγκια,βλαχια κα
φίλε προσωπικά με έχει πείσει γιατί είδα ενα βιντεάκι όπου ο τύπος παρουσίαζε τα λεγόμενα ενός βιβλίου του για την σημερινή κοινωνικο-πολιτική κατάσταση, στο κρητη τβ. Το περιεχόμενο του βιβλιου ήταν  αυστηρά επιστημονικά τεκμηριομένο.
Αυτά που γράφει δεν έχω ακούσει  από πουθενά να αντικρούονται.
Δεν στο κρύβω πως και εγώ ξενέρωσα όταν μου είπατε πως είναι πρώην πασοκτζης αλλά από μόνο του δεν μου αρκεί για να τον καταδικάσω στην συνειδησή μου.
Ελπίζω αν γίνουν εκλογές να δραστηριοποιηθει.

OP
OP
J

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
to βιντεακι που αναφέρω παραπάνω

OP
OP
J

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
τι λεει συνοπτικά για το χρεος

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
αν έχω καταλάβει καλά είναι καθηγητής πανεπιστημίου.
υποστηρίζει πως οι ευρωπαίοι και να θελουν δεν μπορούν να μας πετάξουν εκτος Ε.Ε.
υποστηρίζει πως το χρέος μας είναι επαχθές αρα παράνομο.
υποστηρίζει πως από τα 350+ που χρωστάμε, μόνο τα 54 αν θυμάμαι καλα εχουμε πάρει και τα υπόλοιπα είναι τόκοι.
υποστηρίζει πως μονο εμείς δεν πείραμε αποζημιωσεις απο την Γερμανία και πρέπει να το πράξουμε κλπ
Μεχρι στιγμης κανείς στο φόρουμ δεν μου τον έχει βγάλει ψεύτη.
καποιοι μιλήσαν για ρώην πασοκο.. ρε μαγκες δεν παει να είναι και ο λιοντάρις τι να λέει.. αυτα που λέει είναι αλήθεια?
Αυτό μετράει..
      ΣΗΜΕΡΑ λέει αλήθειες και στο παρελθόν στήριζε την κλεπτοκρατία? ΚΑΙ αυτό πρέπει να μετρήσει

OP
OP
J

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
       ΣΗΜΕΡΑ λέει αλήθειες και στο παρελθόν στήριζε την κλεπτοκρατία? ΚΑΙ αυτό πρέπει να μετρήσει
ρε φίλε δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να το παίζω δικηγόρος του τύπου..
θα σου το θέσω αλλιώς, αυτά που λέει αν τα έλεγε κόμμα της βουλής θα έβγενε πρώτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom