Νέα

Σκοτώθηκε ο Νότης Μαυρουδής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
  • Like
Αντιδράσεις: geoMan

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Εγώ στο ΕΑΜ ήμουν και στην γλώσσα του ΕΑΜ το κοπτική και ραπτική ήταν συνθηματικό , και αφορούσε την κάλυψη και την απόκρυψη πληροφοριών , όπως και την διαρροή ψεύτικων πληροφοριών προς τον εχθρό .

Αλλά ο γκουγκλης δεν το έχει αυτό

τυπε εισαι και συ γεννηθεις το 1872 οπως και γω; :wanker::wanker::wanker:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Hμαρτον βρε παιδια......δεν ξέρατε τον Μαυρουδή? Το ότι ήταν κομμουντιστής ,δεν έχει καμία σημασία.Αλλωστε είναι κάτι που δεν το διάλεξε αυτός,σην φυλακή τον γέννησε η μάνα του και έμεινε εκεί μέχρι δύο ετών.Είναι σα να του το επέβαλλε ή ίδια η ζωή. .......κωλοεποχές. Απλά όταν έχεις μια ηλικία,έχεις και πολλά χρήματα,φώναξε έναν τεχνίτη να σου κάνει το μερεμέτι.Επεσε λέει από 3 μέτρα ύψος,κάτι πήγε να φτιάξει. Ετσι είχε σκοτωθεί γείτονας,63 ετών.Ανέβηκε σε σκάλα για να φτιάξει κάτι στην σκεπή στο εξοχικό........έπεσε και σκοτώθηκε. Οτι είχε πάρει σύνταξη (συνταξάρα,ήταν στην Εθνική Τράπεζα σε μεγάλη θέση),αλλά ήταν μια ζωή τσίπης.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
τυπε εισαι και συ γεννηθεις το 1872 οπως και γω; :wanker::wanker::wanker:
Ναι το 1972 είμαι , και το 1944 ήμουν στο ΕΑΜ . Και μην σου φανεί περίεργο . Αλλοι είναι το 1972 , και λαμβάνουν αναπηρική σύνταξη , ως ανάπηροι πολέμου της μικρασιατικής εκστρατείας του 1919

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ουδαμως...
Βρες δεξιό η έστω κεντρώο να είναι τραγουδιστής η συνθέτης η στιχουργός.
Η Μαρινέλα αριστερή είναι? Οι Κόκοτας,Βοσκόπουλος,Μοσχολιού, αριστεροί ήταν ? Ο Ξαρχάκος αριστερός είναι? Απλα για να αναφέρω μερικούς........ Επίσης μην ξεχνάς πόσοι πλασάρονται σαν αριστεροί, γιατί αν δεν μπεις και στα κυκλώματα ..........Εδω οι άλλες το παίζουν bi για να έχουν την εύνοια της αρχιτσατσάς του έντεχνου,της Γαλάνη.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Έλα τώρα ασχολείστε με αριστερούς.. άμα τους στριμωξεις.. σου πετάνε ένα είσαι φασίστας και νομίζουν ότι κάτι έκαναν..
Ε δεν ξέρουμε το Μαυρουδή.. είμαστε φασίστες για αυτό.. τέλος συζήτησης.. καληνύχτα

Darth_Vader

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Like
31
Πόντοι
0
Όυτε εγώ τον ήξερα τον μακαρίτη R.I.P

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Aς δείξουμε ανωτερότητα κρατωντας την πνευματική του παραγωγή...οι ιδέες του έχουν τεθεί στον κάδο απορριμμάτων της Ιστορίας προ πολλού.
Πάντως αν περιμένουμε να ακούσουμε μουσική από μη αριστερούς και μη γκεη ,σεη ,μεη και μη δικαιωματιστες,λαθρολαγνους κτλ ( για να συμπεριλάβουμε και τις σύγχρονες μάστιγες)θα πετάξουμε ραδιόφωνα ,κασετόφωνα και κάθε άλλη συσκευή αναπαραγωγής ήχου.
Ο Χατζιδάκης ήταν φοβερός μουσικός (και διανοητής) και ενώ ανήκε στον συντηρητικό χώρο, οι ιδέες του ήταν ακροαριστερές έως και "αναρχικές"...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ο Χατζιδάκης ήταν φοβερός μουσικός (και διανοητής) και ενώ ανήκε στον συντηρητικό χώρο, οι ιδέες του ήταν ακροαριστερές έως και "αναρχικές"...
Ίσως είναι ανατρεπτικό για Δεξιούς να είναι και μπουρδελιαρηδες και να αρνούνται να "βολευτουν" με μια μετριότητα της διπλανής πόρτας αναζητώντας κάτι καλύτερο έστω πρόσκαιρα και επί πληρωμή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom