キング
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2020
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 446
Το 'χεις χάσει από τα αποδυτήρια...
Το 'χεις χάσει από τα αποδυτήρια...
Τους survivors τους ξέρεις;Πραγματικά ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο κουμμούνας;! Είμαι 50 χρονών και ούτε που τον είχα ακούσει ξανά!
Θα διακοσμηθεί ο χώρος με αφίσες της Λιλας Καφαντάρη...Σημαία με σφυροδρέπανο θα έχει η σωρός τυπε?
Εγώ στο ΕΑΜ ήμουν και στην γλώσσα του ΕΑΜ το κοπτική και ραπτική ήταν συνθηματικό , και αφορούσε την κάλυψη και την απόκρυψη πληροφοριών , όπως και την διαρροή ψεύτικων πληροφοριών προς τον εχθρό .
Αλλά ο γκουγκλης δεν το έχει αυτό
Ναι το 1972 είμαι , και το 1944 ήμουν στο ΕΑΜ . Και μην σου φανεί περίεργο . Αλλοι είναι το 1972 , και λαμβάνουν αναπηρική σύνταξη , ως ανάπηροι πολέμου της μικρασιατικής εκστρατείας του 1919τυπε εισαι και συ γεννηθεις το 1872 οπως και γω;
Ο ΝότηςΟυδαμως...
Βρες δεξιό η έστω κεντρώο να είναι τραγουδιστής η συνθέτης η στιχουργός.
Η Μαρινέλα αριστερή είναι? Οι Κόκοτας,Βοσκόπουλος,Μοσχολιού, αριστεροί ήταν ? Ο Ξαρχάκος αριστερός είναι? Απλα για να αναφέρω μερικούς........ Επίσης μην ξεχνάς πόσοι πλασάρονται σαν αριστεροί, γιατί αν δεν μπεις και στα κυκλώματα ..........Εδω οι άλλες το παίζουν bi για να έχουν την εύνοια της αρχιτσατσάς του έντεχνου,της Γαλάνη.Ουδαμως...
Βρες δεξιό η έστω κεντρώο να είναι τραγουδιστής η συνθέτης η στιχουργός.
Δεκτόν αλλά είναι απλά ελάχιστες εξαιρέσεις του γενικού κανόνα.Ο Νότης
Σφακιανάκης.
βρε σκράπεδο το ότι δεν ήξερα ποιος ήταν ο μακαρίτης δεν σημαίνει ότι βλέπω ή ξέρω τίποτα για το survivorΤους survivors τους ξέρεις;
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
Σειρές του Χα'ι'λαντερ είστε;Πολεμήσατε και στην Τροία ,στην Δύο και στα Δερβενάκια;τυπε εισαι και συ γεννηθεις το 1872 οπως και γω;
Ο Χατζιδάκης ήταν φοβερός μουσικός (και διανοητής) και ενώ ανήκε στον συντηρητικό χώρο, οι ιδέες του ήταν ακροαριστερές έως και "αναρχικές"...Aς δείξουμε ανωτερότητα κρατωντας την πνευματική του παραγωγή...οι ιδέες του έχουν τεθεί στον κάδο απορριμμάτων της Ιστορίας προ πολλού.
Πάντως αν περιμένουμε να ακούσουμε μουσική από μη αριστερούς και μη γκεη ,σεη ,μεη και μη δικαιωματιστες,λαθρολαγνους κτλ ( για να συμπεριλάβουμε και τις σύγχρονες μάστιγες)θα πετάξουμε ραδιόφωνα ,κασετόφωνα και κάθε άλλη συσκευή αναπαραγωγής ήχου.
Ίσως είναι ανατρεπτικό για Δεξιούς να είναι και μπουρδελιαρηδες και να αρνούνται να "βολευτουν" με μια μετριότητα της διπλανής πόρτας αναζητώντας κάτι καλύτερο έστω πρόσκαιρα και επί πληρωμή...Ο Χατζιδάκης ήταν φοβερός μουσικός (και διανοητής) και ενώ ανήκε στον συντηρητικό χώρο, οι ιδέες του ήταν ακροαριστερές έως και "αναρχικές"...