Νέα

Πέθανε η Βέφα Αλεξιάδου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.139
Πόντοι
9.297
Όλοι εμείς οι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες που κοσμουμε και το νήμα "Τι τσιμπησες καν;" βλέπαμε μαγειρέματα με Βέφα και τον παιζαμε με Μενεγάκη και Πόπη Χατζηδημητρίου...αυτές μας μεγάλωσαν τηλεοπτικά...:cry::undecided-old:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656
Όλοι εμείς οι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες που κοσμουμε και το νήμα "Τι τσιμπησες καν;" βλέπαμε μαγειρέματα με Βέφα και τον παιζαμε με Μενεγάκη και Πόπη Χατζηδημητρίου...αυτές μας μεγάλωσαν τηλεοπτικά...:cry::undecided-old:
Ειμαι σιγουρος οτι εσυ ειδικα τον επαιζες αποκλειστικα με τη συγχωρεμενη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.467
Πόντοι
3.656
Από καθιστό, κοπροσκυλιό και αφεντικά έχει γεμίσει τούτη κωλοχώρα...
Αυτός που δεν πάει να δουλέψει 8ωρο = 12ωρο
για 1300€ δεν είναι κοπρόσκυλο .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ .

Τα παιδιά των βουλευτών , βιολογικά και έτοιμα, γιατί στα 21-22-23 δουλεύουν για 3500€ ως 8000€ το μήνα;
Με τα "μεστά" βιογραφικά.

Όποιος τη βγάζει με έτοιμα λεφτά, νοίκια κτλ και δεν πάει στις κωλοδουλειές
είναι τυχερός.

Δείχνουμε συμπάθεια για τους φουκαράδες που αναγκάζονται να πηγαίνουν στις κωλοδουλειές.
Όπως δείχνουμε συμπάθεια στουε καρκινοπαθείς, τους ακρωτηριασμένους και τους τυφλούς.

Όπως δεν θα θέλαμε όμως να είμαστε ....καρκινοπαθείς, ακρωτηριασμένοι και τυφλοί
άλλο τόσο δεν θα θέλαμε να έχουμε ανάγκη για κωλοδουλειές των 1300€ .

Να πάει να γαμηθεί το σύστημα που τις παρέχει , αυτοί που το υποστηρίζουν ,
οι ιδεολογίες τους , τα πρότυπά τους , ό,τι έχουν και ό,τι πιστεύουν .
Και να έχουν όλοι τους κακό ψόφο .
Στο διάολο.
Σκατά στους τάφους τους.

Υ.Γ. Πιστεύω είναι σαφές, ότι δεν έχει να κάνει με σένα το ποστ μου. Χρησιμοποίησα ως λαβή το δικό σου, για να γράψω αυτά που θέλω. Πρεμούρα που δεν πάνε στις "θέσεις εργασίας".

Να πάτε εσείς που τους κάνετε ρεκλάμα ρε μουνόπανα ... οι γαμιόλες σας .... και τα μπαστάρδικά σας.

Τα αφεντικά του κώλου .... επιχειρηματίες με πιστολιασμένα δάνεια .... καταπατήσεις .... απευθείας αναθέσεις .... κοζάρουν μύκονο σπέτσες αράχωβα και χιονοδρομικά ....

Κοπρίτες του κερατά .

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.798
Πόντοι
3.656

τυπε ειδα καινουριο επιχειρηματικο πεδιο με πραφιτ :confused::confused::confused:
επομενο βημα να κανω ντελιβερι σαλεπι με οσα χαρτομαντηλα και στυλο μου εμειναν απο το μετρο :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.798
Πόντοι
3.656

τυπε εγω τον επαιζα με τα φαγητα της βεφας περισσοτερο :confused::confused::confused:
απο την μεταπολιτευση και μετα το μονο φαγητο που ειχα λεφτα να φαω ηταν τα νυχια μου :confused::confused::confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.043
Πόντοι
1.346
Άκου μπας και προκόψεις στο Στοίχημα: όταν πας στα κορίτσια να μην τις αφήνεις να στον παίζουν :confused:
Λέω κάποτε σε μία => μην μου παίζεις τη ντούντα, μπορώ και μόνος να βαρέσω μαλακία, ρούφηξε μοναχά...
Αν ξεπεράσεις το εμπόδιο αυτό μπορεί να πετυχαίνεις 1 στα 100 σκορ :confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ .

Τα παιδιά των βουλευτών , βιολογικά και έτοιμα, γιατί στα 21-22-23 δουλεύουν για 3500€ ως 8000€ το μήνα;

είναι τυχερός.

Δείχνουμε συμπάθεια για τους φουκαράδες που αναγκάζονται να πηγαίνουν στις κωλοδουλειές.
Όπως δείχνουμε συμπάθεια στουε καρκινοπαθείς, τους ακρωτηριασμένους και τους τυφλούς.

Όπως δεν θα θέλαμε όμως να είμαστε ....καρκινοπαθείς, ακρωτηριασμένοι και τυφλοί

Στο διάολο.
Σκατά στους τάφους τους.

Υ.Γ. Πιστεύω είναι σαφές, ότι δεν έχει να κάνει με σένα το ποστ μου. Χρησιμοποίησα ως λαβή το δικό σου, για να γράψω αυτά που θέλω. Πρεμούρα που δεν πάνε στις "θέσεις εργασίας".

Να πάτε εσείς που τους κάνετε ρεκλάμα ρε μουνόπανα ... οι γαμιόλες σας .... και τα μπαστάρδικά σας.

Τα αφεντικά του κώλου .... επιχειρηματίες με πιστολιασμένα δάνεια .... καταπατήσεις .... απευθείας αναθέσεις .... κοζάρουν μύκονο σπέτσες αράχωβα και χιονοδρομικά ....

Κοπρίτες του κερατά .
Λακαρε αμα ηταν η ζηλια αμμος θα σουν η σαχαρα

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.043
Πόντοι
1.346

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
Ωχ,ωχ,ωχ σκαει beef(κοκκινιστο λογικα με φυλλα δαφνης):coffee::coffee::confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ .

είναι τυχερός.

Στο διάολο.
Σκατά στους τάφους τους.

Κοπρίτες του κερατά .
Ηλίθιε, έχεις κόψει καπίστρι, δεν ξέρεις με ποιον να τα πρωτοβαλεις, όλα αυτά επειδή επιτέλους σου πήραν 5-10 ψωροευρω φόρους ενώ είχες μάθει να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΛΛΗΝΟΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.884
Πόντοι
5.631
Να κλαις τους ceo της ΔΕΗ που παίρνουν 700.000€ το χρόνο από τα λεφτά μας.
Την μακαρίτισα την πλήρωναν οι πελάτες της , που την επέλεγαν .

ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΣΝΕΥ
δεν το επέλεξα. Μου τα παίρνουν .

Τεράστια διαφορά.

Το κακό είναι ότι ψηφίζεις, επειδή σου επιτρέπουν να ψηφίζεις.
Τι σχέση έχουν οι CEO της ΔΕΗ με τη Βέφα ρε τύπε?
Δεν είναι όλα τα θέματα πολιτικά...
Η συγχωρεμένη είχε καταλάβει το χαμηλό επίπεδο του μέσου Έλληνα και προωθούσε συνταγές ταβέρνας και χωριών με ένα μαμαδίστικο στυλ.
Δεν ήταν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Αυτό προσπαθώ να ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΩ
Ότι αγκαλιάζουμε αλμπάνηδες μόνο και μόνο επειδή μας φαίνονται συμπαθητικοί...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ωχ,ωχ,ωχ σκαει beef(κοκκινιστο λογικα με φυλλα δαφνης):coffee::coffee::confused::confused::confused:
Τι beef να σκάσει, ο τραλαλακης είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Μόλις μυριστεί beef και φατουρο θυμαται τη "black list". :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.467
Πόντοι
3.656
Δεν ήταν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Αυτό προσπαθώ να ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΩ
Ότι αγκαλιάζουμε αλμπάνηδες μόνο και μόνο επειδή μας φαίνονται συμπαθητικοί...
Αρχηγέ μου .... αυτοί που χρεώνουν σάλτσα από 0.1gr ψαριού που την αλοίφεις στο ψωμί
300€ το κεφάλι , χωρίς κρασί και γλυκό και Hors d'oeuvre , είναι επαγγελματίες ; Πιο επαγγελματίες ;
Είναι πιο μορφωμένοι ; Έχουν πιο μεστά βιογραφικά ;;;
Ασκούσε κάποιο επάγγελμα παράνομα ; Δεν είχε επάρκεια ; Άδεια επαγγέλματος ;
Απλά είχε κονομήσει .
Στην ελεύθερη αγορά όμως. Δεν έπαιρνε μισθό 27500€ το μήνα από το δημόσιο . Χ 16 .
Οπότε δεν μας αφορά .

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.884
Πόντοι
5.631
Αρχηγέ μου .... αυτοί που χρεώνουν σάλτσα από 0.1gr ψαριού που την αλοίφεις στο ψωμί
300€ το κεφάλι , χωρίς κρασί και γλυκό και Hors d'oeuvre , είναι επαγγελματίες ; Πιο επαγγελματίες ;
Είναι πιο μορφωμένοι ; Έχουν πιο μεστά βιογραφικά ;;;
Ασκούσε κάποιο επάγγελμα παράνομα ; Δεν είχε επάρκεια ; Άδεια επαγγέλματος ;
Απλά είχε κονομήσει .
Στην ελεύθερη αγορά όμως. Δεν έπαιρνε μισθό 27500€ το μήνα από το δημόσιο . Χ 16 .
Οπότε δεν μας αφορά .

Τυπικά έχεις δίκιο!
Αλλά ο τρόπος που σαν λαός έχουμε τάση να δεχόμαστε ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες ή δεν έχουν ταλέντο ή απλά πειραματίζονται ( είτε στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα) δείχνει δυστυχώς το πόσο χαμηλό επίπεδο έχουμε σαν λαός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom