ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 201
Και εγώ μεγάλωσα και δεν είμαι καλά τώρα τελευταία...Φεύγουν οι αντρικοί σιγά σιγά και μας αφήνουν με τα woke...
Και εγώ μεγάλωσα και δεν είμαι καλά τώρα τελευταία...Φεύγουν οι αντρικοί σιγά σιγά και μας αφήνουν με τα woke...
Όλο οι άνθρωποι των καλών τεχνών θα μείνουν αθανατοι μέσα από τα έργα τους.Οι ηθοποιοι, ειδικά οι μεγάλοι, μένουν κατά κάποιο τροπο αθάνατοι μεσα από τις ταινίες τους
Ήταν πεζοναύτης νομιζωΠρέπει να είναι ο μοναδικός ηθοποιός(μαζί με τον Λί Μάρβιν και τον Τσάρλς Μπρόνσον,πιο παλιοί, Β ΠΠ')που έπαιξε σε ταινία μάχης(Ντεν Μπιεν Φού)στην οποία είχε συμμετάσχει και στην πραγματικότητα.
Νομίζω "Χαμένη Ταξιαρχία" ή κάπως έτσι....
Με Άντονι Κουίν.
Στο Ντέν Μπιεν Φού δεν πολέμησαν πεζοναύτες.Ήταν πεζοναύτης νομιζω
Αλέν Ντελόν: Ο φόνος του σωματοφύλακά του και τα ερωτικά σκάνδαλα που τάραξαν τη Γαλλία
Ο Αλέν Ντελόν έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν «βόμβα» στα media παγκοσμίως, από το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου.www.gazzetta.gr
Άυτό λέει στη ναυτεμπορικήΣτο Ντέν Μπιεν Φού δεν πολέμησαν πεζοναύτες.
Μπορεί να τον έστειλαν δυσμενή εκεί,ναυτικό ήταν αρχικά από ότι διάβασα στα πρόχειρα τώρα.
Ναι,απλά στο Ντέν Μπιέν Φού πολέμησαν αλεξιπτωτιστές, λεγεωνάριοι και ελάχιστοι πυροβολικάριοι-πεζικάριοι....Άυτό λέει στη ναυτεμπορική
Κατετάγη στο Γαλλικό Ναυτικό τρία χρόνια αργότερα, σε ηλικία 17 ετών, και κατά τη διάρκεια του 1953-1954 υπηρέτησε ως πεζοναύτης στον Πρώτο Πόλεμο της Ινδοκίνας.
Δε διαφωνώ καθώς δεν ξέρωΝαι,απλά στο Ντέν Μπιέν Φού πολέμησαν αλεξιπτωτιστές λεγεωνάριοι και ελάχιστοι πυροβολικάριοι-πεζικάριοι....
μην με αγνοεις τυπε στη συζητηση αυτη (το avatar μου δηλαδη)Και όμως Ντελόν ήταν ο νο2....
Νο1 ήταν ο κολλητός του φίλος...
Πρώην πυγμάχος,σχεδόν άσχημος αλλά αρρενωπός....
Μπελμοντό τον έλεγαν....
Μάλλον άκυρο σχόλιο. Η Marianne Faithfull είναι αυτή και τα είχε στην ζωή της και με τους δύο!Ούτε ο Μικ Τζάγκερ δεν είχε ελπίδα δίπλα στον Αλέν Ντελόν
Το ξέρω ..μου το έστειλε ο Christie savvidis για να μου αποδείξει ότι μόνο αυτός είναι τελικά το απόλυτο αρσενικοΜάλλον άκυρο σχόλιο. Η Marianne Faithfull είναι αυτή και τα είχε στην ζωή της και με τους δύο!