You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο Πρόεδρος του Ιράν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rensten
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.662
- Πόντοι
- 9.297
Θα τους μαλακώσει τα κόκκαλα η θρησκευτική Αστυνομία...Οι Ιρανοί θα κάνουν το μεγαλύτερο γλέντι της ζωής τους μου φαίνεται
Μόνο έξω από τα σύνορα μπορούν να κουνηθούν.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Πέθανε ο πρόεδρος αλλά κομάντο κάνει φυσικά ο Αλί χάμενει.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Nαι, δεν ξεραμε να στηριζουμε τους ισλαμοφασιστες. Ως γνησιους δημοκρατες να υποθεσω?Δυστυχώς έχουμε κυβέρνηση που υποστηρίζει το Ισραήλ και ενώ είμαστε μια χώρα που ματωσε από τον ναζισμο και τον Φασισμό έχουμε πολλούς φασίστες......
Η αριστερίλα εχει σκοτωσει καθε υγιες εγκεφαλικο κυτταρο μου φαινεται.
Φυσικα στηριζουμε το Ισραηλ, αν πεσει το Ισραηλ εισαι ο επομενος
Ξυπνα
Rensten
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 747
- Πόντοι
- 21
Το Ιράν και η Ελλάδα δυστυχώς με μεγάλη δυσκολία θα ξεφορτωθούν τους διεφθαρμένους πολιτικούςΠέθανε ο πρόεδρος αλλά κομάντο κάνει φυσικά ο Αλί χάμενει.....
Rensten
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 747
- Πόντοι
- 21
Το ότι επειδή αντιπαθώ Ισραήλ δεν σημαίνει ότι είμαι αριστερός. Ένας φίλος μου αντιπαθεί Ισραήλ και είναι υπέρ Μοναρχιας.Nαι, δεν ξεραμε να στηριζουμε τους ισλαμοφασιστες. Ως γνησιους δημοκρατες να υποθεσω?
Η αριστερίλα εχει σκοτωσει καθε υγιες εγκεφαλικο κυτταρο μου φαινεται.
Φυσικα στηριζουμε το Ισραηλ, αν πεσει το Ισραηλ εισαι ο επομενος
Ξυπνα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αριστερος δεν εισαι, τους φασιστες τους κατακεραυνωσες ηδη, τι εισαι δηλαδη?Το ότι επειδή αντιπαθώ Ισραήλ δεν σημαίνει ότι είμαι αριστερός. Ένας φίλος μου αντιπαθεί Ισραήλ και είναι υπέρ Μοναρχιας.
Το Ισραηλ το αντιπαθουν οι νεοναζι, οι κομμουνιστες, οι ισλαμολαγνοι και οι ανοητοι. Διαλεξε. Γιατι επελεξες να μας πεις οτι αντιπαθεις το Ισραηλ και οχι την Χαμας ή έστω και τους δυο?
Το οτι ενας βασιλικος φίλος σου δεν χωνευει το Ισραηλ γιατι μου το λες? Τι αποδεικνυει αυτο?
Rensten
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 747
- Πόντοι
- 21
Αν θες να ακουστώ ειλικρινής και την Χαμας αντιπαθώ. Οι σιωνιστες και η Χαμας για εμένα είναι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Δεν την ανέφερα γιατί πολύ απλά δεν μου ήρθε στο μυαλό. Πιστεύω επίσης ότι εξίσου και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να καταργηθούν και πιστεύω ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε όλες τις ευθύνες μόνο στην ΝΔ στην Μελονι κλπ.Αριστερος δεν εισαι, τους φασιστες τους κατακεραυνωσες ηδη, τι εισαι δηλαδη?
Το Ισραηλ το αντιπαθουν οι νεοναζι, οι κομμουνιστες, οι ισλαμολαγνοι και οι ανοητοι. Διαλεξε. Γιατι επελεξες να μας πεις οτι αντιπαθεις το Ισραηλ και οχι την Χαμας ή έστω και τους δυο?
Το οτι ενας βασιλικος φίλος σου δεν χωνευει το Ισραηλ γιατι μου το λες? Τι αποδεικνυει αυτο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
ΜαλισταΑν θες να ακουστώ ειλικρινής και την Χαμας αντιπαθώ. Οι σιωνιστες και η Χαμας για εμένα είναι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Δεν την ανέφερα γιατί πολύ απλά δεν μου ήρθε στο μυαλό. Πιστεύω επίσης ότι εξίσου και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να καταργηθούν και πιστεύω ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε όλες τις ευθύνες μόνο στην ΝΔ στην Μελονι κλπ.
Αντιπαθεις το Ισραηλ, την Χαμας, τους φασιστες, το ΚΚΕ, τον Συριζα, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ.
Συμπαθεις κατι ή καποιον?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Πολύ άγευστος αυτός ο Ραισα σε σχέση με τον Αχμεντινετζαντ
Τον αστείο είναι ότι ο Ραισα είμαι εκλεγμένος ενώ ο ζελενσκι πλέον κατατάσσεται στους δικτάτορες κ επίσημα από σήμερα
Τον αστείο είναι ότι ο Ραισα είμαι εκλεγμένος ενώ ο ζελενσκι πλέον κατατάσσεται στους δικτάτορες κ επίσημα από σήμερα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ε καλα, αν δεν νιωθεις ανετα μην πιεζεσαι, σοβαρα μιλαωΚοίταξε να δεις.... Δεν συνηθίζω να λέω τι υποστηρίζω.... Αλλά είμαι υπέρ μοναρχιας όπως ο φίλος μου..... Αν θες να το συνεχίσουμε περαιτέρω προτείνω καλύτερα από πμ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι, τι εγινε σημερα?Πολύ άγευστος αυτός ο Ραισα σε σχέση με τον Αχμεντινετζαντ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.031
- Πόντοι
- 22.266
Ξεκίνησε η δικτατορία του ζελενσκι κ επίσημα σήμεραΕ καλα, αν δεν νιωθεις ανετα μην πιεζεσαι, σοβαρα μιλαω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι, τι εγινε σημερα?
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 446
Όλοι σήμερα: πέθανε ο πρόεδρος του Ιράν
Εγώ: ... @@m
Rensten
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 747
- Πόντοι
- 21
Εγώ όταν έμαθα την είδηση ότι σκοτώθηκε ήμουν σε φάση:Όλοι σήμερα: πέθανε ο πρόεδρος του Ιράν
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 491
Στο Ιραν εχει βρεθει ενα απο τα μεγσλυτερα κοιτασματα λιθιου στον πλανητη(βασικο υλικο των μπαταριων) που καλυπτει τις αναγκες της γης για τα επομενα 200 χρονια. Το Ισραηλ μεθοδευεσε τον πολεμο με την Παλαιστινη . Οι ισραηλινοι με τις τεχνολογιες που διαθετουν ξερουν ποτε κλανει και ρευεται ο οποιος εχθρος τους. Πως εγινε να την πατησει απο μερικους καμικαζι. Απωτερος στοχος ηταν να εμπλεξει το Ιραν σε ανεξελεγκτες καταστασεις και να παρει στα χερια την εκμεταλλευση των κοιτασματων . Ο τροπος θα φανει… ο θεος να βαλει το χερι του…
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 216
Πρέπει να είναι πολύ "in" στους κύκλους της να παίρνεις θέση.η χαζούλα αμαλ κλούνεϊ διώκει τον νετανιάχου
Και τι να κάνει δηλαδή; Να μαζεύει αντίκες;;;
Δεν ειναι και απιθανοστο μεταξύ Ιραν και Ρωσία κατηγορούν τους αμερικάνους πως ευθύνονται (έμεσα βέβαια) για το δυστύχημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K