captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.709
- Πόντοι
- 3.506
Το Eraserhead είναι η αγαπημένη μου ταινία από τις δικές του. Σπουδαίος!
Τυπε στον γαυρο καταλαβαινουν απολυτως τη λογικη του εκλειποντος.Τακαρε στη θυρα 7 καμινιων τον εμαθες τον Λινχ...
Ο,τι πέτυχες καλό είναι..Πριν 16 χρονια ειδα το Οδος Μαλχολαντ μαζι με 2 φιλος στο σπιτι του ενος. Αυτοι πιναν μπυρες και μαστουρωναν ολη την ωρα. Εγω επινα τσαι και ανοιγα συνεχει τα παραθυρα για να παρω καθαρο αερα. Οταν τελειωσε η ταινια εγω δεν ειχα καταλαβει τιποτα και μου την ελεγαν οι αλλοι οτι ειμαι χαζος που δεν καταλαβα. Οι λιωματαραιοι. Σεφτηκα να αρχισω το αλκοολ και τα ναρκωτικα μπας και αρχισω να καταλαβαινω τα νοηματα που καταλαβαν οι φιλοι. Αλλα προτειμησα να ζητησω το dvd ωστε να ξανα δω την ταινια με την υσηχια μου μπας και την καταλαβω. Τελικα το μονο που καταφερα ηταν να τον παιξω σε μια σκηνη με λεσβιακο.
δεν βγαζει κανενα νοημα αυτο που ειπες....σαν τις ταινιες του david lynch...Τυπε στον γαυρο καταλαβαινουν απολυτως τη λογικη του εκλειποντος.
Δεν καταλαβαινουν τι βλεπουν στην ομαδα τους αλλα συνεχιζουν διοτι πιστευουν οτι στο τελος Θα βγαλουν νοημα.
![]()
Τιτανοτεραστιος ο εκλιπών
Εδώ στην Αγελλάδα ήταν σχετικά άγνωστος .'Εξω μέτραγε πολύ. Η ιστοσελίδα μας έχει επίπεδο! Πρέπει να διοργανωθούν τρελλά γαμήσια , παρτούζες κ.α σε πινακοθήκες , αίθουσες τέχνης υπό τους ήχους Μπετόβεν , Μότσαρτ, Στραβίνσκι !Τιτανοτεραστιος ο εκλιπών
Με διαφορά ο πιο διάσημος άσημος που μετά το θάνατο του απασχόλησε το σαη μας με 2 σελίδες ήδη![]()
Νομιζω η σωστη ερωσηση θα ηταν, γυρισε καμμια τσοντα?Ήταν μπουρδελιάρης;