Νέα

Πέθανε ο David Lynch

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spipis71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 988
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.188
Πόντοι
3.506
Το Eraserhead είναι η αγαπημένη μου ταινία από τις δικές του. Σπουδαίος!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.132
Πόντοι
3.715
Καλό ταξίδι David, θα συναντηθούμε όταν είναι η ώρα εκεί πάνω να συζητήσουμε το τέλος του Twin Peaks γιατί με άφησες κρεμάμενο να αναρωτιέμαι.

Εμβληματική προσωπικότητα της τέχνης, πράγματι ιδιαίτερος κι αυτό που συνεπήρε στο έργο του συνολικά ήταν η έκφραση μιας ονειρικής κατάστασης, από παράδεισο κόλαση και τούμπαλιν με ένα μοναδικό γαργαλητό των ευαίσθητων χορδών της συνείδησης.

το DUNE πρέπει να το έχω παρακολουθήσει αρχή τέλος ίσαμε 500 φορές.

Νομίζω είχε να δώσει κι άλλο δρόμο στη φιλμογραφία, αλλά...τον πρόκαμε ο χάροντας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.151
Πόντοι
3.846
Μετά το Ιnland Empire (2006) έκανε μικρού μήκους, διαφημίσεις, βιντεο κλιπ δεν κατάφερε να κάνει άλλη μεγάλου μήκους. Η 3η σεζόν του Twin Peaks είχε 18 επεισόδεια ,το 8ο ήταν μια μαγεια αλλά γενικότερα φαινόταν ότι ήταν στο πόδι και έγινε για τα λεφτά. Αντίστοιχα είχε προσπαθήσει παλιότερα να κάνει μια κωμική σειρά το On the air ,ήταν κωμωδία αλλά δεν τράβηξε. Αυτό σπάνια το αναφέρουν επειδή δεν ήταν καλό. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί αποφεύγονται αναφορές στο Straight Story, τόσο μίσος πια για απλές ,συγκινητικές ιστορίες;

Ο τύπος είχε ξεκινήσει σαν ζωγράφος, ήταν σκηνοθέτης, έχει γράψει ένα βιβλίο, έχει κάνει μικρούς ρόλους σε ταινίες, έχει και 3 μουσικά άλμπουμ. Τεράστια μορφή.

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
114
Πόντοι
0
blue velvet, η καλύτερη ταινία του τριςμέγιστου, για΄μένα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Τακαρε στη θυρα 7 καμινιων τον εμαθες τον Λινχ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom