Νέα

nokia x6 η n97 mini;τι λετε?τι προτεινετε??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostixos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gothmog theBalrog

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
0
Εχω Χ6 καθοτι τρελλος ΝΟΚΙΑκιας.Καλο κινητο οχι τοσο ευχαριστημενος οπωσ με παλιοτερα smartphone.
Πρωτο μειον αμα το παρεις μεσω εταιριας(vod-win-cos) μπερδευουν τα live κτλ. με το wifi internet
και χρεωνεσαι χωρις να το καταλαβεις.Εχει επαρκεις ρυθμισεις για να το διορθωσεις αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο.
Ενα ακομη μειον για εμενα ειναι λογω touch-screen πολλες φορες τερματιζω κλησεις με το αγγιγμα του αυτιου μου.
Κατα τα αλλα σαν smart κανει παπαδες.Το i-phone που ειπαν και αλλα παιδια καλο αλλα μονο μετα απο "σπασιμο".
Συμβουλη συσκευη χωρισ λογισμικο παροχου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
έτσι κι αλλιώς θα σε κράζω ματάκια μου :-*
surprised-027.gif

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το i-phone που ειπαν και αλλα παιδια καλο αλλα μονο μετα απο "σπασιμο".

Με σπασιμο μου εβγαλε προβληματα...
Χωρις σπασιμο μια χαρα ολα....
Σιγα τα ακριβα παιχνιδια και προγραμματα απο 0,79 ξεκινανε οι τιμες και παρα πολλα ειναι και δωρεαν απο το i-tunes

Το εχω τιγκα στην μουσικη και τις ταινιες
και παρα πολλα παιχνιδια και εφαρμογες  ......

Μια χαρα ειναι και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος

Gothmog theBalrog

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
0
Και εγω με τα free του i-tunes το εχω αλλα εχει τοσες δυνατοτητες ανεκμεταλευτες που ειναι κριμα.
Ασπαστο το εχω και δεν τοι προσπαθησα (λογω εγγυησης) αλλα τι κανεις με navigation bluetoth και τοσα αλλα.
Οσο για πληρωμη στο tunes δεν χρισημοποιω ηλεκτρ.συναλλαγες εκ πεποιθησεως(δεν εχω-θελω πιστ.καρτα).Σαν απλο τηλ καλο
αλα αλλα ειναι πολυ καλυτερα με αποκορυφωμα το ποσο χαμηλο ηχο βγαζει το ηχειο στις κλησεις.Χωρις δονηση δυσκολα το ακους.

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
λοιπον οπως σας ειπα αυτα τα δυο μου δινουν τσαμπα...δεν δινω μια!!και για αυτο λεω πιο απο τα δυο....αλλα καταληγω στο χ6 για αυτο λεω...και σας ρωταω...το iphone to γουσταρω αλλα δεν ειναι καιρος για σπαταλες ασ απλωσουμε τα ποδια μας ως εκει που φτανουν τα ποδια μας τουλαχιστον τα δικα μου

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
To iphone 4 έχει πρόβλημα με την κεραία. Το έχει παραδεχτεί η apple και ψάχνει τρόπο να αποφύγει την ανάκληση που θα της κοστίσει 1,5 ΔΙΣ $!!!!!!!! Όποιος θεέλι κινητό "αιχμής" γαμώ τις επιλογές είναι Sony Ericson X10, HTC Desire και σε πιο φτηνό το Wildfire.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Εχω Χ6 καθοτι τρελλος ΝΟΚΙΑκιας.Καλο κινητο οχι τοσο ευχαριστημενος οπωσ με παλιοτερα smartphone.
Πρωτο μειον αμα το παρεις μεσω εταιριας(vod-win-cos) μπερδευουν τα live κτλ. με το wifi internet
και χρεωνεσαι χωρις να το καταλαβεις.Εχει επαρκεις ρυθμισεις για να το διορθωσεις αλλα μετα απο πολυ ψαξιμο.
Ενα ακομη μειον για εμενα ειναι λογω touch-screen πολλες φορες τερματιζω κλησεις με το αγγιγμα του αυτιου μου.
Κατα τα αλλα σαν smart κανει παπαδες.Το i-phone που ειπαν και αλλα παιδια καλο αλλα μονο μετα απο "σπασιμο".
καλή η ανάλυση

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
απο οτι βλεπω δεν υπαρχει συνοχη....τελοσ παντων...θα ρισκαρουμε!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κανενα απο τα δυο ....περιμενε λιγο...... :sunglasses:

OP
OP
prostixos2000

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
δυστυχως δεν μπορω να περιμενω...τελειωνει ι προσφορα...τρελλα λεμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom