Η πλάκα είναι ότι απαιτεί από τον πρόεδρο της Βουλής, να τον πάρει πίσω πάλι.Ο τύπος πρέπει να είναι τεράστιο λαμόγιο για να καταφέρει να είναι ο μόνος δημ. υπάλληλος που έχει απολυθεί...
Μιλάμε για τόννους θράσους...
Η πλάκα είναι ότι απαιτεί από τον πρόεδρο της Βουλής, να τον πάρει πίσω πάλι.Ο τύπος πρέπει να είναι τεράστιο λαμόγιο για να καταφέρει να είναι ο μόνος δημ. υπάλληλος που έχει απολυθεί...
Επαγγελματίας απατεώνας και λωποδύτης είναι εφόσον τα έχει κάνει όπως φέρεται να έγιναν. Απλά στη χώρα του Καραγκιόζη, για την πλειοψηφία είναι ''μάγκας'' και ντερτιλής, αφού παντού υπάρχουν μικρομέγαλοι απατεωνίσκοι μπαταχτσήδες που προσπαθούν με τη λαμογιά να κλέψουν και να ζήσουν εις βάρος των άλλων.Κάποιοι τον λυπούνται επειδή είναι τυφλος. Κανένα έλεος. Απατεώνας είναι και αν δε του άρεσε ο Εισαγγελάτος ας μην του μιλούσε. Ήθελε να γίνει διάσημος έστω και σαν ο μαλάκας της ημέρας.
Επαγγελματίας απατεώνας και λωποδύτης είναι εφόσον τα έχει κάνει όπως φέρεται να έγιναν. Απλά στη χώρα του Καραγκιόζη, για την πλειοψηφία είναι ''μάγκας'' και ντερτιλής, αφού παντού υπάρχουν μικρομέγαλοι απατεωνίσκοι μπαταχτσήδες που προσπαθούν με τη λαμογιά να κλέψουν και να ζήσουν εις βάρος των άλλων.
Θα πας μπροστά νέε μου.Για μενα ειναι μαγκας.
Προσωπικη μου αποψη.
Κι οπως ειπε δεν δαγκωσε κανεναν μεροκαματιαρη.
Στην Ελλαδα μονο με πουστιες πας μπροστα.
Κι αυτος ο μαγκας το καταλαβε καλα.
Η τρως η θαβσε φανε.
Δεν ξερω ολη του την ιστορια ομως δεν θα στεναχωρηθω για καποιον που με τοση ευκολια εδωσε 1 χρονο μπροστα λεφτα.
Παει να πει τα χει.
Στην χωρα που ο αγαθος και ο καλος ειναι μαλακας μονο ετσι πας μπροστα.Θα πας μπροστά νέε μου.
Επειδή μας διαβάζουν και πιτσιρικάδες:Για μενα ειναι μαγκας.
Προσωπικη μου αποψη.
Ναι! Εξέτασε πρώτα τα Ε1 των θυμάτων του!Κι οπως ειπε δεν δαγκωσε κανεναν μεροκαματιαρη.
Οχι δεν νιωθω ετσι.Επειδή μας διαβάζουν και πιτσιρικάδες:
Ο απατεώνας δεν είναι μάγκας.
Η γλώσσα δεν είναι προσωπική άποψη.
Ο μάγκας κλέβει τον απατεώνα. Αυτό είναι όμως δύσκολο βλέπεις. Θέλει... μαγκιά!
Ο απατεώνας κάνει το εύκολο: Κλέβει αυτόν που τον εμπιστεύεται (τον αφελή ή τον καλό που λες ότι γίνεται ... μαλάκας σε αυτή την χώρα ενώ παραλείπεις βολικά να πεις ότι αυτό γίνεται από άτομα που εσύ θαυμάζεις!)
Ναι! Εξέτασε πρώτα τα Ε1 των θυμάτων του!
Τώρα αν εσύ πιστεύεις τον απατεώνα όντως θα πας μπροστά όπως είπε και ο λάιον.
Οχι δεν νιωθω ετσι.
Δεν τον θαυμαζω.
Απλα εχω απογοητευτει απτο οτι με το μεροκαματο δεν πας μπροστα.
Οσες ωρες και να δουλευεις.
φελή ή τον καλό που λες ότι γίνεται ... μαλάκας σε αυτή την χώρα ενώ παραλείπεις βολικά να πεις ότι αυτό γίνεται από άτομα που εσύ θαυμάζεις!)
Ναι! Εξέτασε πρώτα τα Ε1 των θυμάτων του!
Τώρα αν εσύ πιστεύεις τον απατεώνα όντως θα πας μπροστά όπως είπε και ο λάιον.
Πως φιλε μου με 40€ θα μαζεψεις λεφτα να ξεκινησεις κατι?Μια χαρά πας μπροστά. Παραδείγματα σωρό από ΜΑΓΚΕΣ που τα καταφέρανε.
Αν σου φταίει το μεροκάματο ξεκίνα επιχείρηση: ΕΚΕΙ να δεις ΜΑΓΚΙΑ!
Και για να μην πει κανείς ότι σου μιλάω αφ'υψηλού: Ούτε εγώ «τα έχω καταφέρει» αλλά το ΠΑΛΕΥΩ!
Αν είσαι απογοητευμένος θα έρθουν και στιγμές που θα είσαι χαρούμενος και η λύση δεν είναι να εξυμνούμε τον κάθε κωλάνθρωπο!
Συνέχισε να το παλεύεις μέχρι τέλους - έτσι είναι η ζωή.
ΥΓ: Τα περί «μεροκάματου» και «πας μπροστά» είναι επίσης αρκετά σχετικά.
Αν θες το συζητάμε.
Αν δεν ξεχωριζεις το χιουμορ αδερφε μου δεν φταιω εγωΤετοια μυαλα εχει βγαλει η Ελλαδα...
Α οκ αδερφε μουε συγχωρειςΚαι εγω χιουμορ κανω, αναφερομαι σε εκεινον
Ας πάρουμε την μέση περίπτωση κάποιου που ξεκινάει:Πως φιλε μου με 40€ θα μαζεψεις λεφτα να ξεκινησεις κατι?
Μεχρι να πας σπιτι τα μισα τα χεις χαλασει.
Το συζηταω οοοσο θες ωρες ολοκληρες.