Νέα

Αδιανόητο: Αυνανίστηκε τέσσερις φορές την ώρα της πτήσης και συνελήφθη – Τον… έβγαζαν φωτογραφίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.188
Πόντοι
2.646
αυτο ακριβως ειναι το θεμα μας.
η γενετησια απολαυση ειναι μια φυσικη ανθρωπινη λειτουργια οπως ο θηλασμος η ουρηση η αφοδευση κτλ κτλ την οποια εχει δικαιωμα καθε ανθρωπος να ικανοποιει ειδικα οταν υπαρχει αναγκη....
εαν δεν εσταξαν τα ψωλοχυματα στην συνεπιβατιδα του, δεν υπαρχει κανεις λογος να κατηγορηθει για οτι δηποτε.

εγω αυτον τον ανθρωπο τον θεωρω εναν ακτιβιστη υπερ του δικαιωματος δημοσιου αυνανισμου και ως τετοιον πρεπει να τον αντιμετωπιζουμε ολοι μας ειδικα οι αντρες γιατι απο τις γυναικες δεν μπορουμε να περιμενουμε και πολλα, ειδατε τι συνεβει. η διπλανη του εβγαλε φωτογραφιες, διασκεδασε, ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕ ΚΑΙ και μετα τον κατηγγειλε....
Τυπε, στο έφτιαξα λίγο

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
μέσα είσαι φίλε εντούρο, με την απογείωση έπιασε δουλειά..." "Shortly after taking off, and while the aircraft was in the air, McGarity exposed his penis by pulling down his pants and shorts and began masturbating."

είναι και παππούς ο πούστης, πού τις βρήκε τόσες καύλες, θα χει να γαμήσει από τον α παγκόσμιο πόλεμο.

τυπε ξερεις τι ειναι να βλεπεις καθε μερα το γκρανι που εχει κιτρινισει απο την σαπιλα,και ξαφνικα να δεις το διμετρο μουνετο την αεροσυνοδο; :wanker: :wanker: :wanker:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
αυτο ακριβως ειναι το θεμα μας.
η γενετησια απολαυση ειναι μια φυσικη ανθρωπινη λειτουργια οπως ο θηλασμος η ουρηση η αφοδευση κτλ κτλ την οποια εχει δικαιωμα καθε ανθρωπος να ικανοποιει ειδικα οταν υπαρχει αναγκη....
εαν δεν εσταξαν τα ψωλοχυματα στην συνεπιβατιδα του, δεν υπαρχει κανεις λογος να κατηγορηθει για οτι δηποτε.

εγω αυτον τον ανθρωπο τον θεωρω εναν ακτιβιστη υπερ του δικαιωματος δημοσιου αυνανισμου και ως τετοιον πρεπει να τον αντιμετωπιζουμε ολοι μας ειδικα οι αντρες γιατι απο τις γυναικες δεν μπορουμε να περιμενουμε και πολλα, ειδατε τι συνεβει. η διπλανη του εβγαλε φωτογραφιες, διασκεδασε και μετα τον κατηγγειλε....
Αμάμητε να το ψάξεις...
Κσι γάμα επιτελους

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.236
Πόντοι
7.885
Τι ποινη του εριξαν αραγε?? Στο ελλαδα λογικα την ιδια μερα εισαι ελευθερος με καποιο ψευτοπροστιμο.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
απο μαλακιες μικροι αλλο τιποτα. κυριολεκτικα και μεταφορικα.
τον επαιζα τακτικα περπατωντας σε κεντρικο δρομο, με το κολπο με το μανικι, για οποιον ξερει.
σε σκοτεινες γωνιες, σοκακια αλλα και στην ταξη κατω απ το θρανιο.
το χειροτερο ολων, αραζαμε με εναν παλιοφιλο σπιτι του και μας τον εγλυφε ενα μικρο σκυλακι που ειχε.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
κι εγω απορω ωρες ωρες αλλα ετσι ειναι. αυτος μου πρωτοειπε για τη μαλακια και με εκανε σαν τα μουτρα του.
και σε ξεμπαρκες πυλωτες στην πισω μερια. καμια φορα μας επιαναν και οπου φυγει φυγει.
ενω στην ταξη, πρωτο η τελευταιο θρανιο για μια καθηγητρια που φοραγε φουστες και αναβα.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
μέσα είσαι φίλε εντούρο, με την απογείωση έπιασε δουλειά..." "Shortly after taking off, and while the aircraft was in the air, McGarity exposed his penis by pulling down his pants and shorts and began masturbating."

είναι και παππούς ο πούστης, πού τις βρήκε τόσες καύλες, θα χει να γαμήσει από τον α παγκόσμιο πόλεμο.

Ο τύπος φαινεται ζεν. Με τρελαίνει το μισο γαμογελάκι. Φαινεται σε φάση:

"....Δε ξέρω τί λετε εσείς τύποι μου, αλλά εγώ την άρμεξα 4 φορές. Ήθελα να κάνω και το τσιγαράκι μου μετά, αλλά το γαμήδι το αεροπλάνο δεν επιτρεπει καπνισμα.."

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ο ένας ο αυνανας το παίζει στο αεροπλάνο ο αλλος τον επαιζε σε σουσαδικο με τη σερβιτόρα Ενώ του έφερνε τα σουσακια του ο τρίτος τον επαιζε στο πεζοδρόμιο..ρε που παμεεεεε γαμαει κανενας;
ενας ειναι σε ολες τις περιπτώσεις και εχει φαει μπαν

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
απο μαλακιες μικροι αλλο τιποτα. κυριολεκτικα και μεταφορικα.
τον επαιζα τακτικα περπατωντας σε κεντρικο δρομο, με το κολπο με το μανικι, για οποιον ξερει.
σε σκοτεινες γωνιες, σοκακια αλλα και στην ταξη κατω απ το θρανιο.
το χειροτερο ολων, αραζαμε με εναν παλιοφιλο σπιτι του και μας τον εγλυφε ενα μικρο σκυλακι που ειχε.
Ρε μαλακα:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: ποσες βαραγες την ημερα; Το σκυλακι δεν το λυπηθηκατε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
ενταξει τυποι ειπαμε.αυτονοητη η ερωτηση :confused: :confused: :confused:
ποιο μελος ειναι; :wanker: :wanker: :wanker:
σιγουρα ειναι αυτος ο τρελακιας ο μπαρμπαπηδουλας ,για τον οποιο υπαρχουν σοβαρες υπονοιες οτι εχει αναμιχθει σε υποθεση με φουλ φεης και ποδηλατο και σε υποθεση με αυνανισμο και χυσιμο τζαμιου αυτοκινητου ...λογικα στην προσπαθεια του να χαθουν τα ιχνη του ,μπηκε σε πτηση για αμερικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom