Giannis Ioan
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2017
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Στο φαί και στο γαμήσι ο Θεός δεν κάνει κρίση.
Στο φαί και στο γαμήσι ο Θεός δεν κάνει κρίση.
Μεγάλη Εβδομάδα και αρκετοί νηστεύουν. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να απέχεις και από κάθε σεξουαλική πράξη. Τι πιστεύετε σχετικά; Θα το κάνετε; Αντέχετε 1 εβδομάδα χωρίς σεξ; Και στην τελική, όπως έλεγε και η Θεοπούλα στο Παρά Πέντε: Κόβεται το σεξ;
Αποχή από πάσα ηδονή! Κι από συνουσία, κι από κάπνισμα κι από οινοποσία ή κάθε κατανάλωση οινοπνεύματος!
Αναφορικά τη κα. Θεοπούλα: Ο μέσος Έλληνας κομμένο το 'χει ούτως ή άλλως... η σύγχρονη κατάντια της φυλής μας...
σιγα την αυστηρη νηστεια που κανουν οι νεοέλληνες τυπε, περιμενουν να τελειωσει ο επιτάφιος να πανε σε ουζερι για καλαμαράκια, περιμενουν Μ.Σαββατο τη μαγειριτσα, το αρνι τη κυριακη :S
τωρα για το θεμα μας, εγω κολωνω να επι χρημασι τη Μ.Παρασκευη :S
Από πάσα ηδονή; Τώρα μας αποτελείωσες... Μήπως να θεωρήσουμε και τους φόρους ηδονή έστω και με τη μαζοχιστική έννοια για να γλιτώσουμε;
Μεγάλη Εβδομάδα και αρκετοί νηστεύουν. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να απέχεις και από κάθε σεξουαλική πράξη. Τι πιστεύετε σχετικά; Θα το κάνετε; Αντέχετε 1 εβδομάδα χωρίς σεξ; Και στην τελική, όπως έλεγε και η Θεοπούλα στο Παρά Πέντε: Κόβεται το σεξ;
οποιος εχει σατανόπουτσα μπορει να γαμησει? Η θα γινει κανα θαυμα να του γινει φιρουλί φιρουλά?
και κατι αλλο....ενταξει, το να εισαι πισωκοκκαλος το καταλαβαινω....το πιπονι γιατι απαγορευεται?
υπέθετα ότι ήμουν σαφής. Το μόνο σεξ που επιτρέπει η Χριστιανική θρησκεία είναι για τεκνοποίηση, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ. Γι αυτό και η ποινή για την ομοφυλοφιλία και την κτηνοβασία είναι ο Θάνατος. Γι αυτό και ο Θεός σκότωσε τον Αυνάν επειδή δεν έχυνε μέσα στη γυναίκα του αδερφού του για να την γκαστρώσει, αλλά στο πάτωμα. Μαλακία, πίπα, ισπανική με τα βυζιά, οποιαδήποτε άλλη εκσπερμάτιση απαγορεύεται ΡΗΤΑ. Οι αφέντες θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερους δούλους, και το Ιερατείο όσο το δυνατόν περισσότερα πρόβατα. Συνεργάστηκαν.
μπορείς να κάνεις το άλλο, κάνε ότι ακολασία γουστάρεις μέσα στο πάσχα (και πάει λέγοντας) και μετά πάνε για εξομολόγηση και η αμαρτία φεύγει
Νομίζω πως παρόμοια λογική οφείλεται για την υπογεννητικότηατα άρα εν μέρει για τον αποκισμό μας από τριτοκοσμικούς.
Λεω να ασπαστω το Ισλάμ να έχω τις γυναικαρες μου και τις παλλακίδες μου και να ενταχθω στους τζιχαντιστες.Ποιός ξέρει; Ισως όταν πάω στον Παράδεισο με περιμένουν οι παρθένες!Εδώ οι τζιχαντιστές έχουν φτιάξει ολόκληρο στρατό από σκλάβες του σεξ που τους ακολουθεί παντού...
Λεω να ασπαστω το Ισλάμ να έχω τις γυναικαρες μου και τις παλλακίδες μου και να ενταχθω στους τζιχαντιστες.Ποιός ξέρει; Ισως όταν πάω στον Παράδεισο με περιμένουν οι παρθένες!
Σύμφωνα με το Κοράνι ο άντρας μπορεί να έχει εκτός από 4 γυναίκες και πολλές παλλακίδες. Οταν πεθάνει στο τζιχάντ πάει στον Παραδείσι όπου τον ανταμείβουν 100 παρθένες.Υπάρχουν παρθένες;
Σύμφωνα με το Κοράνι ο άντρας μπορεί να έχει εκτός από 4 γυναίκες και πολλές παλλακίδες. Οταν πεθάνει στο τζιχάντ πάει στον Παραδείσι όπου τον ανταμείβουν 100 παρθένες.
Και πάντα είχα την εξής απορία: αν ο παράδεισος του άντρα είναι να έχει 100 παρθένες, η κόλαση για τις παρθένες είναι να έχουν έναν άντρα; Χαχαχα...
σωστο !
δεν το ειχα σκεφτει ετσι !