Νέα

Νιώθω χάλια... ψυχολογική υποστήριξη σας παρακαλώ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατι τελος παντων αυτες οι γυναικες που θελουν μονο γαμησι και τιποτα αλλο δεν μου τυχαινουν ποτε?

Γιατί ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ και απελπίζεσαι, πόσες φορές θα το πω πια; Βγες από το σπίτι σου χωρίς να σκέφτεσαι το γαμήσι αλλά το πώς αλλιώς θα περάσεις καλά ρε παιδί μου, χαλάρωσε.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ ρε φρεντυ και οι υπολοιποι που απαντησαν σαν ωριμοι ανθρωποι.
Αυτο ποθ με ενοχλει συμφωνα με το μνμ σου ειναι το γιατι τελος παντων αυτες οι γυναικες που θελουν μονο γαμησι και τιποτα αλλο δεν μου τυχαινουν ποτε?ειπαμε ...δεν ειμαι και ασχημος..παρολα αυτα σε ευχαριστω φιλε!
Συγγνώμη ρε φίλε αλλά με μπέρδεψες :huh: αν κατάλαβα καλά σε πίκρανε ότι η γκόμενα ήταν πολλαπλής χρήσης ή ότι άλλαξε στάση μαζί σου;;; :think:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ ρε φρεντυ και οι υπολοιποι που απαντησαν σαν ωριμοι ανθρωποι.
Αυτο ποθ με ενοχλει συμφωνα με το μνμ σου ειναι το γιατι τελος παντων αυτες οι γυναικες που θελουν μονο γαμησι και τιποτα αλλο δεν μου τυχαινουν ποτε?ειπαμε ...δεν ειμαι και ασχημος..παρολα αυτα σε ευχαριστω φιλε!
Λοιπον ξερεις κατι φιλε μου?...η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχουν 'γυναικες που θελουν μονο γαμησι'...υπαρχουν ομως 'στιγμες που καποιες γυναικες θελουν μονο γαμησι'...και στη  θεση αυτων των 'καποιων γυναικων' μπορει να μπει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απο την πιο 'αγια' μεχρι και την πιο 'πουτανα'...αυτο που εσυ μπορεις να κανεις ειναι να εισαι αρκετα ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ να δεις ΠΟΤΕ η αλλη ειναι προθυμη για κατι τετοιο και φυσικα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να μην αφηνεις κατι που μπορεις να κανεις μαζι της σημερα,για την αυριανη μερα...μπορει τοτε τα πραγματα να ειναι εντελως διαφορετικα μεσα στο μυαλο της...

Α και το αλλο που λες με την ομορφια..στον ανδρα ΠΟΛΥ μικρο ρολο παιζει η ομορφια...ειναι απλα ο ΄κραχτης' για μια γυναικα,η πρωτη εντυπωση και ΤΙΠΟΤΑ παραπανω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αφού δε μιλάει τη γλώσσα...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ο φρεντι τα ειπε ολα. :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αυτα ειναι ρε φιλε!!!!
Δωσε και σωσε!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σόρυ povel, μου τελειώσανε. Μόνο αυτό βρήκα.

2280738698_8be492b312.jpg

Συγγνώμη xerw_gw? αν λες αλήθεια. Παρεκτραπήκαμε λίγο. Μη μασάς ρε  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι,μου φαινεται πως εχεις δικιο φρεντυ.
οσο για τον χιτμαν...πιο πολυ απο ολα με πειραξε η τεραστια κοροιδια πισω απο την πλατη μου

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα στο πω για αλλη μια φορα...ΑΛΗΘΕΙΑ λεω,και σου ευχομαι να μην ερθεισ ποτε μα ποτε σε αθτη την κατασταση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Bασικά xerw_gw? λεφτά έχεις πλέον καθόλου ? Ή είσαι broke ?

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που κολλαει η γλωσσα με το 19?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα στο πω για αλλη μια φορα...ΑΛΗΘΕΙΑ λεω,και σου ευχομαι να μην ερθεισ ποτε μα ποτε σε αθτη την κατασταση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη

Αν το λες σε μένα, δεν είπα ότι λες ψέματα.. Μόνο πριν το είπα, απάντησες και τελείωσε το θέμα.
Όσο για το άλλο που λες, και μου έχει τύχει και δεν ήμουν σε ξένη χώρα ώστε να μπορώ να το ξεχάσω πιο εύκολα. Είπαμε, πουτάνες και αρχίδια ένα σωρό υπάρχουν  ;)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
που κολλαει η γλωσσα με το 19?

Μην στραβωνεις ρε φιλε...
Απλα λεωω οτι εισαι πιτσιρικας ακομη και οσο μεγαλωνεις θα αντιλαμβανεσαι καλυτερα πως σκεφτονται οι γυναικες :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ναι,μου φαινεται πως εχεις δικιο φρεντυ.
οσο για τον χιτμαν...πιο πολυ απο ολα με πειραξε η τεραστια κοροιδια πισω απο την πλατη μου
Πραγματικά σε πιστεύω και σε κατανοώ απλά παρασύρθηκα από την συμπεριφορά πολλών που βγαίνουν σε κάθε τέτοιο θέμα και <<το κράζουν>>!!! :headbang:
Συγγνώμη λοιπόν!!! :rockon:

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λογικο ειναι να βγαινουν μερικοι και να το κραζουν το θεμα.προφανως βρισκονται σε αλλη φαση της ζωης τους.
δεν χρειαζεται να ζητας για κατι συγγνωμη.εχω κατανοηση.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ο freddie krueger βασικά τα είπε άριστα!!!! ;)
Το σημαντικότερο αλλά και δυσκολότερο ποτέ μα ποτέ να μην πέφτεις(από γυναίκα είναι πολύ δύσκολο)!!! :rockon:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κατσε ρε κολλητε....σε τι φαση δηλαδη..???

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απλα παραθετω ενα μικρο κομματι της ζωης μου,που δεν με τιμαει και τοσο...μιλαμε οτι με κερατωσε η αλλη..και απλα ζηταω μονο λιγη συμπαρασταση επειδη ειμαι μονος μου εδω και δεν εχω κανεναν να μιλησω.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καλά ρε, μη βαράς, λίγο χαβαλέ κάναμε. Σόρυ τότε και περαστικά. Συμβουλές δε δίνω γιατί είμαι ανώριμος όπως κατάλαβες. :grin:
Η αλήθεια είναι ότι στη φάση που είσαι δεν έχω έρθει ποτέ, αλλά σε όλους τυχαίνει πάνω-κάτω αυτό που πέρασες. Οι μελαγχολικοί τύποι κάθονται και σκάνε για ένα διάστημα και τους περνάει. Οι υπόλοιποι το ξεπερνάνε με άλλες γυναίκες (συνήθως πουτάνες) και γέλιο/χαβαλέ. Πάντως τέτοιες καταστάσεις ξεπερνιούνται πολύ πιο εύκολα απ' όσο αρχικά νομίζει ο καθένας. Αυτά και καλό βράδυ.

00-deemage_-_a_fucker_a_day.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom