Νέα

Νιώθω χάλια... ψυχολογική υποστήριξη σας παρακαλώ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τελείωσα τη σχολή , έκανα ERASMUS στη Ποετογαλία και θα φύγω Σεπτέμβριο Σουηδία .
Μη μασάς , καλύτερα είσαι στο εξωτερικό . Μετα από 4 χρόνια θα γυρνάς με δυνατό πτυχίο και θα έχεις σπρώξει και ξένα μουνιά . Πίστεψέ με στο μέλλον θα λες καλά έκανα και έκατσα
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!! :rockon:
Φίλε θεία τύχη να είσαι έξω και ας μην λες που.Μακάρι να μου συνέβαινε το ίδιο!!!!

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειπα κιολας...ελβετια.και δεν ειναι τοσο θεια τυχη,βγες πρωτα και θα καταλαβεις τι εννοω

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
απλα παραθετω ενα μικρο κομματι της ζωης μου,που δεν με τιμαει και τοσο...μιλαμε οτι με κερατωσε η αλλη..και απλα ζηταω μονο λιγη συμπαρασταση επειδη ειμαι μονος μου εδω και δεν εχω κανεναν να μιλησω.
Παραθετεις φιλε ενα κομματι της ζωης σου που δεν τιμαει καθολου την πρωην κοπελα σου...κι οχι εσενα...

Εκει που νομιζω εγω οτι εκανες το σφαλμα ειναι:1)Οτι απο τη στιγμη που σου ειπε η κοπελια πως πηδηχτηκε και αφησε στα κρυα του λουτρου τον αλλο ΔΕΝ επρεπε να εισαι ελαστικος μαζι της...και το οτι στο ειπε δεν την κανει ειλικρινη να ξερεις..η αληθεια ειναι ενα πολυ βαρυ και δυσκολοδηγητο οχημα που αν θελουμε να το οδηγησουμε σωστα πρεπει να το κανουμε με πολυ προσοχη και σεβομενοι παντα το καλο του αλλου...κι οχι να 'καβαλαμε' το οχημα αυτο και να ισοπεδωνουμε τα παντα!

Αλλωστε κατα τη γνωμη μου αν ηταν ειλικρινης θα ηταν πρωτα στον εαυτο της και δεν θα πηδιοταν με τον τυπο!Τα αλλα βραστα φιλε...
2)Το οτι υποτιμησες τον εαυτο σου λεγοντας οτι εσυ που χρειαστηκε να κανεις τοσα για κεινη πηρες το ιδιο με καποιον που δεν εκανε τιποτα...Αληθεια αυτο νομιζεις?Πηρες πολυ περισσοτερα λοιπον απο τον τυπο να εισαι 100% σιγουρος...κι επιπλεον ενα μαθηματακι:Να κανεις πραγματα ρομαντικα και ομορφα για μια γυναικα ΜΟΝΟ εφοσον εισαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι το κανεις επειδη στ αληθεια ετσι νοιωθεις κι ΟΧΙ γιατι θες 'να την καταφερεις'...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ναι η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος...προσπαθω να τα παιρνω λογικα τα πραγματα
αν σκεφτείς-σ'αυτή την περίπτωση-λογικά,θα δεις πως είναι καλό το ότι δεν είσαι εδώ(με "φόβο" να υπήρχαν συναντήσεις/κουβέντες,κτλ)και θα σου είναι και πολύ ευκολότερο να τραβήξεις....delete!από όλα το σκηνικό πάντως,αυτό που θα με χαλούσε περισσότερο(ΚΑΙ  εγωιστικά)είναι το "δούλεμα" πως "δεν έχεις δίκιο" ενώ εσύ ήδη ήξερες.και ίσως αυτό να σ'έχει πειράξει πιο πολύ(απόλυτα φυσιολογικό)
αυτά που γράφουμε πάντως,φίλε,δεν είναι "παρηγοριά",αλλά αλήθειες.όσο πιο πολλά πράγματα κάνεις αυτό τον καιρό(διάβασμα,μπάλα,διασκέδαση,ποτάκια,κτλ)τόσο πιο σύντομα θα είναι παρελθόν η όλη φάση

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μοναξια,νοσταλγια,και η ιδεα οτι τα φοιτητικα χρονια που λενε οτι ειναι τα καλυτερα τελικα ειναι τα χειροτερα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Καινούργιε , δεν είσαι ψυχολόγος , ψυχάκιας είσαι  :2funny: :cheesy:
Είπε το παιδί Ελβετία
Συμφωνώ,συγγνώμη παιδειά η ώρα σε συνδυασμό με το μυαλό μου φταίει!!! :grin:
Αλήθεια τι ώρα έχετε(εδώ στην Ελλάδα 5 το χάραμα);;;!!:think:

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μοναξια,νοσταλγια,και η ιδεα οτι τα φοιτητικα χρονια που λενε οτι ειναι τα καλυτερα τελικα ειναι τα χειροτερα

εδώ είναι που είσαι λάθος . Βασικά ακόμα δε ξεκίνησες . Κάνε αυτά που σε είπα και θα με θυμηθείς .
Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση για εξωτερικό και θες info στείλε PM

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ειπα κιολας...ελβετια.και δεν ειναι τοσο θεια τυχη,βγες πρωτα και θα καταλαβεις τι εννοω
Εμείς πάντως εδώ όλο βρύζουμε για το χάλι μας(σε όλους τους τομείς) αν συμβαίνουν και σε χώρα πρότυπο τα ίδια  :headbang:!!!
Υ.Γ.Μάλλον είσαι πολύ μαύρα χάλια και για αυτό η αποψή σου!!! :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Ε ΝΑΙ ρε φίλε, άμα κάθεσαι μέσα να μιζεριάζεις βέβαια είναι τα χειρότερα! Εσύ δυσκολεύεις τα πράγματα, δεν είναι τόσο χάλια από μόνα τους!

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Η μαλακία είναι ότι τα μαγαζιά κλείνουν νωρίς εκεί  :headbang: :headbang:

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σορρυ παιδες κατι επαθε ο ΗΥ μου.ευχαριστω για την συμπαρασταση παντως.
Καλη σας νυχτα.

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δε μας είπες τι σπουδάζεις !