Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

kpbak

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνοντας με τον kpbak θα προσθεσω πως ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ο αλογοσκουφης να παραιτειται απο τα βουλευτικλικια και την πολιτικη επειδη δεν εξελεγη.θα γυρισει λεει στα πανεπιστημια.δηλαδη ρε μεγαλε εμεις σε ψηφισαμε σε καναμε υπουργο οικονομιας ειχες μια πορεια και επειδη δεν βγηκες τα παρατας ολα και φευγεις??

αλλα ετσι ειναι η κονομα αν τα μασησεις ξεχνας και το ονομα σου.στα τσακιδια ρε αλητες και αυτη η φανη παλη να μην σωσει.

(οπως καταλαβατε ανηκω στο ποσοστο οσων εφυγαν απο νδ και πηγαν στον καρατζαφερη)

Αυτός ο αρχιμαλάκας που δεν κατάλαβε τι έγινε πριν λίγο καιρό είχε το θράσος να κατηγορεί και την οικονομική πολιτική της ΝΔ ποια ..... αυτή που αυτός ο καραγκιόζης έκανε . Αλλά τι περιμένεις ο κ. καθηγητής είναι υπεράνω όλων οι δικές του μαλακίες δεν πιάνονται
Αφήστε τον να πάει στα τσακίδια και να πάρει μαζί του και τον άλλο καθηγητή του συνταγματικού δικαίου ποιυ ακ΄μα δεν κατάλαβε οτι κάηκε η Αθήνα .........και ήταν υπερυπουργός τρομάρα του και μετά λέμε γιατί έχασε η ΝΔ καλά να πάθει αφού είχε μαζέψει όλα τα τσόλια που νομίζαν οτι τους είχαμε και υποχρέωση που μας πηδούσαν
ΡΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ
(εγώ δεν έφυγα στη ΝΔ είμαι ακόμη )

kpbak

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ε,οχι κι ετσι...ισα κι ομοια ειναι ο Ανδρεας με το παιντι?

Μετα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα γενικοτερα στην κοινωνια.

Παντως ΟΛΟΙ εδω μεσα-οι ΝΔ-ειναι ντουροι αντικουβελου,ισως δεν χαθηκαν ολα.
Μάλλον το παιντί είναι πιο μάγκας

Του είπαν περίμενε ,,,, μη μιλάς ,,,,,,,, σκάσε και βούλωστο,,,,,,,,,,και τόκανε
και νάτος τώρα μετά βαίων και κλάδων
και με τη ΝουΔουλα τελειωμένη

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
(οπως καταλαβατε ανηκω στο ποσοστο οσων εφυγαν απο νδ και πηγαν στον καρατζαφερη)

1) Μου βάζει 1400 για τους υμιυπαίθριους ενώ τους άλλους που έχουν χτίσει βίλες σε περιοχές που δεν επιτρέπεται καν η δόμηση δεν ασχολείται καν, την ίδια στιγμή που ο άλλος έδινε εκτασεις στους παπάδες και έκλεινε τη βουλή για να παραγραφτούν μου λέει εμένα (και όχι μόνο) ότι είμαι παράνομος για 10 τετραγωνικά και θέλω "τακτοποίηση" (όχι φυσικά νομιμοποίηση) .....
2)Μου κάνει έλεγχο το ίδιο το κράτος στο δρόμο (στα  village) για καυσαέρια και μου λέει ότι είμαι άριστος.Την ίδια στιγμή πάλι το κράτος μου λέει ότι απο 93 € θα πληρώνεις 210 επειδή είναι πάνω απο 10 χρόνια και οτι και καλά ρυπαίνει!! Αν ασπούμε και ότι ρυπαίνω που δε ρυπαίνω αφού αυτό το έχει πιστοποιήσει το ίδιο το κράτος μου λέει ότι αν πληρώσω μπορώ να ρυπαίνω όσο θέλω...!!!
Τελικά φταίω που είμαι φτωχός και έχω 900 κυβικά αμάξι cincuentseto!!

3)Πέρσι είχε 1 € η βενζίνη με 100 δολλάρια το βαρέλι.Φέτος πάλι το ίδιο έχει με 50 € το βαρέλι...

Πολύ λίγα αστεία αν και θα μπορούσα να πω πολύ περισσότερα.

Για να λέμε και την αλήθεια έκανε και αθλους...
1)Έχασε 8% σε δύο χρόνια (και εγώ σε ένα χρόνο δύο μισθούς από τα παραπάνω !!!)
2)Έκανε το κλόουν να κερδίσει με 10% διαφορά σχεδόν...

BORDELOOOOOOOOOOOOO REEEEEEE

TAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι τα αλλα υπουργεια λειτουργουσαν κανονικα??

Οχι.Το στυγκεκριμενο υπουργειο δοθηκε στην Ντορα για να αναπτυξει-δοκιμασει τις (ανυπαρκτες)
ηγετικες της ικανοτητες...Και τα εκανε σκ@τ@...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
H Νέα Δημοκρατία πρέπει να λύσει το θεμελιώδες πρόβλημά της

Πώς δηλαδή να αντιμετωπίσει την τρομακτική προπαγάνδα που ασκείται από όλα τα ΜΜΕ εναντίον της διαχρονικά,σε καθημερινή βάση και με ασύστολα ψεύδη.

Κορυφαία έκφραση προπαγάνδας ότι δήθεν ο Κραμανλής δεν δούλευε και ήταν μονίμως αμέτοχος

Και όμως μόνο το ασφαλιστικό που έλυσε με τον πιο ανώδυνο τρόπο  που κανένα ΠΑΣΟΚ σε 20 χρόνια δεν τόλμησε να ακουμπήσει συν την Ολυμπιακή,είναι 2 τεράστια επιτεύγματα που θάφτηκαν...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
και για τους ημιυπαιθριους και οι πρωην και οι νυν ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ..δικα μας ειναι και αμα γουσταρουμε θα χτιζουμε..δεν λετε ρε ζωα καλα που ειμαστε και εμεις και πουλατε κανενα τσιμεντακι-η οικοδομη εχει πεθανει ρε ζωα μονο ημιυπιθραιοι χτιζονται

(ετσι ρε ανατολακη και εσυ μεσα)

Επισκέπτης
Ενα σοβαρο ανθρωπο εχει η ΝΔ το Σιουφα και στην ψηφοφορια που εχετε βαλει τον ψηφιζει μονο ενας. Τοσο ζωα ειστε ρε νεοδημοκρατες που προτειματε τη Ντορα, τον Αβραμο και τον Ψωμιαδη. :headbang: :headbang: :headbang:

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και όμως μόνο το ασφαλιστικό που έλυσε με τον πιο ανώδυνο τρόπο  

Πλάκα κάνεις ? Αν πάρει κανείς 35αρις (όπως εγώ) και πιο μικροί σύνταξη, εγώ να κάτσω να με γ...
Δε λέω, φυσικά και το ΠΑΣΟΚ θεμελίωσε το μπάχαλο του ασφαλιστικού...λόγο των συνδικαλιστών και όχι μόνο.
Την Ολυμπιακή το ΠΑΣΟΚ ασφαλώς τη κατάντησε απίστευτο bourdelo αλλά και την πώληση της την επιβαρύνθηκα εγώ και εσύ γιατί έπρεπε να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο "καθαρή" για να την πάρει ο ιδιώτης.Κάτι ανάλογο έγινε και με τον ΟΤΕ.Που πήραν τρελά λεφτα (από εμάς φυσικά) για εθελουσία έξοδο κάποιοι εργατοπατέρες και όχι μόνο και κάνανε τουμπεκί...

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ενα σοβαρο ανθρωπο εχει η ΝΔ το Σιουφα και στην ψηφοφορια που εχετε βαλει τον ψηφιζει μονο ενας. Τοσο ζωα ειστε ρε νεοδημοκρατες που προτειματε τη Ντορα, τον Αβραμο και τον Ψωμιαδη. :headbang: :headbang: :headbang:
ελα ρε μαλακα τι κανεις? χαθηκες. τι εβγαλε ρε το χωριο πασοκ η νδ? τι παιχτικε?

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11

Πώς δηλαδή να αντιμετωπίσει την τρομακτική προπαγάνδα που ασκείται από όλα τα ΜΜΕ εναντίον της διαχρονικά,σε καθημερινή βάση και με ασύστολα ψεύδη.

Κορυφαία έκφραση προπαγάνδας ότι δήθεν ο Κραμανλής δεν δούλευε και ήταν μονίμως αμέτοχος

Και όμως μόνο το ασφαλιστικό που έλυσε με τον πιο ανώδυνο τρόπο  που κανένα ΠΑΣΟΚ σε 20 χρόνια δεν τόλμησε να ακουμπήσει συν την Ολυμπιακή,είναι 2 τεράστια επιτεύγματα που θάφτηκαν...

Ενταξει δεν εκανε μονο αυτο,εχει κανει κι αλλα καλα.Το θεμα ειναι ομως πως στο τελος σου αφηνει μια πικρη γευση με αυτα που δεν εκανε ή με αυτα που εκανε για να σε πατησει κι αλλο κατω.
Ενα απο μεγαλα οπλα  της ΝΔ για να κερδισει τις πρωτες εκλογες ηταν το "σεμνοτητα και ταπεινοτητα",λεξεις που απειχαν απο το Πασοκ.Ομως κατα την διαρκεια της διακυβερνησης αρισαν να σκανε οι βομβες και μαλιστα αρκετα νωρις με Ζαχοπουλαιους και τον αλλον που ηταν στο ΙΚΑ που μετετρεψαν το σεμνοι και ταπεινοι σε "γαματε αβερτα!!
Ενας φιλος μου ειχε πει καποτε :"ρε,το Πασοκ θελει να κυβερνησει για να κλεψει!αυτοι θελουν να κυβερνησουν για να γαμανε!!!"

Η γενικη εικονα παντως εμενα που μου αφησαν αυτες οι εκλογες ηταν εναν Γιωργακη που μπορει να εχει και γω δεν ξερω ποσα "κακα" αλλα επεισε.Και μαλιστα επεισε κανοντας πολυ κοσμο ακομα και νεοδημοκρατες να τον συμπαθησουν σαν ανθρωπο.

Επισκέπτης
ελα ρε μαλακα τι κανεις? χαθηκες. τι εβγαλε ρε το χωριο πασοκ η νδ? τι παιχτικε?
Με τη σειρα που στα γραφω στο χωριο που μενω.

ΠΑΣΟΚ
ΝΔ
ΚΚΕ
ΣΥΡΙΖΑ
ΛΑΟΣ

Ακριβη ποσοστα θα ξερω αυριο-μεθαυριο, παντως το ΠΑΣΟΚ παιρνει πανω απο 45%.

Στο χωριο απ΄οπου καταγομαι δεν ξερω αλλα παλια εβγαινε πρωτη η ΝΔ. Θα ξερω το επομενο ΣΚ που θα παω προς τα κει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486

Εσύ ή ζαλισμένος είσαι ακόμα από τα χθεσινά η τελείως-μα τελείως- εκτος πραγματικότητας.Με αναγκάζεις να πάρω θέση που δεν το θέλω αλλά,τι να πρωτοθυμηθούμε?
Το πάγωμα στους μισθούς?
Τις συντάξεις πεινας?
Τη "σεμνότητα" και "ταπεινότητα"?
Τις υποκλοπές?
Τους Πακιστανούς?
Το Βατοπαίδι?
Το "σπιτάκι" του Ρουσσόπουλου αξίας 40 (???) εκατομ ΔΡΧ(!!!)
Τα Δεκεμβριανά και την ανυπαρξία του Κράτους?
Τις φωτιές στην Πελοπόννησο,Πάρνηθα και τωρα Αττική?
Το "περιβάλλον" του Καραμανλή?(Αντώναρος,Ρουσσόπουλος,Ζαγορίτης,Αγγέλου)
Τη μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη?
Την υπόθεση του βασικού μετόχου?
Τις προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής?
Τη "ζαρντινιέρα" που τραυματισε τον Κύπριο?
Τις αναταραχές διαρκείας στην Παιδεία και την εμμονή της Μαριέττας?
Το "αναψυκτηριο" του Μαγγίνα?
Το Ζαχόπουλο?
Τις μίζες της SIEMENS?
Tο Ζορμπά?
Το C4I?
To Σκάνδαλο ΟΣΕ?  (πηγή:)
Και άλλα πολλά φίλε.Η ουσία ειναι πως η Νεα Δημοκρατία αποδοκιμαστηκε απο τη συντριπτική μερίδα του λαού ,ο όποίος βαρέθηκε τα λόγια τα μεγάλα και τις συγνώμες.Δεν αντέχουμε πια φίλε άλλη εξαθλίωση.Κάνε μια βόλτα σττις Τραπεζες να δεις καθε 27-28 πόσα γεροντάκια περιμένουν από τις 5 (!!) για να πάρουν 300 ευρώ και μετα να προσπαθούν να βγάλουν το μήνα.Αστα γιατί θα γράφω μέχρι αύριο Και για να σε προλάβω τα ίδια θα γράφω και μεθαύριο,αν ο Γιώργος γίνει έρμαιο των συμφερόντων.Που πολύ το φοβάμαι ,αλλά άντε να τον δούμε κι αυτόν...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χαιρετησε και ο σουφλιας....Α ρε το μητσοτακεικο...μισιον ακομπλισντ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Οπότε την θέση του θα πάρει...ο Αντώναρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :S

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χαιρετησε και ο σουφλιας....Α ρε το μητσοτακεικο...μισιον ακομπλισντ... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μπα, είχε πάρει τα μηνύματα και ετοίμασε ηρωική έξοδο...
Όσο για τον το mission accomplished, ναι. Συμφωνώ.
Βοήθησε όσο μπορούσε να κερδίσει ο γιωργάκης...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χαιρετησε και ο σουφλιας....

δεν θα μας λείψει καθόλου μα καθόλου

URL]]

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
δεν θα μας λείψει καθόλου μα καθόλου

http://[URL unfurl="true"]www.karagkiozis.com/fig_karag.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

O μεγάλος καραγκιόζης τη σου έφταιξε και τον παρομοιάζεις με αυτούς του απατεώνες ? :banghead: :banghead:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε δεν γαμιεστε για τα πολιτικα?Εχετε γεμισει ενα σαιτ με παπαριες κωστακης γιωργακης πασοκ νδ κκε και οτι αλλη παπαρια σας κατεβει.

Εαν θελουμε να ενημερωθουμε για τις παπαριες θα μπουμε σε αλλο σαιτ.Εδω ειναι σαιτ για πουτανες.

++++ απειρο!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Ίσως το πιο γέλιο post που έχει γραφτεί ποτε

Δώσε μεγάλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom