απο εχθες το βραδυ σκεφτομε το ποσο μαλακισμενος λαος ειμαστε ,δεν μπορω να πιστεψω το ποσο χειραγωγισιμοι ειμαστε και δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω γιατι και εγω καμια φορα παθιαζομε με αποτελεσμα να μην ειμαι αντικειμενικος.προσπαθωντας να ερμηνευσω την αναγκη του νεοδημοκρατη για αλλαγη στο προσωπο του σαμαρα -κοινως να ξεφυγουμε απο την οικογενειοκρατια-διαπιστωσα οτι ειμαστε αξιοι της ανιστορητης τυχης μας θα υποβαλλω τα εξης ερωτηματα τι σχεση εχει ο σαμαρας με την οικογενεια μπενακη ,την πηνελοπη δελτα ,τον εκπτωτο βασιλια ,γιατι οι αποστατες επανερχοντε σαν μελλοντικοι κυβερνητες,βλεπε καραμανλης μητσοτακης,σιμητης,σαμαρας.για ποσο μαλακες μας εχουνε?εχουμε τοσο αναγκη απο εθνοπροδοτες?ειμαστε μπουρδελο,για αυτο αλλωστε βρισκομαστε σε αυτο το σαιτ.ειναι αληθεια οτι τα μερμυγκια δεν θελουν λεοντες αρχηγους αλλα ελεος ξυπνατε μας ξεπουλανε στο γιουσουρουμ της παγκοσμιοποιησης εχουμε γινει αβουλη μαλακες χωρις οραμα ελπιδα σχεδιο μας γαμανε απο παντου και εμεις νομιζουμε οτι ξεσπαμε στις φτηνοπουτανες βγαζοντας ταεσωψυχα μας σε πεινασμενες πουτανες του ανατολικου μπλοκ προσπαθωντας ετσι να δειξουμε την ανωτερωτητα μας σαν λαος -και αυτο γιατι δεν γνωριζουμε τι εσημαιναν για τους προγονους μας οι ιεροδουλεςπορνες,εταιρες η οπως αλλιως σας βολευει να τις λετε.ζουμε σε μια κοινωνια παρτουζα οπου οι μισοι γαμανε τους αλλους μισους οι οποιοι χαιροντε που συμμετεχουν σε αυτο το οργιο χωρις να τους απασχολει τι ρολο εχουν σε αυτο το τρενακι....400 χρονια σκλαβιας εμφυλιοι,7 χρονια δικτακτοριας δεν μας εγιναν μαθημα θελουμε τον ναβατζη μας λαος που δεν θυματε θα τον γαμουν αιωνια ενω αυτος κοιματε.......