talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
θάθελες μωρή καριόλα.....σαμαράς ρεεεε.....στο πιτσούνι ήδη πρώτος με μεγάλη διαφορα.....ετσι....
να το κλείσουν το μαγαζί μια ώρα αρχύτερα.
θάθελες μωρή καριόλα.....σαμαράς ρεεεε.....στο πιτσούνι ήδη πρώτος με μεγάλη διαφορα.....ετσι....
να το κλείσουν το μαγαζί μια ώρα αρχύτερα.
κριμα τυπεΤυπε Χαμηλα..
κριμα τυπε
και θα κανε μπουγιο αν εβγαινε
θάθελες μωρή καριόλα.....σαμαράς ρεεεε.....στο πιτσούνι ήδη πρώτος με μεγάλη διαφορα.....
νομίζεις......
ενώ την ντόρα με το αντιμητσοτακικό ρεύμα που υπ΄ρχει θα την ψηφίσουν......κααααααλάααααα
κλάψε προβατάκι...
ο,τι μαλακία σας σερβίρει η πασοκική προπαγάνδρα την καταπίνετε αμάσητη....
περαστικά...
όσα βλέπω τώρα τα βλέπετε μετά από 2 χρόνια.
μετά θα είναι αργά.
είστε τόσο ζώα που πανηγυρίζετε που βγάζετε αρχηγό που σας έριξε από κυβέρνηση με λεφτά αυτού που ανέβασε το ΠΑΣΟΚ.
για τόσο ζώα μιλάμε.
και σου ξαναματαλέω... 3 μύρια δεξιούς που θες για να κυβερνήσεις μόνο αμα κατεβάσεις και από άλλη χώρα θα κάνεις κυβέρνηση. Κατάλαβέ το.
Πλερέζες στην Αραβαντινού.
[URL unfurl="true"]http://fimotro.blogspot.com/2009/11/blog-post_9524.html[/url]
Δεν έφταναν οι τσιγγάνοι που κινητοποίησε ο Νικήτας.
[URL unfurl="true"]http://fimotro.blogspot.com/2009/11/blog-post_1399.html[/url]
τυπε εγω ειμαι με τον πανικαΤυπε ποιον απο τους 3 θα ψηφιζες (λεμε τωρα απο τους τρεις)
μια που ο ΖΟΡΡΟ σουβλισε τον "ΑΒΡΑΜΗ"..
στη νέα γενιά πέρασε αυτό τάλε......ενώ την ντόρα με το αντιμητσοτακικό ρεύμα που υπ΄ρχει θα την ψηφίσουν......
δεν το γυρνάει ρε.....θα ψαρεύρει απο παντου΄....δεν είναι 93 πιά.....έχει την καβάντζα του αβραμό που θα βοηθάει για το κέντρο......και φυσικά θα καθαρισει τον καρατζαφύρερ......
α..και σου τα λέω εγώ αυτά που είμαιπερισότερο κεντρώος και λιγώτερο δεξιος.....
θα δείξει ρε.....ρο πολύ πολύ 8 χρόνια ΠΑΣΟΚ.....αν δεν κάνει ο αντωνάκης σε 4 χρόνια τον πούλο και άλλος...
δεν φοβάμαι πισωγύρισμα......εξάλλου τι λέμε τώρα...θ αποφασίσει η μπιλντεμπεργκ ποιός θα είναι αρχηγός και πότε θα κυβερνήσει.......