Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης δηλώνει σίγουρος ότι την 6η Δεκεμβρίου στις κάλπες δεν θα προσέλθουν μόνο υποστηρικτές της ΝΔ αλλά και υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μάλιστα θα ψηφίσουν τον ίδιο! «Καλά έκαναν οι Νεοδημοκράτες και ψήφισαν τον Γιώργο Παπανδρέου ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ το 2007. Καλά θα κάνουν και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν για τον αρχηγό της ΝΔ. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει συμφέρον σε αυτό. Όλοι πιστεύαμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα ήταν πολύ πιο εύκολος αντίπαλος για τον Καραμανλή από τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Τον υποτιμήσαμε όμως» τονίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη zougla.gr, επιβεβαιώνοντας ότι οι Νεοδημοκράτες που ψήφισαν τον Γιώργο Παπανδρέου το έκαναν επειδή τον θεωρούσαν πιο «εύκολο» αντίπαλο.

Σαν να λέει είμαι γελοίος,ελάτε Πασόκοι να με ψηφίσετε!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
[ οφ τοπικ ]

το δικο μου θρεντ με το ΙΔΙΟ ακριβως θεμα γιατι διαγραφηκε;;;;

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μας εχουν πρηξει τα γαμοκανναλα!

Διαδικασιες απο ΄δω απο 'κει και πιπες.........
Και δωσ'του παλι ανακοινωσεις και ομιλιες................

Οι δημοσιογραφοι οι οποιοι ειναι σχεδον ιδια φαρα με τους πολιτικους κοροιδευουν για αλλη μια φορα τον κοσμακη...........

Και ο κοσμακης αφου ειναι κοσμακης καλα να παθει.......

Η Ντορα θα βγει εννοειται.....

Παπανδρεου Πρωθυπουργος
Ντορα αρχηγος ΝΔ
Καραμανλης Προεδρος της ψευτοδημοκρατιας

Παρτε να εχετε........

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μας εχουν πρηξει τα γαμοκανναλα!

Διαδικασιες απο ΄δω απο 'κει και πιπες.........
Και δωσ'του παλι ανακοινωσεις και ομιλιες................

Οι δημοσιογραφοι οι οποιοι ειναι σχεδον ιδια φαρα με τους πολιτικους κοροιδευουν για αλλη μια φορα τον κοσμακη...........

Και ο κοσμακης αφου ειναι κοσμακης καλα να παθει.......

Η Ντορα θα βγει εννοειται.....

Παπανδρεου Πρωθυπουργος
Ντορα αρχηγος ΝΔ

Παρτε να εχετε........

εσυ κατι ξερεις και μας το κρυβεις.... :2funny: :2funny:

οντως ετσι θα πανε τα πραγματα... ;) ;) ;) ;)

[ εχω κι εγω τις πηγες μου...χαχα :2funny: :2funny: ]

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αρχηγική εμφάνιση λέει ο σαμαράς

Ο λαμπράκης προωθεί Σαμαρά λοιπόν

Την καημένη την κορούλα ποιος την προωθεί?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο Γιωργάκης.

Νομίζεις ότι τυχαία ο Πετσάλνικος έβαλε την ομιλία της στις 8, την ώρα που ξεκινούν τα δελτία ειδήσεων;

Ο Λαμπράκης νομίζω είχε ξανασπρώξει σαμαρά το 1993 ίσα - ίσα για να φύγει ο μητσοτάκουλας και μετά βέβαια μην τον είδατε το δολ για υποστήριξη...
Λέτε η ιστορία να επαναλαμβάνεται;

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Παπανδρεου Πρωθυπουργος
Ντορα αρχηγος ΝΔ

Παρτε να εχετε........

μεγαλε καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο , Καραμανλης Προεδρος της ψευτοδημοκρατιας , λαθος μεγαλε αυτος παει προεδρος στην SONY , λαθος σου τα ειπε η Παπαρηγα ...............

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ο Λαμπράκης νομίζω είχε ξανασπρώξει σαμαρά το 1993 ίσα - ίσα για να φύγει ο μητσοτάκουλας

.....το   '93    τον  Σαμαρα  τον   εσπρωξε   ο    πρακτωρας  της   Σταζι...........τρομερα   αφιερωματα  απο  τον   Φλας ( τοτε  θυμαμαι  υπηρχε   και  το  περιοδικο)...........εγω  αυτο   που  δεν  καταλαβαινω  ειναι  ποιο  εχει  απο  πισω  ο    Αβραμο.........η   Ντορα   ειναι   αχυρανθρωπος  των  Αμερικανων    ,  πηγε  και  στο  Μπιλντερμπερκ  να  παρει  εντολες........ο   Σαμαρας   το  '93   ηταν  στο  Μπιλντερμπερκ    στον    Αστερα  Βουλιαγμενης   και  λενε   οτι   εκει  πηρε   την  εντολη  να  ριξει την  κυβερνηση  της   ΝΔ...........τοσο  κομμα  για  τον  πουτσο  ειναι  που  πανε  να  βγαλουν  αρχηγο  εναν  που  εριξε  την  κυβερνηση  τους  για  30  αργυρια  και  που  μεχρι  πριν λιγα  χρονια  ηταν  στα αζητητα.......αυτο  αποδεικνυει    το  μεγεθος  της  ελλειψης  στελεχων  που  εχει  η  κεντροδεξια...... 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
.....το   '93    τον  Σαμαρα  τον   εσπρωξε   ο    πρακτωρας  της   Σταζι...........τρομερα   αφιερωματα  απο  τον   Φλας ( τοτε  θυμαμαι  υπηρχε   και  το  περιοδικο)...........εγω  αυτο   που  δεν  καταλαβαινω  ειναι  ποιο  εχει  απο  πισω  ο    Αβραμο.........η   Ντορα   ειναι   αχυρανθρωπος  των  Αμερικανων    ,  πηγε  και  στο  Μπιλντερμπερκ  να  παρει  εντολες........ο   Σαμαρας   το  '93   ηταν  στο  Μπιλντερμπερκ    στον    Αστερα  Βουλιαγμενης   και  λενε   οτι   εκει  πηρε   την  εντολη  να  ριξει την  κυβερνηση  της   ΝΔ...........τοσο   κομμα   για  τον  πουτσο  ειναι  που  πανε  να  βγαλουν  αρχηγο  εναν  που  εριξε  την  κυβερνηση  τους  για  30  αργυρια   και  που  μεχρι  πριν λιγα  χρονια  ηταν  στα αζητητα.......αυτο   αποδεικνυει    το  μεγεθος  της  ελλειψης  στελεχων   που  εχει  η   κεντροδεξια...... 
Παπανδερου
Καραμανλης
Ντορα

Ειναι το απολυτο σχημα της Λεσχης μπιλτνελμπεργκ.

Οσο για τους υπολοιπους που λενε μαλακιες.........

Ας θαυμασουν την αγνη και αμολυντη πολιτικη,οπως περιγραφουν και οι πολιτικοι...... :piss: :shit:
Τα προβατα ειναι εκατομμυρια και αυτο ακριβως αξιζουν.
Να τους υποτιμουν και να τους κοροιδευουν σε απολυτο βαθμο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Την καημένη την κορούλα ποιος την προωθεί?

Στο χέρι σου είναι.
Πήγαινε να την ψηφίσεις.

ο   Σαμαρας   το  '93   ηταν  στο  Μπιλντερμπερκ    στον    Αστερα  Βουλιαγμενης   και  λενε   οτι   εκει  πηρε   την  εντολη  να  ριξει την  κυβερνηση  της   ΝΔ

Το 91 και το 92 είχε πάει. Το 93 δεν.

Αλλά τι σημασία μωρέ έχουν οι ημερομηνίες. Την εντολή θα την λάμβανε έτσι και αλλιώς. Ακόμη και με ταχυδρομικό περιστέρι.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ισχύει ότι θα πάει η πιτσιρικαρία και θα ψηφίσει για χαβαλέ Ψωμιάδη? :2funny:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
παρακολουθωντας την συζητηση για τις προγραμματικες ειδα ενα πολυ δυνατο απο επιχειρηματολογια
ΜΠΑΤΣΟΚ γερα στελεχωμενο με τεραστιο πολιτικο κεφαλαιο πιστωμενο.Βεβαια ειναι στην καλυτεροτερη φαση του και η ιστορια λεει οτι ολες κυβερνησεις γρηγορα βαζουν τρικλοπεδιες στον εαυτο τους και πεφτουν στα σκατα.Θα δουμε...
Τα κομματα της αριστερας τιποτα το καινουργιο , μονο κλαμα
Λαος εντελως γειασου...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ μπορώ να πάω να βάλω υποψηφιότητα για την ΝΔ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το πρώτο του Φρανκενχάϊμερ. Το remake όχι.

Το remake μου άρεσε περισσότερο και ας έπαιζε στο πρώτο ο φρανκ σινάτρα και παρουσιάζονταν οι κομμουνιστές ως λοβοτομημένοι!
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Αν πάντως ξαναμιλήσει κανείς για λέσχη Μπίντελμπεργκ θα αρχίσω να κυκλοφορώ δημοσίως με κονκάρδα του ψωμιάδη!
Λες και αν υπήρχε διευθυντήριο του πλανήτη θα έκανε ετήσιες γενικές συνελεύσεις σαν ενοίκους πολυκατοικίας!
Ήμαρτον και πλησιάζει και το τέλος του κόσμου!

Επισκέπτης
σταματα σου λεω :2funny: :2funny: :2funny: δεν μπορω αλλο απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: με αυτα που λενε ουτε κοιλιακους δεν θα ξανακανουμε απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom