Νέα

Νίκη έμπαινες; Ποιό είναι το κόμμα του 2,9%

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίκη έμπαινες;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ξαναδιαβασε αυτα που εγραψα,μαλλον πασχεις απο διασπαση προσοχης,και βλεπεις παντου εχθρους.

Υ.Σ.:και για να διορθωσω την αντίφασή σου,οχι,το προβατο ΔΕΝ αμφισβητεί,καταπινει αμάσητα οπως σωστα αναφερεις.
Ωπερ σημαινει οτι αυτος που αμφισβητεί,δεν καταπινει αμασητα.
Και δεν θα κατσω να σου εξηγω τα αυτονοητα.
Καληνυχτα.
Τι καληνυχτα, 12 το μεσημερι ειναι. Σε ποια χωρα βρισκεσαι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Παραμύθης ειναι, η Dayana ηδη εχει επαφες με εναν κουβανό που ζει στις ΗΠΑ και θελει να την παρει εκει μαζι του, σιγα μην περιμενει απο τον βολκανο
Καλά ρε κομμουνίστρια πηγές να με πλασάρεις ;;άκου εκεί Κουβανό !!
Σα να λέμε Πακιστανούς επενδυτές ..
Σού είπα Αύγουστο Σεπτέμβριος αν θες κατεβαίνουμε κ δεν έκανα πλάκα κ θα πάμε cali , galapagos cruise ,cotopaxi trekking και Chimborazo hiking...νοικιάζουμε αμάξι ...μιλάμε 15 μέρες περιπέτεια κ ανάβαση....
Η άλλη φαίνεται προτιμά να πλένει πιάτα στο Μαϊάμι σε κουβάνικο εστιατόριο αντί να είναι στην πένα μαζί μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλά ρε κομμουνίστρια πηγές να με πλασάρεις ;;άκου εκεί Κουβανό !!
Σα να λέμε Πακιστανούς επενδυτές ..
Σού είπα Αύγουστο Σεπτέμβριος αν θες κατεβαίνουμε κ δεν έκανα πλάκα κ θα πάμε cali , galapagos cruise ,cotopaxi trekking και Chimborazo hiking...νοικιάζουμε αμάξι ...μιλάμε 15 μέρες περιπέτεια κ ανάβαση....
Η άλλη φαίνεται προτιμά να πλένει πιάτα στο Μαϊάμι σε κουβάνικο εστιατόριο αντί να είναι στην πένα μαζί μου
O Κουβανός μονο κομμουνιστης δεν ειναι, τρια εστιατορια εχει στο Μαιαμι (πού ηξερες για το Μαιαμι??) και δεν νομιζω να την θελει για λατζερα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
O Κουβανός μονο κομμουνιστης δεν ειναι, τρια εστιατορια εχει στο Μαιαμι (πού ηξερες για το Μαιαμι??) και δεν νομιζω να την θελει για λατζερα
Δλδ προτιμά το υποαναπτικτο Μαϊάμι από μια χώρα που ηγείτο της Τετάρτης βιομηχανικής επανάστασης;;;κ έχω κ σαξο (έτσι @athinaios44 ??) κ μάλιστα to φορτώνω με ωραία μουνια φίρμες τραγούδιστριες
Ρώτα κ ατηνεζο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δλδ προτιμά το υποαναπτικτο Μαϊάμι από μια χώρα που ηγείτο της Τετάρτης βιομηχανικής επανάστασης;;;κ έχω κ σαξο (έτσι @athinaios44 ) κ μάλιστα to φορτώνω με ωραία μουνια φίρμες τραγούδιστριες
Ρώτα κ ατηνεζο
Τωρα χωρις πλακα, μου περιγραφει η κολομπιανα τι δυστυχια κυκλοφορει στο Καλι, μου ελεγε οτι επισκεφθηκε μια φιλη της σε μια κωλογειτονια με το αυτοκινητο της, και οταν επεστρεψε σε μια ωρα, δεν υπηρχαν τα λαστιχα, μερα μεσημερι και εφερε την αστυνομια για να το παρει, εστω και χωρις λαστιχα, γιατι ηταν γυρω οι κλέφτες και την περιμεναν να της παρουν το κινητο ή ό,τι κοσμημα φορούσε. Εδω και τρεις μερες δεν εχουν φυσικο αεριο, λογω βλαβης και δεν θα εχουν για ενα μηνα, εκεινη μπορεσε να αγορασει ηλεκτρικο ματι για να μαγειρευει, αλλά κάποιες φιλες της δεν εχουν λεφτα να το παρουν (30 ευρω εχει) και δεν μπορουν να μαγειρεψουν, οπως και πολυς κοσμος. Πείνα, δυστυχια, μαυρίλα. Πεντε φιλες της, της ζητησαν να τους δανείσει το ηλεκτρικο ματι, μιλαμε για τραγωδίες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Τωρα χωρις πλακα, μου περιγραφει η κολομπιανα τι δυστυχια κυκλοφορει στο Καλι, μου ελεγε οτι επισκεφθηκε μια φιλη της σε μια κωλογειτονια με το αυτοκινητο της, και οταν επεστρεψε σε μια ωρα, δεν υπηρχαν τα λαστιχα, μερα μεσημερι και εφερε την αστυνομια για να το παρει, εστω και χωρις λαστιχα, γιατι ηταν γυρω οι κλέφτες και την περιμεναν να της παρουν το κινητο ή ό,τι κοσμημα φορούσε. Εδω και τρεις μερες δεν εχουν φυσικο αεριο, λογω βλαβης και δεν θα εχουν για ενα μηνα, εκεινη μπορεσε να αγορασει ηλεκτρικο ματι για να μαγειρευει, αλλά κάποιες φιλες της δεν εχουν λεφτα να το παρουν (30 ευρω εχει) και δεν μπορουν να μαγειρεψουν, οπως και πολυς κοσμος. Πείνα, δυστυχια, μαυρίλα. Πεντε φιλες της, της ζητησαν να τους δανείσει το ηλεκτρικο ματι, μιλαμε για τραγωδίες.
Να χαίρονται που έχουν κ ρεύμα
Πολλές χώρες δεν έχουν πρόσβαση ούτε σε νερό κ εσύ μιλάς για ηλεκτρικό ρεύμα ..
Κ κάθονται μερικοί κ βρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που πλέον πατάς κουμπί κ κατεβαίνουν μέσω hov gr oλα τα έγγραφα ...
Έχω πάει σε μέρος δίχως νερό κ ρεύμα κοντά Νταρφούρ κ έτρωγα σκέτα μακαρόνια σε λαδοχαρτο με χέρι ....
Η δικιά σου κ η Ντιάνα αγαπάνε την περιπέτεια σε βουνά κ νησιά;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Με τον ντορο που γίνεται γύρω απο την Νικη βλέπω τον Βελοπουλο να μην μπαίνει Βουλη η να μπαίνει οριακά.
αυτος ειναι και η αιτια που συσταθηκε αυτο το μπλε παραμαγαζο....να μαζευτουν τα σκορπια ψηφαλακια απο τα κωμματα απατεωνων...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Να χαίρονται που έχουν κ ρεύμα
Πολλές χώρες δεν έχουν πρόσβαση ούτε σε νερό κ εσύ μιλάς για ηλεκτρικό ρεύμα ..
Κ κάθονται μερικοί κ βρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που πλέον πατάς κουμπί κ κατεβαίνουν μέσω hov gr oλα τα έγγραφα ...
Έχω πάει σε μέρος δίχως νερό κ ρεύμα κοντά Νταρφούρ κ έτρωγα σκέτα μακαρόνια σε λαδοχαρτο με χέρι ....
Η δικιά σου κ η Ντιάνα αγαπάνε την περιπέτεια σε βουνά κ νησιά;;;
μαλακα μου μετα απο αυτο νομιζω μονο η μορντορ μπορει να καλυψει τα ταξιδιωτικα σου γουστα!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Κάποτε θα καταργηθεί αυτό το έκτρωμα...

Πόσες 4ετίες ΝΔ χρειάζεται ; Ήδη πέρασε μία. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ;;;
Μήπως είναι ευγνώμονες στον Κατρούγκαλο που τονΨΗΦΙΣΕ , ΓΙΑΤΙ ... ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ;;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Τωρα χωρις πλακα, μου περιγραφει η κολομπιανα τι δυστυχια κυκλοφορει στο Καλι, μου ελεγε οτι επισκεφθηκε μια φιλη της σε μια κωλογειτονια με το αυτοκινητο της, και οταν επεστρεψε σε μια ωρα, δεν υπηρχαν τα λαστιχα, μερα μεσημερι και εφερε την αστυνομια για να το παρει, εστω και χωρις λαστιχα, γιατι ηταν γυρω οι κλέφτες και την περιμεναν να της παρουν το κινητο ή ό,τι κοσμημα φορούσε.
Εσύ δεν μασάς τύπε. Το Σαξό δεν το αγγίζει κανείς !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα κάνεις εσύ τα έξοδα εννοείς ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Σε είχα ρωτήσει αν είσαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός ...;
Πλέον είμαι σιγουρος

Είναι δάσκαλος. Έκανε ποστ που δείχνουν ότι γνωρίζει το εκπαιδευτικό σύστημα και τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

Stories

Νέο!