Νέα

Νίκη έμπαινες; Ποιό είναι το κόμμα του 2,9%

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίκη έμπαινες;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Απ'τις φάτσες (των υποψηφίων) και μόνο καταλαβαίνει κάποιος πως πρόκειται για αίρεση...
Τι να λέει....
Οι φάτσες των Τσυριζαιων είναι σαν να είναι τρόφιμοι ιδρύματος...πως την κοπανησαν και κυβέρνησαν την Ελλάδα είναι απορίας άξιον.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Σε κάθε εκλογικό κέντρο υπάρχει
Δικαστικός αντιπρόσωπος
Εφορευτική επιτροπή
Εκπρόσωποι όλων των μεγάλων κομμάτων δηλαδή εκλογικοί αντιπρόσωποι
Όταν γίνεται η διαλογή και καταμέτρηση των ψηφοδελτίων είναι εκεί όλοι
Πώς μπορεί να γίνει νοθεία;
Εννοώ εις βάρος κάποιου κόμματος
Γιατί υπερ βουλευτή του ίδιου συνδυασμού μπορεί να γίνει
Γιατί δεν έχει κάθε βουλευτής τον εκπρόσωπο του
Και τον εκπρόσωπο ας πούμε του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ενδιαφέρει αν ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας προσθέσει σε υποψηφίο βουλευτη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ένα σταυρό
Αν δεν είναι αυστηρός και ο δικαστικός αντιπρόσωπος και η εφορευτική επιτροπή μπορούν για τους βουλευτές τα αποτελέσματα να μην είναι τα κανονικά
Όχι όμως για τα κόμματα
Δεν την ξέρω καλά την διαδικασία , αλλά απο οτι ακούω τα εκλογικά κέντρα στέλνουν κάπου τα αποτελέσματα (στους δήμους νομίζω ;)
Οπότε εκεί που τα στέλνουν δεν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή ; Και μετά οι δήμοι αν τα στέλνουν κάπου αλλού πχ στην singular η δεν ξέρω που μπορεί να τα στέλνουν , τέλος πάντων ... μακάρι η μόνη νοθεία που μπορεί να γίνει (αν μπορεί να γίνει) να είναι στο εκλογικό κέντρο.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
482
Πόντοι
36
Ξεφεύγεις...
Συγκρίνεις τον Ράμα που έχει κολλητούς ναρκεμπορους και στελέχη Μαφίας με έναν δάσκαλο;
Τέτοια Ευρώπη που βγάζει ταινίες με δωδεκάχρονα αγοράκια να φιλιούνται και αυτό το αισχος να προβάλλεται σε ελληνικό σχολείο να την βράσω...
Συνδιάζεις ανόμοια θέματα με σκοπό τον εντυπωσιασμό .... Ο Ράμα εξελίχθηκε σε ενα πανέξυπνο πολιτικό ον που απλά υπάρχουν υποψίες επαφών και γνωριμιών με πρόσωπα που αγγίζουν τον χώρο εμπορίας πράνομων ουσιών .... μα σε μια χώρα που σκοπός είναι ο εύκολος πλουτισμός αυτό συμβαίνει ..... εξ άλλου η αλβανία είναι μακράν τηε ΕΕ ..... και η γνώμη πολιτικών κύκλων στις βρυξέλλες είναι θετικές για τον εντι και πολυ αρνητικές για πρόσωπα σαν τον μπερίσα και τον ιλιρ μετα .....
Για το θέμα της προβολής της σουηδικής ταινίας πρεπει να το συζητήσουμε περισσότερο .... πάντως για ανηλικα 10-12 ετων ηταν μια αστοχη απόφαση της δασκαλας ...... εχει σχέση με φαινομενα απο το 2020 και μετέπειτα και την μετεξέλιξη της ευρωπαικής κουλτουρας και της ανεκτικότητας δυτικών πολιτισμών --- σκανδιναβιας .....

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.022
Πόντοι
96
Κάποιος εφοπλιστής έσπρωξε χοντρό χρήμα να γίνει σουσουρο τον τελευταίο μήνα..
:coffee:
Έχει γεμίσει το ίντερνετ με διαφημίσεις της νίκης προφανώς το σπρώχνει η ΝΔ με σκοπό, πρώτον να μην μπει ο βελοπουλοσ στη βουλή, μια δεύτερον, να έχει ο κουλης τη νίκη ως πιθανό κυβερνητικό εταίρο που θα κάνει ότι της πλέει η νδ

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.433
Πόντοι
1.346
τυπε εγω στις εκλογες την εστησα εξω απο ενα εκλογικο κεντρο να ζητιανεψω δουλεψω ,και χεστηκα στο ταληρο :wanker::wanker::wanker:
Enduro, επειδή στα στοιχήματα είμαι κιμπάρης :confused::confused::confused: και θέλω να πηδάω μοντέλα στα μπορντέλα θα ψηφίσω το κόμμα της Λατινοπούλου

έχει μέσα ωραία τεμάχια, τώρα αν φάω καμμιά γόβα κατακέφαλα από καμμιά Βατίδου, βγάλτε Amber Alert :confused::confused::confused:

Tέσπα, για να σοβαρευτούμε, όπως έγραψε κι ο @paparotriftoulas κάποιες σελίδες πριν, αρκεί να μπει μέσα και στις 10 πίπες οι 2-3 να είναι ΟΚ, εκτός κι αν προτιμάτε τους ζιφιούς του Κρίτωνα Αρσένη και τις νεκρές Μαρίες με τους σκορπιούς του Σπρίντζη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Συνδιάζεις ανόμοια θέματα με σκοπό τον εντυπωσιασμό .... Ο Ράμα εξελίχθηκε σε ενα πανέξυπνο πολιτικό ον που απλά υπάρχουν υποψίες επαφών και γνωριμιών με πρόσωπα που αγγίζουν τον χώρο εμπορίας πράνομων ουσιών .... μα σε μια χώρα που σκοπός είναι ο εύκολος πλουτισμός αυτό συμβαίνει ..... εξ άλλου η αλβανία είναι μακράν τηε ΕΕ ..... και η γνώμη πολιτικών κύκλων στις βρυξέλλες είναι θετικές για τον εντι και πολυ αρνητικές για πρόσωπα σαν τον μπερίσα και τον ιλιρ μετα .....
Για το θέμα της προβολής της σουηδικής ταινίας πρεπει να το συζητήσουμε περισσότερο .... πάντως για ανηλικα 10-12 ετων ηταν μια αστοχη απόφαση της δασκαλας ...... εχει σχέση με φαινομενα απο το 2020 και μετέπειτα και την μετεξέλιξη της ευρωπαικής κουλτουρας και της ανεκτικότητας δυτικών πολιτισμών --- σκανδιναβιας .....
Εγώ εντυπωσιάστηκα που έβαλες στην ίδια πρόταση τον Ράμα με τον Νάτσιο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Επαναφορά των στολών των μαθητών
Ειδικά κινητά για τους μαθητές που να μην περιέχουν social media
Σωστό...έχουν αποβλακωθει όλα τα παιδιά από 5 ετών και πάνω.
Μόνο από 18 ετών και πάνω συσκευές με πολλες εφαρμογές .
Σε πιο μικρές ηλικίες μόνο αφού υπογράψουν οι γονείς χαρτί που λέει ότι για κάθε εκνομη δραστηριότητα μέσω κινητού των παιδιών ευθύνονται ΟΙ ΙΔΙΟΙ μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά.
Σε περίπτωση σύλληψης παιδιού για τον παραπάνω λόγο ,αυτεπάγγελτη δίωξη και των γονιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Μόνο έτσι σφίγγουν οι κώλοι ...αρκετά το έχουμε ξεφτιλισει.Αυτα πρέπει να κοπούν ΧΘΕΣ...γιατί αλλιώς θα χάσουμε κι άλλες γενιές.

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Αυτές οι εκλογές θα έχουν πολύ ενδιαφέρον...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Μόλις το είδα και εγω και έλεγα να το κοινοποιήσω αλλά με πρόλαβες :cheesy:

Για να δούμε αν κατέβει σαν ανεξάρτητος όπως λέει , η πως ακριβώς εννοεί ... δεν πολυκατάλαβα :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δεν την ξέρω καλά την διαδικασία , αλλά απο οτι ακούω τα εκλογικά κέντρα στέλνουν κάπου τα αποτελέσματα (στους δήμους νομίζω ;)
Οπότε εκεί που τα στέλνουν δεν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή ; Και μετά οι δήμοι αν τα στέλνουν κάπου αλλού πχ στην singular η δεν ξέρω που μπορεί να τα στέλνουν , τέλος πάντων ... μακάρι η μόνη νοθεία που μπορεί να γίνει (αν μπορεί να γίνει) να είναι στο εκλογικό κέντρο.
Στους Δημους και στις περιφερειες πανε αντιγραφα των βιβλιων με τα αποτελεσματα
Τα ψηφοδελτια και τα βιβλια πανε στο πρωτοδικειο, που βγαζει και το τελικο αποτελεσμα με βαση τα βιβλια που του πηγαν. Και αν υπαρχει αμφισβητηση ανοιγουν οι σακοι και μετρωνται τα ψηφοδελτια που ειναι μεσα.

Ελεος πια με την singular, πότε θα καταλαβετε οτι η singular εμπλεκεται μονο στην τηλεοπτικη μεταδοση? Ακομη καποιοι πιστευετε οτι βγαζει εκεινη το αποτελεσμα? Σοβαρα τωρα? Σοβαρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα κοπει παλι, παμε παρακατω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Έχει γεμίσει το ίντερνετ με διαφημίσεις της νίκης προφανώς το σπρώχνει η ΝΔ με σκοπό, πρώτον να μην μπει ο βελοπουλοσ στη βουλή, μια δεύτερον, να έχει ο κουλης τη νίκη ως πιθανό κυβερνητικό εταίρο που θα κάνει ότι της πλέει η νδ
Κυβερνητικο εταιρο με 180 εδρες γιατι να θελει η ΝΔ?

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.927
Πόντοι
18.546
Αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι μιλάνε για νοθεία έχουν κάνει ποτέ στην ζωή τους εφορευτική επιτροπή ώστε να δούνε την διαδικασία. Φαντάζομαι πως όχι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι μιλάνε για νοθεία έχουν κάνει ποτέ στην ζωή τους εφορευτική επιτροπή ώστε να δούνε την διαδικασία. Φαντάζομαι πως όχι
Ανεξαρτητως απο αυτο ρε τύπε, τα εχουμε εξηγησει ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ φορες πώς βγαινει το αποτελεσμα, και μπαινεις εδω μεσα και βλεπεις ακομη ανθρωπους να πιστευουν οτι το αποτελεσμα το βγαζει η singular. Και ομως αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.438
Πόντοι
786
1. εάν δεν επιτρέπεται η συμμετοχή κόμματος με αφανή αρχηγό τον κασιδιάρη, πολύ περισσότερο δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του ιδίου του καταδικασθέντος...

2. στην Α αθηνών τα έγκυρα ήταν 246.000,
το 3% στην επικράτεια είναι 180.000 ψήφοι,

μάλιστα...
2 στους 3 θα ψηφίσουν κασιδιάρη...
ονειρώξεις

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.927
Πόντοι
18.546
Ανεξαρτητως απο αυτο ρε τύπε, τα εχουμε εξηγησει ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ φορες πώς βγαινει το αποτελεσμα, και μπαινεις εδω μεσα και βλεπεις ακομη ανθρωπους να πιστευουν οτι το αποτελεσμα το βγαζει η singular. Και ομως αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν.

άστα αυτά τώρα και πές μου τι έκανες με τον φίλο μου τον @sex volcano , τον βόλεψες ή όχι. Το παιδί έχει καλό σκοπό , θα το πάρει το κορίτσι :smiling-face-with-heart-eyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
άστα αυτά τώρα και πές μου τι έκανες με τον φίλο μου τον @sex volcano , τον βόλεψες ή όχι. Το παιδί έχει καλό σκοπό , θα το πάρει το κορίτσι :smiling-face-with-heart-eyes:
Παραμύθης ειναι, η Dayana ηδη εχει επαφες με εναν κουβανό που ζει στις ΗΠΑ και θελει να την παρει εκει μαζι του, σιγα μην περιμενει απο τον βολκανο

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Και τα κινητα και το internet ειναι ασφαλεις συνδεσεις που δεν υποκλεπτονται και δεν χακαρονται,έτσι?.......
Και οι οικονομικες ψηφιακες συναλλαγες μας ειναι ασφαλως εξασφαλισμενες ,σωστά?
Και δεν πιστευουμε επισης,οτου παντου υπαρχει ενας αδυναμος κρικος σε αλγοριθμους,που ειναι εγκατεστημενοι σε ταμπλετ,που πρωτη φορα χρησιμοποιηθηκαν φετος σε εκλογες.....
Δεν λεω οτι εχω αποδείξεις,μαλλον το αντιθετο συμβαινει,οτι ειμαστε πραγματικα προβατα,αλλα η μή αμφισβητηση του "δεδομενου","λογικου","ασφαλους" κ.ο.κ. ειναι το πρωτο και κυριοτερο βημα στην προβατοποιηση.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Λένε για καποιο εφοπλιστής που τυχαία ήταν μεγας χορηγος της xα
:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Και τα κινητα και το internet ειναι ασφαλεις συνδεσεις που δεν υποκλεπτονται και δεν χακαρονται,έτσι?.......
Και δεν πιστευουμε επισης,οτου παντου υπαρχει ενας αδυναμος κρικος σε αλγοριθμους,που ειναι εγκατεστημενοι σε ταμπλετ,που πρωτη φορα χρησιμοποιηθηκαν φετος σε εκλογες.....
Δεν λεω οτι εχω αποδείξεις,μαλλον το αντιθετο συμβαινει,οτι ειμαστε πραγματικα προβατα,αλλα η μή αμφισβητηση του "δεδομενου","λογικου","ασφαλους" κ.ο.κ. ειναι το πρωτο και κυριοτερο βημα στην προβατοποιηση.
Να πω για μια ακομη φορα οτι το αποτελεσμα των εκλογων ΔΕΝ βγαινει ηλεκτρονικα ή με "συνδεσεις", αλλά με χαρτι και μολυβι απο τα πρωτοδικεια? Κουραστηκα, μα το Θεο.

Υ.Γ1. Τα ταμπλετ ΔΕΝ χρησιμοποιηθηκαν τωρα για πρωτη φορα. ΕΛΕΟΣ. Χρησιμοποιηθηκαν και το 2019

Υ.Γ2. Πρόσεξε μηπως ΕΣΥ εχεις προβατοποιηθει, καταπινοντας αμασητη καθε παραλογη προπαγανδα.

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Να πω για μια ακομη φορα οτι το αποτελεσμα των εκλογων ΔΕΝ βγαινει ηλεκτρονικα ή με "συνδεσεις", αλλά με χαρτι και μολυβι απο τα πρωτοδικεια? Κουραστηκα, μα το Θεο.

Υ.Γ1. Τα ταμπλετ ΔΕΝ χρησιμοποιηθηκαν τωρα για πρωτη φορα. ΕΛΕΟΣ. Χρησιμοποιηθηκαν και το 2019

Υ.Γ2. Πρόσεξε μηπως ΕΣΥ εχεις προβατοποιηθει, καταπινοντας αμασητη καθε παραλογη προπαγανδα.
Ξαναδιαβασε αυτα που εγραψα,μαλλον πασχεις απο διασπαση προσοχης,και βλεπεις παντου εχθρους.

Υ.Σ.:και για να διορθωσω την αντίφασή σου,οχι,το προβατο ΔΕΝ αμφισβητεί,καταπινει αμάσητα οπως σωστα αναφερεις.
Ωπερ σημαινει οτι αυτος που αμφισβητεί,δεν καταπινει αμασητα.
Και δεν θα κατσω να σου εξηγω τα αυτονοητα.
Καληνυχτα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom