Νέα

Νίκη έμπαινες; Ποιό είναι το κόμμα του 2,9%

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίκη έμπαινες;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
εννοω να ψηφισω το κομμα ! αλλωστε στις επομενες εκλογες δεν βαζουμε σταυρο
Ούτε το ήξερα αυτό το κόμμα κ χωρίς δημοσιότητα απορώ πως πήρε κοντά 200 χιλιάδες ψήφους

Δίχως προβολή δίχως συνέντευξεις...απίστευτο

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Ούτε το ήξερα αυτό το κόμμα κ χωρίς δημοσιότητα απορώ πως πήρε κοντά 200 χιλιάδες ψήφους

Δίχως προβολή δίχως συνέντευξεις...απίστευτο
Απλά τύπε πήραν γραμμή οι δεξιοί που ξεστατησαν

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι μιλάνε για νοθεία έχουν κάνει ποτέ στην ζωή τους εφορευτική επιτροπή ώστε να δούνε την διαδικασία. Φαντάζομαι πως όχι
Εγώ είχα κάνει εφορευτική μια φορά μόνο , το 2012 να ήταν ... έχει χρόνια πάντως. Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και πολλά απο την διαδικασία , άσε που απο οτι θυμάμαι μας είχαν διώξει με το που κλείσανε οι κάλπες η λίγο μετά ... ενω απο οτι διαβάζω εδω κάποιους τους κρατάνε όλο το βράδυ , να πέσαμε εμείς σε καλούς ; Δεν ξέρω ...
Πάντως είχα πάει κανονικά , ούτε άρρωστος το έπαιξα , ούτε είπα οτι δεν θέλω να συμμετέχω κτλ όπως άλλοι που διάβαζα τις προάλλες εδω.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Και εγώ το ίδιο: δύο φορές με κάλεσαν, πήγα και τις δύο φυσικά.
Έκατσα κανονικά, συννενοηθηκαμε με τα υπόλοιπα μέλη και μοιρασαμε τις ώρες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.845
Πόντοι
9.931
Εγώ είχα κάνει εφορευτική μια φορά μόνο , το 2012 να ήταν ... έχει χρόνια πάντως. Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και πολλά απο την διαδικασία , άσε που απο οτι θυμάμαι μας είχαν διώξει με το που κλείσανε οι κάλπες η λίγο μετά ... ενω απο οτι διαβάζω εδω κάποιους τους κρατάνε όλο το βράδυ , να πέσαμε εμείς σε καλούς ; Δεν ξέρω ...
Πάντως είχα πάει κανονικά , ούτε άρρωστος το έπαιξα , ούτε είπα οτι δεν θέλω να συμμετέχω κτλ όπως άλλοι που διάβαζα τις προάλλες εδω.
Και εγώ το ίδιο: δύο φορές με κάλεσαν, πήγα και τις δύο φυσικά.
Έκατσα κανονικά, συννενοηθηκαμε με τα υπόλοιπα μέλη και μοιρασαμε τις ώρες.
Και γιατι να μην παει κάποιος; Δεν το καταλαβαίνω! Μια εμπειρία ζωης ειναι και αυτο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Πόσες 4ετίες ΝΔ χρειάζεται ; Ήδη πέρασε μία. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ;;;
Μήπως είναι ευγνώμονες στον Κατρούγκαλο που τονΨΗΦΙΣΕ , ΓΙΑΤΙ ... ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ;;;
Μου περνάει από το μυαλό ...ακριβώς το ίδιο ακριβώς δεν συνέβη και με τις Πρέσπες άλλωστε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και γιατι να μην παει κάποιος; Δεν το καταλαβαίνω! Μια εμπειρία ζωης ειναι και αυτο.
Με καλέσανε το '99 στις Ευρωεκλογές.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
και μπράβο σου.
μακάρι να το έβλεπαν όλοι έτσι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Καλά ρε κομμουνίστρια πηγές να με πλασάρεις ;;άκου εκεί Κουβανό !!
Σα να λέμε Πακιστανούς επενδυτές ..
Σού είπα Αύγουστο Σεπτέμβριος αν θες κατεβαίνουμε κ δεν έκανα πλάκα κ θα πάμε cali , galapagos cruise ,cotopaxi trekking και Chimborazo hiking...νοικιάζουμε αμάξι ...μιλάμε 15 μέρες περιπέτεια κ ανάβαση....
Η άλλη φαίνεται προτιμά να πλένει πιάτα στο Μαϊάμι σε κουβάνικο εστιατόριο αντί να είναι στην πένα μαζί μου
Ο Κουβανός θα είναι κανενας μαφιόζος φορτωμένος χαρτί. Κάτι σαν τον σκαρφέις. Ή θα έχει κανένα γαμάτο νάιτ κλαμπ και θα την παραμυθιαζει ότι θα την κάνει τη νέα Τζέι Λο
Που πας ρε volcano ξυπόλητος στα κάρβουνα; Γεμάτος κουμποτρυπες θα γυρίσεις άμα σηκώσεις μάτια στην κολομπιάνα. Εδώ αυτή του Alex71 έχει στείλει για κόλλυβα τη μισή Κολομβία.
:confused:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Γιατί θεωρούν ότι "χάνουν τη μέρα τους" και "αφού δεν πληρώνομαι".

Ίσως και να έπρεπε να υπάρχει μια αποζημίωση, αλλά και χωρίς να υπάρχει, πάλι έπρεπε να πηγαίνουμε εφορευτική.
Από τις λίγες φορές που το κράτος σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε μια από τις τρεις εξουσίες, άμεσα.
Αλλά γκρινιάζουμε γιατί χάνουμε τον κυριακάτικο καφέ.
Και όπως σωστά ειπώθηκε παραπάνω, μπορείς, κατόπιν συνεννόησης, να πας για μερικές ώρες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Δλδ υπάρχουν 172 χιλιάδες Έλληνες που το ψήφισαν από στόμα σε στόμα;;
Έχεις ιδέα απο ΓΕΧΑ, ΧΑΝ, ΖΩΗ, ΣΩΤΗΡΑ; Να σε φυλάει ο Θεός από αυτές τις οργανώσεις. Ειδικά στα κατηχητικά του Σαββατοκύριακου γίνεται χαμός από κόσμο και τρελή κατήχηση. Έχει εκκλησίες φουλ από κόσμο στις λειτουργίες, με παπά και πιστούς να αλληλεπιδρούν κατά τη διάρκειά τους Όλοι αυτοί πόσο δύσκολο νομίζεις ότι είναι να καναλιστούν με το κυριακάτικο κήρυγμα ή τις εκδρομές της Ιεράς Μητροπόλεως σε προσκυνηματικούς προορισμούς;

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Γιατί θεωρούν ότι "χάνουν τη μέρα τους" και "αφού δεν πληρώνομαι".

Ίσως και να έπρεπε να υπάρχει μια αποζημίωση, αλλά και χωρίς να υπάρχει, πάλι έπρεπε να πηγαίνουμε εφορευτική.
Από τις λίγες φορές που το κράτος σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε μια από τις τρεις εξουσίες, άμεσα.
Αλλά γκρινιάζουμε γιατί χάνουμε τον κυριακάτικο καφέ.
Και όπως σωστά ειπώθηκε παραπάνω, μπορείς, κατόπιν συνεννόησης, να πας για μερικές ώρες.
Οι μπάτσοι παίρνουν 200ευρω για 8 ώρες που. Πάνε στο σχολείο στις εκλογέςκαι ρεπό την άλλη μερα, ο μαλακας της εφορευτικής δε παίρνει τιποτα

Έχεις ιδέα απο ΓΕΧΑ, ΧΑΝ, ΖΩΗ, ΣΩΤΗΡΑ; Να σε φυλάει ο Θεός από αυτές τις οργανώσεις. Ειδικά στα κατηχητικά του Σαββατοκύριακου γίνεται χαμός από κόσμο και τρελή κατήχηση. Έχει εκκλησίες φουλ από κόσμο στις λειτουργίες, με παπά και πιστούς να αλληλεπιδρούν κατά τη διάρκειά τους Όλοι αυτοί πόσο δύσκολο νομίζεις ότι είναι να καναλιστούν με το κυριακάτικο κήρυγμα ή τις εκδρομές της Ιεράς Μητροπόλεως σε προσκυνηματικούς προορισμούς;
Λογικά τα καημένα τα παιδάκια περνάνε δύσκολα εκεί μέσα με τους παπάδες και τους χριστιανοπληκτους, ποιος ξέρει τι τα κανουν

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Οι μπάτσοι παίρνουν 200ευρω για 8 ώρες που. Πάνε στο σχολείο στις εκλογέςκαι ρεπό την άλλη μερα, ο μαλακας της εφορευτικής δε παίρνει τιποτα
Απλό τύπε.. μη ζηλεύεις, γίνε μπατσος

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
Είπαμε, καλό θα ήταν να υπάρχει μια αποζημίωση για να γλιτώνουμε αυτού του είδους τη γκρίνια, αλλά και χωρίς αυτή θα πρέπει να πηγαίνουμε στην εφορευτική.
Είναι η άμεση συμμετοχή σου στην νομοθετική εξουσία.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Με διαφημίσεις σαν αυτή με τον τύπο που καλεί τον πατέρα του για καφέ, του πασάρει κύπελο καφέ - diversity κλείνοντας του το μάτι, ο πατέρας τον αγκαλιάζει πανευτυχής που ο γιόκας του γέρνει με χάρη και νοιώθει υπερήφανος για την θηλυκή πλευρά του υιού, προβλέπω η Νίκη να μπαίνει με τα μπουνια στην βουλή.

Βάλτε και το γεγονός ότι ο Κουλης (οπως και όλοι οι υπόλοιποι πλην ΚΚΕ νομίζω) , είναι λαθρολαγνος και λοατκι (αν και υποτίθεται, δεξιό κόμμα) , μην πω ότι η Νίκη σύντομα θα έχει 10%+.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Με διαφημίσεις σαν αυτή με τον τύπο που καλεί τον πατέρα του για καφέ, του πασάρει κύπελο καφέ - diversity κλείνοντας του το μάτι, ο πατέρας τον αγκαλιάζει πανευτυχής που ο γιόκας του γέρνει με χάρη και νοιώθει υπερήφανος για την θηλυκή πλευρά του υιού, προβλέπω η Νίκη να μπαίνει με τα μπουνια στην βουλή.

Βάλτε και το γεγονός ότι ο Κουλης (οπως και όλοι οι υπόλοιποι πλην ΚΚΕ νομίζω) , είναι λαθρολαγνος και λοατκι (αν και υποτίθεται, δεξιό κόμμα) , μην πω ότι η Νίκη σύντομα θα έχει 10%+.
Ακούγεται όμως οτι το συγκεκριμένο κόμμα το προωθούσαν και κυβερνητικά έντυπα , οπότε μήπως και το κόμμα αυτό είναι ανοιχτό σε συνεργασία με την ΝΔ ; Απο την άλλη δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που σίγουρα θα πεί όχι σε συγκυβέρνηση αν του γίνει πρόταση. Αλλά και όχι να πουν όλοι οι "μικροί" μπορεί να τα βρούνε με το Πασόκ τελικά :confused:

Αν κάποιος δεν θέλει την ισχυρή αυτοδυναμία που ονειρεύεται η ΝΔ , τι επιλογές έχει ; Ντε και καλά Σύριζα η ΚΚΕ που δεν θα συνεργαστούνε ; ΝΙΚΗ η Πλεύση για πολυκομματική Βουλή ; Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση ...

Σε αυτές λογικά κατεβαίνουν και οι Μπογδάνος - Εμφιετζόγλου αλλά και η Λατινοπούλου οι οποίοι όμως αφου δεν κατέβηκαν στις πρώτες να δούμε πόσο πήραν εκεί ... το πιθανότερο είναι πως θα μείνουν εκτός Βουλής.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Λογικά τα καημένα τα παιδάκια περνάνε δύσκολα εκεί μέσα με τους παπάδες και τους χριστιανοπληκτους, ποιος ξέρει τι τα κανουν
Τίποτα. Περνάνε ευχάριστα την ώρα με παιχνίδια και λογική κατήχηση. Σκοπός είναι να ξαναπάνε τα παιδάκια και μαζί με αυτά οι γονείς. Ώστε να έχουν επαφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom