Νέα

Νίκη έμπαινες; Ποιό είναι το κόμμα του 2,9%

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίκη έμπαινες;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    80

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο Κουβανός θα είναι κανενας μαφιόζος φορτωμένος χαρτί. Κάτι σαν τον σκαρφέις. Ή θα έχει κανένα γαμάτο νάιτ κλαμπ και θα την παραμυθιαζει ότι θα την κάνει τη νέα Τζέι Λο
Που πας ρε volcano ξυπόλητος στα κάρβουνα; Γεμάτος κουμποτρυπες θα γυρίσεις άμα σηκώσεις μάτια στην κολομπιάνα. Εδώ αυτή του Alex71 έχει στείλει για κόλλυβα τη μισή Κολομβία.
:confused:
Χθες μου ειπε οτι οταν ηταν 12 χρονων, επιχειρησε να δηλητηριασει τον πατερα της με ποντικοφαρμακο επειδη την εδειρε.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: resp

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Ακούγεται όμως οτι το συγκεκριμένο κόμμα το προωθούσαν και κυβερνητικά έντυπα , οπότε μήπως και το κόμμα αυτό είναι ανοιχτό σε συνεργασία με την ΝΔ ; Απο την άλλη δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που σίγουρα θα πεί όχι σε συγκυβέρνηση αν του γίνει πρόταση. Αλλά και όχι να πουν όλοι οι "μικροί" μπορεί να τα βρούνε με το Πασόκ τελικά :confused:

Αν κάποιος δεν θέλει την ισχυρή αυτοδυναμία που ονειρεύεται η ΝΔ , τι επιλογές έχει ; Ντε και καλά Σύριζα η ΚΚΕ που δεν θα συνεργαστούνε ; ΝΙΚΗ η Πλεύση για πολυκομματική Βουλή ; Πολύ μπέρδεμα η κατάσταση ...

Σε αυτές λογικά κατεβαίνουν και οι Μπογδάνος - Εμφιετζόγλου αλλά και η Λατινοπούλου οι οποίοι όμως αφου δεν κατέβηκαν στις πρώτες να δούμε πόσο πήραν εκεί ... το πιθανότερο είναι πως θα μείνουν εκτός Βουλής.
Να τα πάρουμε ένα ένα:

Δεν ξέρω τι ακούγεται και τι όχι. Όποιος ξέρει τι και πώς, να βγει με στοιχεία (λες και θα πάει κανείς φυλακή για ρεπορτάζ, αστεία πράγματα) .

Πλάκα - πλάκα, θεωρώ ότι μια συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, θα ωφελούσε την χώρα αν γίνονταν με Γιωργάκη και Σαμαρά. Για τώρα, δεν ξέρω, σίγουρα πάντως καλύτερα από τους φρενοβλαβεις του ΤΣΥΡΙΖΑ.

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ας αποφασίσει ο καθένας τι θέλει. Δεν με αντιπροσωπεύει κανένα μα κανένα κόμμα (μικρό ή μεγάλο) σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αποφασίζω για πολύ συγκεκριμένο λόγο κάθε φορά, αλλά και ξέροντας πώς πιθανότατα θα απογοητευθώ σύντομα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Απλό τύπε.. μη ζηλεύεις, γίνε μπατσος
Είτε δεν έπιασε το όριο από Πανελλήνιες είτε δεν έχει το όριο ηλικίας ...απαιτούνται πολλά προσόντα για Αστυνομία εδώ ενώ στην Γερμανία είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο.
Προφανώς ζηλεύει ο τύπος και ας κράζει...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Είτε δεν έπιασε το όριο από Πανελλήνιες είτε δεν έχει το όριο ηλικίας ...απαιτούνται πολλά προσόντα για Αστυνομία εδώ ενώ στην Γερμανία είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο.
Προφανώς ζηλεύει ο τύπος και ας κράζει...
Καλά προφανώς...
Μπορεί να του έφαγε καμία γκόμενα κανένας μπάτσος ή ακόμα χειρότερο να έφαγε κέρατο λόγω μπάτσου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.750
Πόντοι
2.356
Χθες μου ειπε οτι οταν ηταν 12 χρονων, επιχειρησε να δηλητηριασει τον πατερα της με ποντικοφαρμακο επειδη την εδειρε.
Μορφή!!!!! Όλους θα μας παραχώσει αυτή αν κάνουμε κανένα λάθος.
Αντί για ταξί και uber γιατί δεν ανοίγετε κανένα γραφείο τελετών; Εγγυημένη δουλειά θα 'χετε. :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μορφή!!!!! Όλους θα μας παραχώσει αυτή αν κάνουμε κανένα λάθος.
Αντί για ταξί και uber γιατί δεν ανοίγετε κανένα γραφείο τελετών; Εγγυημένη δουλειά θα 'χετε. :tooth:
Σε γραφειο τελετων δουλευει ο αδελφος της

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Kαι μιλαω απολυτως σοβαρα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Άλλη μια καινούρια τραβελοδιαφημιση από σαμπουάν. ... Βλέπω την Νίκη να γίνεται σύντομα αντιπολίτευση.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Είπαμε, καλό θα ήταν να υπάρχει μια αποζημίωση για να γλιτώνουμε αυτού του είδους τη γκρίνια, αλλά και χωρίς αυτή θα πρέπει να πηγαίνουμε στην εφορευτική.
Είναι η άμεση συμμετοχή σου στην νομοθετική εξουσία.
γιατι ο μπατσος δεν πληεωνεται,κια πολυ καλα μαλιστα,καθε μηνα?οταν τον λενε πανε σε σχολειο για τις εκλογες,γιατι πρεπει να παιρνει και 200 ευρω εξτρα?δεν παιρνει μισθο κανονικα για 22 μερες δουλεια το μηνα?(και εαν).οι μαλακες της εφορευτικης δεν παιρνουν τιποτα.αν ποτε με φωναξουν εφορευτικη,θα ξεχανω να δινω ψηφοδελτια της νουδουλας,τι να κανω,εχω αλτσχαιμερ

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
γιατι ο μπατσος δεν πληεωνεται,κια πολυ καλα μαλιστα,καθε μηνα?οταν τον λενε πανε σε σχολειο για τις εκλογες,γιατι πρεπει να παιρνει και 200 ευρω εξτρα?δεν παιρνει μισθο κανονικα για 22 μερες δουλεια το μηνα?(και εαν).οι μαλακες της εφορευτικης δεν παιρνουν τιποτα.αν ποτε με φωναξουν εφορευτικη,θα ξεχανω να δινω ψηφοδελτια της νουδουλας,τι να κανω,εχω αλτσχαιμερ
Φανταστικό.
Έτσι, μην σου παίρνουν τον αέρα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παραμύθης ειναι, η Dayana ηδη εχει επαφες με εναν κουβανό που ζει στις ΗΠΑ και θελει να την παρει εκει μαζι του, σιγα μην περιμενει απο τον βολκανο

Και θα προτιμησει τον Κουβανο λατζερη απο τον αρχοντα μεγαλοτσιφλικα τον φιλο τον Βολκανο;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Σωστό...έχουν αποβλακωθει όλα τα παιδιά από 5 ετών και πάνω.
Μόνο από 18 ετών και πάνω συσκευές με πολλες εφαρμογές .
Σε πιο μικρές ηλικίες μόνο αφού υπογράψουν οι γονείς χαρτί που λέει ότι για κάθε εκνομη δραστηριότητα μέσω κινητού των παιδιών ευθύνονται ΟΙ ΙΔΙΟΙ μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά.
Σε περίπτωση σύλληψης παιδιού για τον παραπάνω λόγο ,αυτεπάγγελτη δίωξη και των γονιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Μόνο έτσι σφίγγουν οι κώλοι ...αρκετά το έχουμε ξεφτιλισει.Αυτα πρέπει να κοπούν ΧΘΕΣ...γιατί αλλιώς θα χάσουμε κι άλλες γενιές.
Μόνο Χούντα μπορεί να τα κάνει αυτά

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν την ξέρω καλά την διαδικασία , αλλά απο οτι ακούω τα εκλογικά κέντρα στέλνουν κάπου τα αποτελέσματα (στους δήμους νομίζω ;)
Οπότε εκεί που τα στέλνουν δεν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή ; Και μετά οι δήμοι αν τα στέλνουν κάπου αλλού πχ στην singular η δεν ξέρω που μπορεί να τα στέλνουν , τέλος πάντων ... μακάρι η μόνη νοθεία που μπορεί να γίνει (αν μπορεί να γίνει) να είναι στο εκλογικό κέντρο.
Υπάρχουν τόσες ασφαλιστικές
Δικλείδες που πρακτικά είναι αδύνατον
Μέχρι αυτές τις εκλογές που τώρα μπήκαν κομπιούτερ και δεν ξέρω τι άλλαξε κοίταξε ποια είναι η διαδικασία και πώς είναι αδυνατον να γίνει μέχρι σήμερα τουλάχιστον νοθεία

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.313
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν τόσες ασφαλιστικές
Δικλείδες που πρακτικά είναι αδύνατον
Για πες μας για τα νιάτα σου ... πρόλαβες εκλογές με σφαιρίδιο ;
Στο δημοψήφισμα για το πολιτειακό το 1946 είχες ψηφίσει ;