ΤΖΕ ΤΟΥΤΗ ΕΙΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣ ! |
30 λεπτα 90
1 ωρα 140
μαλακες ξυπνατε ως τζε η χειροτερη ακριβωσε !
Ημουν έτοιμος να πω εν καιρός που θα αρχίσουν τα 250άρικα αλλά μάλλον θα ανακαλέσω. Θα αρχίσουν τα 300άρικα.
250 η άλλη
Ημουν έτοιμος να πω εν καιρός που θα αρχίσουν τα 250άρικα αλλά μάλλον θα ανακαλέσω. Θα αρχίσουν τα 300άρικα.
250 η άλλη
Επειδη επηγα πριν καμια εβδομαδα στη συγκεκριμενη εν με ερχεωσε παραπανο που πριν ασχετο οτι ειχε αλλαξει τις τιμες της στο σιτε!
Απλα καποιος εξυπνο βλακας ειπε της αποτι μου ειπε οτι για να εισαι φτηνη σημαινει εισαι ψευτικη....
Τα συμπερασματα δικα σας
παιζει ο τυπος που ειπες οτι λαλει της οτι εν φτηνη να της σπουρτισε οτι καμουμε "θεμα" για τις τιμες τις , τζε τωρα εφυεντο η κοκονα !
Nikmis δοκίμασες Alisa;
Τανια
Greek young girl from Greece offer special relaxing massage 100% real photos!!www.bazaraki.com
εχεις καποιος αποψη για την συγκεκριμενη ?
για πιαν αλισα λες φιλε? δηξε μου λινκ να σου πο
Για τούτη που ερώτας πιο πριν
Τανια
Greek young girl from Greece offer special relaxing massage 100% real photos!!www.bazaraki.com
εχεις καποιος αποψη για την συγκεκριμενη ?
την έχω εγώ, είναι εγχειρισμενη και το κρύβει, έχει τα κομπλεξ της προφανώς, εγώ δεμ γουστάρω εγχειρισμενες αν γουστάρεις ακούγεται οτι κάνει και πρωκτικό και είναι καλή, εγώ πήγα για 2 φορές καταλάβα τι παίζει πήρα τα λεφτά της δεύτερης φοράς παρόλο που δεν δοκίμασα ουτε πανο απο 5 λεπτά και εφυγα, η συγκεκριμένη βάζει πολλές αγγελίες στο καιρό άρχισα να την καταλαβαίνω σε όλες, ανορθόγραφη και υπερβολική πάντα
τρανς εκοπσεν τονΦιλε τι εννοεις εγχειρισμενη; Καισαρικη; Ή τρανς;
Σιγά μην εννοεί και αφαίρεση αμυγδαλών τυπεΦιλε τι εννοεις εγχειρισμενη; Καισαρικη; Ή τρανς;
Σιγά μην εννοεί και αφαίρεση αμυγδαλών τυπε