Τάνια, 11. 1 .2020 και ώρα 17. Διάρκεια 20 λεπτά. 50 Ευρώ .
Greek young girl from Greece offer special relaxing massage 100% real photos!!
www.bazaraki.com
Στο θέμα
Το σπίτι είναι δίπλα από την αγορά του Παππά απέναντι από το Pizza Hut, σε μία πολυκατοικία που όταν στο έβδομο όροφο μία γυναίκα γαμιέται, στο πρώτο όροφο η άλλη έχει οργασμό. Δηλαδή, ακούεται τα πάντα. Σπίτι καθαρό, περιποιημένο, δεξιά από την πόρτα έχει τηλεόραση με πολωνέζικο πρόγραμμα. Στο εργαστήριο δίπλα από το κρεβάτι υπάρχει κούνια για μωρά. Το δωμάτιο έχει όνομα „μαύροι στη σήραγγα“. Όταν έκλεισε πόρτα - σκοτάδι που δεν βλέπεις τη μύτη σου. Πρέπει να τη κοιτάς πριν να κλείσει πόρτα, μετά μόνο με χέρια σαν τυφλός.
Στο πρόσωπο
Τα βυζιά είναι σιλικόνη, ήταν άβαφη, ευγενικότατη, όλη την ώρα στο πληθυντικό, δηλαδή κύριε εσείς. Ερωτήσεις τύπου – Από πού είσαι, Τι δουλεία κάνεις, Είσαι παντρεμένος, Έχεις παιδιά, κτλ., είχα την εντύπωση σαν να είμαι στο ΤΑΕ και γράφει πρωτόκολλο. Πέρασα το στο έργο, σεξ για 20 λεπτά με 50 Ευρώ.
Στη ουσία
Πραγματικά κάτω από το μέσο όρο, πίπα με καπότα – στυλ γλύφω το δάχτυλο του νεκρού, γρήγορα στο γαμηση για να τελειώνουμε. Επιτρέπεται να γλύψεις κώλο αλλά δεν επιτρέπεται να γλύφεις μούνι. (Ύποπτο). Στη αλλαγή στάσης ασφαλίζει το όργανο σου για να μην στοχεύσεις άλλη τρύπα. Μόνο στο μούνι, κώλο λέει ότι δεν δέχεται, αλλά γλείψιμο κωλοτρυπίδας της αρέσει πολύ, και είναι και πολύ ανοιχτή. Στο έργο συμμετοχή μηδέν σαν είσαι νεκρόφιλος. Κάπου-κάπου λέει λίγο σκίσε με, σκίσε το μούνι μου κτλ., αλλά με ψυχή είναι κάπου στην Ελλάδα. Μετά από δέκα λεπτά μου λέει να σου την παίζω για να τελειώνεις. Την ρωτώ – στης μάπες σου και μου λέει ούτε σκέψη. Πάντως το μούνι της δεν είναι βαθύ και κατά πάσα πιθανότητα είναι τεχνητό. Για δέκα λεπτά την σφυροκόπημα και δεν μπόρεσα να τελειώνω. Έχασα την αναπνοή μου.
Συμπέρασμα
Ο φίλος μας xenitemenos1 είχε μάλλον δίκαιο, πρέπει να είναι τρανς με κομμένη πούτσα. Έπαθα ζημία 50, αλλά αυτά πού μας ενδιέφεραν έμαθα. Κάθε μάθημα κάτι στοιχίζει. Για το καλό της ομάδας εκσπερμάτωσα κιόλας. Δεν το λυπάμαι.