Εμενα μονο μσαζ μου εκανε
Κι εμένα και ήταν καλό το μασάζ αν και βρίσκεις και φτηνότερο και καλύτερο και καθαρότερο.
Εμενα μονο μσαζ μου εκανε
καποιος εισσιεν πει . νομιζω ως handjob παει. αλλα αποτη φαινεται δεν αξιζει.
Εγώ το είπα. Είπα ότι κάνει αν το ζητήσεις. Μια φορά πήγα και δεν θα θα ξαναπάω. Χώρος όχι πολύ καθαρός. Μύριζε έντονα σκόρδο και μπαχαρικά. Το μασάζ σχετικά καλό αλλά στα 35 βρίσκεις καλύτερα.πχ Σαννυ
Σωστός όπως το θέτεις. Συμφωνώ. Δεν μύριζε η ίδια αλλά ο χώρος.Διαφωνώ απο μια αποψη. Η Ινδη στα 35 ευρω κάνει μια ώρα μασαζ, η Σάννυ 30 ευρω για 30 λεπτά. Το μασαζ της ινδής είναι καλύτερο.
Όταν πήγα εγω δεν μύριζε. Είναι θεμα τι εφαγε όμως.
Σαν χώρος της Σαννυ είναι κλάσεις ανώτερος.
Για 1 ωρα επαγγελματικό μασαζ με 25 ευρω ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ είναι κοντά στο ξενοδοχείο Καστελι. Βάζει πινακίδα έξω στο πεζοδρόμιο.
Ακομα ένα είναι σε σπίτι στη Λακατάμια κάπου πισω απο το Μετρό. Είναι ασιατισσες. Μονο μασαζ κι εκει χωρις τιποτε αλλο. Αν καταλαβα καλά είναι το σπιτι του μαστρου τους που μιλάτε μαζί του για να εξηγησει που βρισκεται κλπ. Οταν πατε εκει ανοιγουν εκεινες.
Παλι καπου 30-35 ευρω την ώρα πολυ καλο μασαζ.
Επαναλαμβάνω, τα 2 τελευταία που ειπα ειναι Μονο μασαζ.
Διαφωνώ απο μια αποψη. Η Ινδη στα 35 ευρω κάνει μια ώρα μασαζ, η Σάννυ 30 ευρω για 30 λεπτά. Το μασαζ της ινδής είναι καλύτερο.
Όταν πήγα εγω δεν μύριζε. Είναι θεμα τι εφαγε όμως.
Σαν χώρος της Σαννυ είναι κλάσεις ανώτερος.
Για 1 ωρα επαγγελματικό μασαζ με 25 ευρω ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ είναι κοντά στο ξενοδοχείο Καστελι. Βάζει πινακίδα έξω στο πεζοδρόμιο.
Ακομα ένα είναι σε σπίτι στη Λακατάμια κάπου πισω απο το Μετρό. Είναι ασιατισσες. Μονο μασαζ κι εκει χωρις τιποτε αλλο. Αν καταλαβα καλά είναι το σπιτι του μαστρου τους που μιλάτε μαζί του για να εξηγησει που βρισκεται κλπ. Οταν πατε εκει ανοιγουν εκεινες.
Παλι καπου 30-35 ευρω την ώρα πολυ καλο μασαζ.
Επαναλαμβάνω, τα 2 τελευταία που ειπα ειναι Μονο μασαζ.
Έχω πάει πίσω από το Μετρο. Όπως το είπε ο φίλος.. πολύ καλό μασάζ με 30-35 ευρώ, με ζεστές πετσέτες στο τέλος.Αλλα ΜΟΝΟ μασάζ.
Ενας φιλος μου την επαθε μια μερα. Ηταν λιγο τακτικος. Πηγε 4 φορες σε ενα μηνα. Μια μερα, του λεει η κοπελα, τακα τακα;
Αμαν λέει. Αν σε μαθουν φαίνεται εχει εκπλήξεις. Ναι ναι της λεει. Ερχομαι σε ενα λεπτο του λέει.
Τα βγαζει ολα ο φιλος, γυριζει η κοπελα τον βλέπει. Νο Νο Νο του λέει. Τον βάζει να ξαναφορεσει εσωρουχο. Του δινει κατι τυλιγμένο. Το ανοιγει και... καταλαβε τι του ελεγε πιο πριν. Του έλεγε τάγκα τάγκα. Του εφερε να φορεσει ταγκα.
Ενας φιλος μου την επαθε μια μερα. Ηταν λιγο τακτικος. Πηγε 4 φορες σε ενα μηνα. Μια μερα, του λεει η κοπελα, τακα τακα;
Αμαν λέει. Αν σε μαθουν φαίνεται εχει εκπλήξεις. Ναι ναι της λεει. Ερχομαι σε ενα λεπτο του λέει.
Τα βγαζει ολα ο φιλος, γυριζει η κοπελα τον βλέπει. Νο Νο Νο του λέει. Τον βάζει να ξαναφορεσει εσωρουχο. Του δινει κατι τυλιγμένο. Το ανοιγει και... καταλαβε τι του ελεγε πιο πριν. Του έλεγε τάγκα τάγκα. Του εφερε να φορεσει ταγκα.
Χα χα.. Ωραίος.. Η αλήθεια εν τζιαι θέλει πολλά να την πάθεις.
Ρουμάνα 40+ δεν το αξίζειοι αλλα τουτι εσιει 2 χρονια που εφανιζεται. 90% εν δικες τις η φωοτογραφιες. καποτε εβαλε τζε το προγραμμα της τζε το κοστος .
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ?! ΖΗΤΑ 100 30 ΛΕΠΤΑ ?
τουτη ηταν 60ευρω 30 ωρα !
Επειδη επηγα πριν καμια εβδομαδα στη συγκεκριμενη εν με ερχεωσε παραπανο που πριν ασχετο οτι ειχε αλλαξει τις τιμες της στο σιτε!
Απλα καποιος εξυπνο βλακας ειπε της αποτι μου ειπε οτι για να εισαι φτηνη σημαινει εισαι ψευτικη....
Τα συμπερασματα δικα σας