facepisser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Ήταν Λάρνακα πριν όταν είδα την αγγελία της.
Μυριζομαι μούφα αγγελία.
Παραείναι κούκλα για 50€.
Εντάξει, δεν αποκλείεται να έχει έρθει και στην Κύπρο:
Ήταν Λάρνακα πριν όταν είδα την αγγελία της.
Μυριζομαι μούφα αγγελία.
Παραείναι κούκλα για 50€.
Εντάξει, δεν αποκλείεται να έχει έρθει και στην Κύπρο:
Έχει τον ιδιο αριθμό τηλεφώνου με μια Ευα που ήταν πριν καιρό στο site. Τώρα δεν την βρίσκω
Μούφα δεν λέω για το τηλέφωνο αλλά για το ότι τέτοιο μωρό είναι στα 50€.Είναι προφανές ότι, ναι μεν ανεξάρτητες, αλλά δε, κάποιοι τις διευκολύνουν με το να τους δώσουν αριθμό κινητού ή να τους βρουν διαμέρισμα. Ιδίως αυτές που έρχονται δυο-τρεις φορές το χρόνο για λίγες μέρες. Δεν σημαίνει ότι είναι μούφες. Το έχω προσέξει με πάρα πολλές.
Μούφα δεν λέω για το τηλέφωνο αλλά για το ότι τέτοιο μωρό είναι στα 50€.
Ρωτά ένας φίλος μου αν η Ινδή που κάνει μασαζ στην Παλλουριώτισσα κοντά στο LIDL προσφέρει κάτι παραπάνω απο μασαζ γιατί στο bazaraki είναι στις υπηρεσίες αισθησιακού μασαζ.
Εγώ που πήγα μόνο μασάζ έκανα και τίποτε περισσότερο δεν ζήτησα έτσι δεν ξέρω αν έχει τιποτε παραπανω. Σαν οικογενειακό σπίτι μου φάνηκε. Ξέρει κάποιος περισσότερα;
Στον παίζει αν το ζητήσεις όμως.
Έχει τον ιδιο αριθμό τηλεφώνου με μια Ευα που ήταν πριν καιρό στο site. Τώρα δεν την βρίσκω
η αγγελία της ?Ρωτά ένας φίλος μου αν η Ινδή που κάνει μασαζ στην Παλλουριώτισσα κοντά στο LIDL προσφέρει κάτι παραπάνω απο μασαζ γιατί στο bazaraki είναι στις υπηρεσίες αισθησιακού μασαζ.
Εγώ που πήγα μόνο μασάζ έκανα και τίποτε περισσότερο δεν ζήτησα έτσι δεν ξέρω αν έχει τιποτε παραπανω. Σαν οικογενειακό σπίτι μου φάνηκε. Ξέρει κάποιος περισσότερα;
η αγγελία της ?