marios-sexguy
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες. οποιος θελει το τηλ βουλγαρας που κανει massage με happy ending να μου στειλει μηνυμα
ενδιαφέρομαι φίλε μ... γαμήσι δεν έχει?καλησπερα συναγωνιστες. οποιος θελει το τηλ βουλγαρας που κανει massage με happy ending να μου στειλει μηνυμα
καλησπερα συναγωνιστες. οποιος θελει το τηλ βουλγαρας που κανει massage με happy ending να μου στειλει μηνυμα
Βρήκα τηλέφωνο στις αγγελίες για εσκορτ σε διαμέρισμα σε παράδρομο τις κεννετι κοντά στην Εληνική Τράπεζα. Ξέρεις κανείς τι παίζει με αυτήν? Είναι καλή ή κανένα μάζο..? Που μίλησα μαζί της μ είπε για 50 ευρώ...
Στείλτο και σε μένα σε παρακαλώ. Περίπου ποιας ηλικίας είναι; Είναι εμφανίσιμη;καλησπερα συναγωνιστες. οποιος θελει το τηλ βουλγαρας που κανει massage με happy ending να μου στειλει μηνυμα
Μόλις πέρασα απο τα φούτσαλ στην παλ/σα. Ευρωπαία - μάλλον ρουμάνα - εκεί ακριβώς απέναντι απο την είσοδο στα σκοτεινά που έχει κάτι αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Στο πεζοδρόμιο και έβλεπε υπομονετικά τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Τζιν short και άσπρη ξεμάσχαλη απο πάνω. Καλή φάνηκε. Δεν ασχολήθηκα μόλις τελείωσα την προπόνηση.
Ασχετο μεν, χρησιμο δε..Αν μπορει κανενας συναγωνιστης με δυο λογακια να με πληροφορισει αν η κατασταση στην Κυπρο εχει βελτιωθει?...Σε σχεση παντα με Ελλαδα οπου δυστυχως τα πραγματα δεν τραβανε. Σκεφτομαι σοβαρα να μετοικησω πια απο εδω..υποψηφιες η Βουλγαρια που γνωριζω λιγο (παραμονη πιο παλια για εξη μηνες στην Σοφια) και η Κυπρος (που δεν ξερω καθολου)...λεω Κυπρο τουλαχιστον να αισθανομαι -λογω γλωσσας- πιο ανετος...Αξιζει καπως (εχι και καποιες ευκαιρειες για δουλεια) η μεγαλονησος? ή θα φυγω απο τα σκατα για να παω παλι στα ιδια?
αν σκεφτεσαι για δουλεια σαν γκαρσονι τιγκα ειναι απο ελλαδιτεσ σε σουβλατσιδικα και καφε εδω.σοφια δεν ειναι ασχημα και πιο οικονομικα απο κυπροΑσχετο μεν, χρησιμο δε..Αν μπορει κανενας συναγωνιστης με δυο λογακια να με πληροφορισει αν η κατασταση στην Κυπρο εχει βελτιωθει?...Σε σχεση παντα με Ελλαδα οπου δυστυχως τα πραγματα δεν τραβανε. Σκεφτομαι σοβαρα να μετοικησω πια απο εδω..υποψηφιες η Βουλγαρια που γνωριζω λιγο (παραμονη πιο παλια για εξη μηνες στην Σοφια) και η Κυπρος (που δεν ξερω καθολου)...λεω Κυπρο τουλαχιστον να αισθανομαι -λογω γλωσσας- πιο ανετος...Αξιζει καπως (εχι και καποιες ευκαιρειες για δουλεια) η μεγαλονησος? ή θα φυγω απο τα σκατα για να παω παλι στα ιδια?
την πηρα και εγω περσι,ειχε 3-4 καλεσ αλλα χαθηκαν.πηδηξα 2 τσιγγανεσ χτεσ και προχτεσ απο το οχι.εμενα με ξερουν,παω πανω κατω αν τησ δω καπου μονεσ καταλαβουν με το βλεμμα και με τροπο τησ οδηγω στην τουαλετα πιο κατω μην παρουν ειδηση οι γκομενοι.τησ πηρα ολεσ αυτεσ που ειδεσ περσι τελαυταια σταματησα να πηγαινω.εβαλα 2 μικρεσ ρουμανεσ στο ματι κανουν παρεα με κατι γυφτουσ και αραβεσ στο μακτοναλτσ ακομα δεν καταφερα να τοθσ μιλησω η να ξεχομοναχιασω και προτεινω λεφτα.οι 2 παντα καθοντε και τρωνε μακτοναλτσ δεν τισ θυμαμε να κανουν βιζιτεσ πριν,τησ εβλεπα και πριν κανα μηνα πριν παω ουκρανια.που γυρισα χαθηκαν εδω και 3 μερεσ τησ βρηκα παλι.κοντούλα αδύνατη με καστανοκόκκινα μαλλιά;
αν ειναι η ίδια που λέμε , την έχω πάρει.εμφανίζεται κάποιες μέρες εκεί όχι συνέχεια,αν και πέρυσι ήταν κάθε νύχτα.
30 ευρό θέλει και την γαμάς εκεί μέσα στα όρθια ή μέσα στο αμαξι.όχι τίποτα το ιδιαίτερο πάντως,