αυτη που παει φουτσαλ 9 το βραδι καλουλα ειναι αλλα δεν ξερω γιατι δεν ερχοταν οταν τησ εκανα νοημα.μαλον θυμωταν οτι δεν τελειωνα και νευριασε.μετα λεω γαμησε την παλι να πληρωνω την ιδια?και εφυγα.μετανιωσα που δεν θα παω πισω ουκρανια τωρα,ειχα καπεια μπλεξιματα τελευταια με γκομενεσ,εβαλα μπραβουσ μπατσουσ να καθαρισουν αλλα δεν παω πισω μην κανω καμια τρελα και με κανουν μυνηση να πληρωνω και να τρεχω.εστησα τουσ φιλουσ μου που θα ερχονταν απο ελλαδα και μολδαβια ελληνεσ και εκλισα να παω βελιγραδι να ηρεμισω λιγο.δεν εχει πουτανεσ εκει,μονο χοτελ ακριβα εχει λιγα τηλεφωνα.εχει τσιγγανακια παντωσ ισως ειμαι τθχεροσ και παρω κανενα στο διαμερισμα χαχαχαχαχ.παντως με τα τσιγγανακια προσοχη.τα βουλγαρικα ολεσ γαμιουνται αλλα τα ρουμανικα οχι και προσπαθουν μονο να σε γελασουν,κλεψουν παρεα με τσιγγανουσ.3 που καθε μερα βλεπω μακτοναλτσ ληδρα πλισιασα με τροπο αλλα καμια σημασια.ασε να δουμε ισως αν κοψω καπεια τελειοσ μονη ερθει.αλλα απο πειρα και στην ρουμανια και βουλγαρια το ιδιο.τσιγανορουμανεσ μου την εστιναν να με κλεψουν να παρουν λεφτα ταχα για σεξ και εμφανιζινταν παντου ανδρεσ του πατσου ενω σοφια ολεσ ερχονταν σπιτι αμεσως και εφερναν και φιλεσ μετα.ουκρανια εχει και εκει τσιγγανεσ ολεσ μονο σε δουλευουν.γαμησα 2 με λεφτα αλλα τισ πετυχα βραδι τελειοσ μονεσ συνηθως πανε 5 μαζι και δεν μπορεισ να τησ παρεισ σπιτι