Τι εννοεις ειναι φολα;
Διάβασαι στη σελίδα 155 τι έγραψα.
Τι εννοεις ειναι φολα;
είναι το κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα το Υπουργείο Υγείας.Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει για το που είναι αυτό το φημισμένο Γιώρκειο;
τσιγγανακια υπαρχουν,ρουμανες κανονικες μονο σε ρουμανους καθονται!εχει στο οχι τσιγγανακια,καποτε βρισκω και καλα αλλα χανονται.οταν επιστρεψω σε 2 εβδομαδες κυπρο απο ουκρανια αν θες βιετναμεζες σου βρισκω.
ειμαι κυπρο τωρα αλλα δεν ξερω ποια κυριακη θα ειμαι ελευθερος.τα τσιγγανακια χαθηκαν μια βολτα χτεσ που πηγα κατα τισ 4 απογευμα στα σκαλακια που ειναι το παταρι εχει 3-4 καλεσ που γαμιουνται 20 στο διαμερισμα τουσ απεναντι.τισ δοκιμασα ολεσ,εχει ακομα 2 που δεν στεκονται εκει η μια νεαρη κουκλα αλλα δεν την πετυχα ποτε ξανα πουθενα.ευχαριστώ χάρη.θα περιμενω να γυρίσεις τότε.
ειμαι κυπρο τωρα αλλα δεν ξερω ποια κυριακη θα ειμαι ελευθερος.τα τσιγγανακια χαθηκαν μια βολτα χτεσ που πηγα κατα τισ 4 απογευμα στα σκαλακια που ειναι το παταρι εχει 3-4 καλεσ που γαμιουνται 20 στο διαμερισμα τουσ απεναντι.τισ δοκιμασα ολεσ,εχει ακομα 2 που δεν στεκονται εκει η μια νεαρη κουκλα αλλα δεν την πετυχα ποτε ξανα πουθενα.
ειμαι κυπρο τωρα αλλα δεν ξερω ποια κυριακη θα ειμαι ελευθερος.τα τσιγγανακια χαθηκαν μια βολτα χτεσ που πηγα κατα τισ 4 απογευμα στα σκαλακια που ειναι το παταρι εχει 3-4 καλεσ που γαμιουνται 20 στο διαμερισμα τουσ απεναντι.τισ δοκιμασα ολεσ,εχει ακομα 2 που δεν στεκονται εκει η μια νεαρη κουκλα αλλα δεν την πετυχα ποτε ξανα πουθενα.
ριχτους χαρη
μας την εκανες και δεν ηρθες οδυσσο.αφησες μονο τον αλεκο και τον τασο.τα ειπαμε μαζι αλλα τους ειπα δεν εχω ωρα να χανω στα καφε και να καθομαι δουλευω συνεχεια χαχαχαχα.τοπου πηγαινα στην πολη τους πετυχαινα να καθονται εδω και εκει.εγω δεν μπορω να καθομαι κινουμε συνεχως πανω κατω στην πολη και κυνηγω.ειδα φωτο σου απο τασο για να ξερω ποιος εισαι.παντως τωρα εκανα πολλα κονε με 17-22 παλι θα επιστρεψω σε αυτες της ηλικιες τωρα που γλυτωσα και απο την τρελη που με βασανιζε.καλα παιδεια ο τασος και ο αλεκος,σκεφτωμουνα να πας κισινιοβ σεπτεβρη αλλα λεω κατσε εδω στα αμπελια σου καλυτερα να ερχονται αυτοι οδυσσο.
ριχτους χαρη
δεν ξερω πως λεγεται εκει που ειναι το δελφι ξενοδοχειο εχει γραφειο ταξι απεναντι.τα μονα σκαλακια που ξερω ειναι τα ποτεμκιν οδυσσο χαχαχαχ μονο εκει βολταρω,εσεις θελετε διευθηνσεις,τηλεφωνα,ονοματα δεν ειμαι καλος σε αυτα.για πια σκαλάκια-πατάρι λέμε;
θειος τασος με αλεκο ειναι δυνατο διδυμο..εγω πιο πιθανο να σε δω κυπρο οπως παει η δουλεια παρα οντεσσα... ο μιτσος29 τι νεα γιατι δε γραφει καθολου???κισινιοφ αφου ξερεις ρωσσικα αξιζει να πας ενα τριημερο τετραημερο..πχ εμπτη με κυριακη....παρε για τιρασπολ ενα ταξι μ αλλους 2..3..κι απο κει αλλαζεις με μασρουτκα η με αλλο ταξι για λισινιοφ..πεμπτη αν πας αξιζει κ τιρασπολ ενα βραδυ ναμενες..δωματιο απο μακλερ τιρασπολ ευκολαμας την εκανες και δεν ηρθες οδυσσο.αφησες μονο τον αλεκο και τον τασο.τα ειπαμε μαζι αλλα τους ειπα δεν εχω ωρα να χανω στα καφε και να καθομαι δουλευω συνεχεια χαχαχαχα.τοπου πηγαινα στην πολη τους πετυχαινα να καθονται εδω και εκει.εγω δεν μπορω να καθομαι κινουμε συνεχως πανω κατω στην πολη και κυνηγω.ειδα φωτο σου απο τασο για να ξερω ποιος εισαι.παντως τωρα εκανα πολλα κονε με 17-22 παλι θα επιστρεψω σε αυτες της ηλικιες τωρα που γλυτωσα και απο την τρελη που με βασανιζε.καλα παιδεια ο τασος και ο αλεκος,σκεφτωμουνα να πας κισινιοβ σεπτεβρη αλλα λεω κατσε εδω στα αμπελια σου καλυτερα να ερχονται αυτοι οδυσσο.
θειος τασος με αλεκο ειναι δυνατο διδυμο..εγω πιο πιθανο να σε δω κυπρο οπως παει η δουλεια παρα οντεσσα... ο μιτσος29 τι νεα γιατι δε γραφει καθολου???κισινιοφ αφου ξερεις ρωσσικα αξιζει να πας ενα τριημερο τετραημερο..πχ εμπτη με κυριακη....παρε για τιρασπολ ενα ταξι μ αλλους 2..3..κι απο κει αλλαζεις με μασρουτκα η με αλλο ταξι για λισινιοφ..πεμπτη αν πας αξιζει κ τιρασπολ ενα βραδυ ναμενες..δωματιο απο μακλερ τιρασπολ ευκολα
[/quote εχει πολυ καιρο να μιλησω με μιτσο,βαριεμαι να μιλω ιτερνετ γενικα ουτε τηλεφωνα παιρνω δεν μου αρεσει να κουβεντιαζω.στραβωσε ο μιτσος γιατι δεν τον κανουν μοντερετορ,αξιζει γιατι κανει διαφημηση λεει.παντως κυπρο τρελαθηκα σημερα απο τα γκομενακια.πλισιασα μερικα που ηταν 2 προτεινα φαγητο ευγενικοσ οπως κανω οδυσσο αλλα ντρεπονται εδω να δεκτουν.δεν το εχουμε να μας κερνα αγνωστος και να μας προσκαλει.αλλεσ ηταν 4-5 φιλεσ μαζι ετσι δεν πλισιασα καν αν και παιζει το ματακι σε μερικεσ.παντως αν ειχα ευκαιρια και κονε θα γαμουσα ολεσ εδω με την ανεργια και τους μουσατους που κυκλοφωρουν χαχαχαχαχ.εδω γνωριζονται μεσω γνωστων,ειδα μια ομορφη κοπελιτσα 27 αλλα οταν προσεξε οτι την βλεπω στραβωσε λεω σκεψου να τησ μιλησω θα με δειρει.μεσα μου λεω σε κανανε να το παιζεις μουρη οι χωριατεσ εδω ρε νουμερο χαχαχα,χαρη θα σου κανω αν σου μιλησω ρε νουμερο χαχαχαχ.οκ,επιδει ζει κυπρο την δικαιολογω να το παιζει ντιβα.για μολδαβια δεν καιγομε να παω να χασω τησ μερεσ μου ουτε μου αρεσει ταλαιπωρια στο δρομο.ο αλεκοσ και τασος θα ερθουνε ξανα οδυσσο απο εκει ετσι ειπα δεν χρειαζεται να παω.
Είναι ίου ο τόπος εκεί Γιώργο. Με το που περνώ απο κει, γυρίζω το κεφάλι αριστερά για να μη βλέπω Θα τουμπάρω καμιά ώρα. χαχαχαΜπυραρία (θεός να την κάνει) με φυμέ παράθυρα και φιλιππινεζάκια και διάφορα πρωήν ανατολικού μπλόκ -άκια που τα βράδυα μπαίνουν και βγαίνουν από αυτοκίνητα πελατών. Δεν πήγα για να ξέρω τιμές, παραμένω στο Badoo για δωρεάν πήδημα με ακάποτο χύσιμο σε φιλιππινεζάκια που δεν είναι πουτάνες, απλά ψοφάνε για λίγες αγάπες.
επιδει εγω ξερω δεκαετιεσ οτι απλα δεν πιανονται χαχχαχαχ.ειναι ενας μυθος που ξεκινησε απο ολους αυτους που γνωρισαν κατι τελειωμενες σε καμπαρε και μπυραριες οτι ειναι ευκολεσ και τετοια.τι να παω να κανω?να τισ κερνω και να τισ ταιζω καιι μετα να λενε ελα αυριο?για να πετυχει καπειος ρωσιδα πρεπει να ειναι τελειοσ μονη και αφραγγη χαχχαχ και να ψαχνει χωρηγο.με τα σαιτ που εχω μου βγαζει οσεσ ειναι κυπρο τωρα και τι ψαχνουν,σεξ με λεφτα η απλα συναντηση να εχουν ενα μαλακα να τισ ταιζει.σιγα μην πεσω πισω τους.ουκρανια στελνω σε χιλιαδεσ μυνηματα μενουν διπλα μου δεν απαντανε η με στηνουν σιγα μην τρεχω σε αλλη πολη και να περιμενω να την δω.οι ρωσιδεσ βλεπουν το στατους σου,να εχεισ καλο αμαξι,εμφανισημος,τι κινητο εχεις,λεφτα,σπιτι και τετεια.οι κυπριοι τι εχουν να τους δειξουν ρε?μονο μουσια χχαχαχαχαχ.καμια φορα που περνω στην φανερωμενη και τους βλεπω ολους να καθονται σαν τους ελληνεσ με τα μουσια λεω να φερω ενα λεωφορειο ρωσιδες να τους θαυμασουν.οταν περνω απο εκει σκεφτωμε ποσο καλυτεροι ειναι οι αφραγοι νεαροι ουκρανοι σε σχεση με τουσ δικους μας!εχει 2 μικρους λευκωσια ουκρανους που παιζουν κιθαρα στον δρομο.καθε μερα αυτοι εχουν μικρουλες ομορφες ρωσιδες που τους περιμενουν να πανε βολτα!μικρουλες κουκλιτσες και περιμενουν αυτους τους αφραγγους γυφτους γιατι απλα ειναι καλυτεροι απο τους βρωμιαρηδες μουσατους μου καθονται φανερωμενβ με την μπυρα και τον σκυλο στο χερι χαχαχαχαχ.οι βιετναμεζεσ χαρη τουσ κανουν και πανε μαζι τους με 20 ευρο.γιατι δεν πας λεμεσο κ παφο πουχει ρωσιδες κ ξενες γενικα??
λευκωσια ,λιγο σαν εςλλαδα ειναι παει η μαλ..α συνεφο... :-*
μονο μπαζα βγαζει εκει ρε φιλιπινεζες,κατι γριεσ.προτιμω βιετναμμεζακια,εχει πολυ ομορφες αλλα δεν γαμιουνται.αυτεσ εχουν σκοπο για γαμπρο.Μπυραρία (θεός να την κάνει) με φυμέ παράθυρα και φιλιππινεζάκια και διάφορα πρωήν ανατολικού μπλόκ -άκια που τα βράδυα μπαίνουν και βγαίνουν από αυτοκίνητα πελατών. Δεν πήγα για να ξέρω τιμές, παραμένω στο Badoo για δωρεάν πήδημα με ακάποτο χύσιμο σε φιλιππινεζάκια που δεν είναι πουτάνες, απλά ψοφάνε για λίγες αγάπες.
τώρα με τη ζέστη λίγο δύσκολο για μεσημέρι. πρωινές ώρες ή αργά το απόγευμα. Κυρίως πρωί όμως και κυρίως Σαβ/καΦιλε περίπου τι ώρα κάνουν πιάτσα στο γιώρκειο ή εκει κοντά στην λήδρας?